- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petro
tag
Valaki tud ajánlani olyan weboldalt ahol toshiba notebook szétszedéséhez találok leírást. konkrétan U200-as szériához kéne, de más is jó.
-
Petro
tag
Hello!
Toshiba U200-132 típusú notebookom van, Core Duo T2300 1, 66GHz 667 2MB L2 procival.
A problémám az lenne, hogy játék közben (pl.: Age of empire 2) felmelegszik a proci 100 fokra ami gondolom nem az üzemi hőmérséklete
Ma raktam alá egy notebook hűtőt, de a helyzet így is változatlan maradt, pedig a proci hűtő is pörög ilyenkor mint az állat.
Mit lehetne kezdeni a problémával?
A válaszokat előre is köszönöm.
Jah és a hőmérsékletet a speed fan nevű progival mértem.
-
Petro
tag
Hello!
Bővíteni szeretném a memóriát az U200-132 tipusú notimban. Viszont nem tudom hogy hol van benne (az IBM-emnél csak leszedek egy fedlapot az aljárol és már ott is van), itt viszont azt halottam, hogy valahol a billenytűzet alatt van. Ez ráadásul eléggé megnehezíti a dolgom, mivel nem találok a neten semmi leírást, hogy hogy lehetne szétszedni a gépet. Esetleg valaki szedett már szét ilyen gépet, vagy tudna esetleg linkelni egy leírást.
Előre is köszönöm.
-
Petro
tag
Hello!
Valaki szedett már szét Satelite Pro U-200 notebook-ot? Memóriát szeretnék benne bővíteni, de nem tudom hol van benne a memória. A régi IBM gépemben külön kicsavarozható előlap volt erre a célra, de itt nincs ilyen. Illetve még az a kérdés, hogyha üzletben rakatom bele és nem szakszervízben, akkor a garancia megmarad. -
Petro
tag
Toshiba Satellite U200 -as notebookkal van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Medence topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VR topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest