- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
válasz
martin555 #9988 üzenetére
Kicsit valóban lutri a dolog. Én eddig három akkut használtam (A200).
Kétszer vásároltam a net-en "Toshiba" akkut az eredeti helyett (4400 mAh).
Az első (6600 mAh-ás közvetlen hongkongi rendelés) - folyamatos használat mellett - kb. 19 hónapot bírt ki. Azután olyan hiba jelentkezett, hogy amikor egy bizonyos töltés alá esik, akkor mindenféle előzetes jelzés nélkül egyszerűen kikapcsolja a gépet. Ezért mindenképpen le kellett cserélni.
A második egy 9900 mAh-ás, de már itthoni cégnél vett, ami tavaly november óta megy és egyelőre nincs probléma vele, bár mintha a kapacitása egy kicsit gyengült volna. Sajnos elfelejtettem az újkori állapotot feljegyezni...
Az eredeti kiskapacitású is működőképes még, igaz már gyorsabban merül, mint újkorában (kb. 3 éves).
-
Kbali
nagyúr
válasz
martin555 #9988 üzenetére
Elképzelhető, hogy kifogtál egy nagyon ügyes hamisítványt. Egyébként más márkáknál is pont ilyen arányban hallani meghaló utángyártott (másolt kínai) akksikról.
Esetleg vidd be egy akku felújító céghez, hátha tudnak kezdeni vele valamit.
Amúgy a gépet egy jó akkuval kipróbáltad már? Lehet, hogy a töltőelektronika makkant meg. Esetleg triviálisabb: nincs kicsit elmozdulva az akksi? Nekem asztalon ide-oda tologatott gépnél csinált olyat, hogy elmozdult az akksi biztosító pecke és nem érintkezett rendesen az akkumulátor. -
-
Satellite
tag
válasz
martin555 #1195 üzenetére
Az LCD-zsanérokon nem lehet állítani, ha netán kifáradnak vagy eltörnek, akkor csak cserélni lehet őket.
Ha a gépben lévő tápegység-aljzat forrasztása kilazul, akkor azt (általában) meg lehet forrasztani, - de ezzel lehetőleg vidd a márkaszervízbe, mert egy efféle alaplap nem igen szereti, ha sima, 220 V-ról működő pillanatpákával esnek neki...
A modem drivert és a kártyaolvasó programját töltsd le a gyári honlapról, azzal jó lesz. (link a korábbi hozzászólások között ).
Az akku új korában 2-3 órát is kibírt, egy ilyen korú gépnél még az általad beírt működési idő is igen tiszteletreméltó! Ha többre vágysz, valószínűleg egy újat kell beszerezned.
A gép specifikációját itt találod meg: [link]
Azt meg, hogy a gép melyik részén mi mire való, ugyanott találod meg, ha baloldalt rákattintassz a ''Product Tour'' feliratra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest