- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxi
senior tag
-
Foxi
senior tag
válasz
#40935168 #2413 üzenetére
512 megabyte ram mehet bele eszerint.
Proci passz, valószínűleg a Coppermine magos procik között kell nézelődnöd, a Tualatinokkal az eltérő tokozás miatt több mint valószínű, hogy nem működne.
Ha cserélsz mindenképp próbáld ki előtte, hogy működik-e az adott proci a gépedben, így nagyon mellé nem nyúlhatsz.Picit elkésve
-
Foxi
senior tag
A különbség annyi, hogy más a foglalat lábkiosztása
Az LV és U proviknál megvan rá az esély, hogy működnének biztosat nem tudok.
Sokat nem lehetne nyerni velük, egy sima mezei Core Duo-val is szépen el lehet játszani kis szerencsével, sajnos 0,950 voltnál kisebb feszt nem lehet adni nekik hála az Intelnek -
Foxi
senior tag
Lehet nem fogalmaztam elég jól.
Szóval, ami gyárilag 3xx vagy régebbi Celeronnal jött, abban legfeljebb Pentium M megy.
Mivel ezek azonos foglalatba mennek.Ami gyárilag Yonah procira épül, akár Celeron M-re akár valami kétmagosra, abban lehet bővíteni a megfelelő FSB-vel rendelkező szintén Yonah magos procikra. De ezekben egy Pentium M, vagy régi sorozatú Celeron M sosem fog menni, hiába azonos a chipset.
-
Foxi
senior tag
Celeronok közül csak a 4xx-sorozat működik benne, illetve a többi Yonah magra alapozott proci (a Core Duo család megfelelő FSB-vel rendelkező tagjai és a 32 bites Pentium Dual Core procik).
Azaz a Pentium M-ek és a régi nem Yonah alapú Celeron M-ek nem, az eltérő lábkiosztás miatt!
-
Foxi
senior tag
válasz
lúúúzer #1779 üzenetére
Szerintem nem nagyon éri meg, egy ''erős'' vga nagyon sok kompromisszummal jár egy notiban. Ráadásul megkérik az árukat. Ha mindenképp notiban gondolkodsz, akkor kénytelen leszel cserélni. Vagy esetleg elgondolkodni egy barebone gépben, azok elég kicsik ha ritkán kell mozgatni elviselhetőek, emellett egyszerűbb a bővítésük is jóval.
-
Foxi
senior tag
Valószínűleg ez az ominózus Mediamarktos gép, amiben nincsen wifi kártya, mivel az ár érdekében eltávolították utólag. A Technotrade-nél lehet talán megvásárolni a gyárilag belevaló kártyákat talán 6-7k körül, korábban volt már róla szó olvass vissza egy kicsit.
Meg is van: [link]
[Szerkesztve] -
Foxi
senior tag
válasz
V.Stryker #1575 üzenetére
Ki van véve belőle a wifi modul. Ha visszaolvasol egy kicsit már volt róla szó.
más: Ahogy nézegettem volt probléma az Ati driverekkel, de elsősorban akkor, mikor el lett állítva a memória mérete. Én ehhez nem nyúltam, bár ez majdnem automatikus, úgyhogy még kísérletezem a tökéletes beállítással -
Foxi
senior tag
Az Ati driverrel nem sikerült megbarátkoznom eddig, mivel a gyárilag adott is folton kékhalált produkált ha megnyitottam, tettem fel egy omega drivert és ez is ugyanezt csinálja. Esetleg valaki sejti az okát?
-
Foxi
senior tag
válasz
Satellite #1528 üzenetére
Akkor mégsem hülyültem meg és tényleg annyi
Amúgy érdekes az is, hogy a dobozon szerepel a wifi mac címe, meg a notin is, de az viszont tényleg nincs benne. Így +512 mega rammal egész kellemes kis gép, amire kell bőven elég és remélem azért nem fog itt meghalni nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest