Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor33
csendes tag
válasz
Satellite
üzenetére
Azért, mert amit használnak, az előbb-utóbb elfárad, ez alól még a nem mezei win se kivétel (bár nem tudom, h. mi nem mezei ezen, nem vettem észre semmit, amiben különbözne az asztalimon futó win xp pro-tól). Amúgy meg e konkrét esetben elindítottam egy progi uninstallját, ami szépen elkezdte uninstallálni az összes többi progit is a program files mappából, kezdve a photoshoppal, ami ilyen hibás uninstall után nem telepíthető vissza, azt meg szeretném azért használni. Meg nem igazán tetszik, h. miért megy nekem alapból 50 folyamat, na nem mintha nem bírná el a gép, de ha nem kell, akkor minek. Ha újrarakom, akkor meg csak annyit fogok feltenni, ami tényleg jó is vmire. (Értem, h. le lehet tiltani, ami nem kell, le is vannak, de akkor fent se lesznek, max ha kell vmi, akkor felrakom.) Na csak ezért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Janou