- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor33
csendes tag
skaccok thx a helpet mindenkinek!
Satellite, te látom tényleg értesz ezekhez a dolgokhoz
a cd meg nem egyenlő dvd, erre se figyeltem(akkor már értem, h. hogyan lehet rajta ennyi minden)
hdd-jelszónak kicsit utána olvastam máshol: ott azt írták, hogyha egyszer be van lőve, akkor már nem törölhető, esetleg vhogy a bios setupban talán...de lehet megint tévedek, bár gondolom így már az se fog bekeverni, ha erről az eredeti recovery lemezről lesz helyreállítva a rendszer
-
razor33
csendes tag
ja, h. ez a cd az egész win-t helyrerántja?! az nagyszőrű (akkor nem kell barbárkodni, és maradhat a toshiba-s win, ahh hát ez orgazmus)
én aszittem, h. csak a toshiba-s progikat lehet vele helyreállítani -
razor33
csendes tag
párdon Satellite nagy ''S''-sel
-
razor33
csendes tag
na, most már lassan totál gallyon van a rendszer (dvd-t írni már nem hajlandó, pár progi indításánál meg telepíteni akarja az msoffice-ot, amikor már fent van, iexplorer elhalt)
a hardver résszel tuti nincs gond, magukkal a szoftverekkel se, amiket használok, hisz ezelőtt működtek hiba nélkül, szal a win a hunyó 1000%
értem én, átolvastam az egész topikot mielőtt megvettem a gépet, még1x nincs kedvem
(van aki esküszik az eredeti notis oprendszerre, van aki aszondja, h. ugyanolyan jó a sima is), vágom, h. te melyik táborhoz tartozol satellite
valószínűleg jobb lehet az eredeti, de ha egyszer olyat nem adnak hozzá, a rendszer elhalófélben, akkor jobb ötletem nincs... (javítgatni meg sztem esetemben nem érdemes)
ez a hdd-jelszó, ha jól vettem ki, akkor vhol a merevlemezen tárolódik, magyarán, ha megformázom a lemezt, akkor az is eltűnik, vagy az vhol mélyebben leledzik? (ne b.ssza meg a nemtommi, h. a saját hdd-met nem tudom megformázni és utána használni, ha már egyszer beállítottam a hdd-jelszót!)
[Szerkesztve] -
razor33
csendes tag
a hdd-jelszót, h. lehet megszüntetni teljesen?
security assistban egyszerűen nem megy, pedig ott adtam meg a jelszót
annyi a lényeg, h. ugyanazt a jelszót használom bios és hdd-jelszóként is (h. ne kelljen 2 félét pötyögni minden indulásnál), a bios-jelszót simán tudom törölni, a hdd-t meg vmiért nem
esetleg vki vmi ötlet? (mert így kicsit félve állnék neki az újrarakásnak) -
razor33
csendes tag
válasz
Satellite #1905 üzenetére
Azért, mert amit használnak, az előbb-utóbb elfárad, ez alól még a nem mezei win se kivétel (bár nem tudom, h. mi nem mezei ezen, nem vettem észre semmit, amiben különbözne az asztalimon futó win xp pro-tól). Amúgy meg e konkrét esetben elindítottam egy progi uninstallját, ami szépen elkezdte uninstallálni az összes többi progit is a program files mappából, kezdve a photoshoppal, ami ilyen hibás uninstall után nem telepíthető vissza, azt meg szeretném azért használni. Meg nem igazán tetszik, h. miért megy nekem alapból 50 folyamat, na nem mintha nem bírná el a gép, de ha nem kell, akkor minek. Ha újrarakom, akkor meg csak annyit fogok feltenni, ami tényleg jó is vmire. (Értem, h. le lehet tiltani, ami nem kell, le is vannak, de akkor fent se lesznek, max ha kell vmi, akkor felrakom.) Na csak ezért!
-
razor33
csendes tag
és még 1: be van lőve a bios-jelszó, meg a hdd-jelszó is <= ez nem fog majd gondot okozni telepítésnél ugye? (na csak azért, mert egyszer már ilyen jelszavas okossággal megszívtam, amikor elhalt az alaplap és újrarakták a win-t)
-
razor33
csendes tag
Szevasztok!
A kérdésem annyi lenne, h. mi az az i386 mappa a notebookomon, amit fel van telepítve alapból? (A toolscd-t vágom, de ezt nem) Törölhetem-e v. esetleg kelleni fog később is? Ugyanis most akarom újrarakni rajta a win-t.
Toshiba Tecra A8-185
Illetve még esetleg annyi, h. mik azok a driverek és programok a toolscd mappából, amik feltétlenül kellenek, h. működjön a gép és mik azok amik feleslegesek? (mert alapból most 50 folyamat fut, az asztalin meg csak fele kb., szal egy kicsit sokallom és ha már egyszer újratelepítés lesz fullra, akkor nem raknék fel olyat, ami nem is kell)
v. hol találok ehhez vmi leírást, linket? mert gondolom kicsit hosszadalmas elmagyarázni mindent, h. mire jó
itt a toolscd tartalma: [link]
Kösz! -
razor33
csendes tag
szevasztok!
toshiba notebookot készülök venni, ilyet: Toshiba Tecra A8-185 (1 giga DDR2vel)
a kérdésem, h. szerintetek jó döntés?
gondolok itt olyan dolgokra, h. pl. HD filmek élvezhetők-e rajta, meg úgy általában ajánljátok-e ezt a típust
elsősorban nem játékra kell, de azért érdekelne a véleményetek a videókarijáról is
http://ce.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?LNG=23&service=CE&PRODUCT_ID=120557&toshibaShop=false#0
ui. totális amatőr vok notebook témában, szal csak óvatosan
kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest