- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatizsak
tag
kösz. sajnos a 6 cellás is lehet 2000-es (gondolom). mondjuk nem igazán értem a toshiba-t. a gyenge és normál akku előállítási költsége között nem lehet olyan nagy a különbség, hogy érdemes legyen a gyengével szerelni, viszont aki ezzel veszi, annak tuti bosszúság. na mindegy.
-
szatocs
őstag
Köszi, de tegnap már megrendeltem egy Toshiba Tecra A4-230 - ot, ugyanolyanok az adatok, csak 3 év gari van rá, meg valamivel többet tud pl. kártyaolvasó szinten, meg hasonlók. 344,000.
Mennyiben lett volna az, amit mondasz, és hány év gari? Azért mondhatod az infókat.
[link]
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Nézegettem ezt a notit, amit vettél. Milyen tapasztalataid vannak vele kapcsolatban? Milyen a hűtése, nagyon melegszik? Masszív? Hány MHz - en megy a RAM? Észrevételeidről írhatnál egy pár sort
.
Ja, é ha valamilyen rendszerdiagnosztikai programmal mérted is, írhatnál eredményeket is.
Előre is köszi.
[Szerkesztve] -
Niczo
senior tag
Hali!
Köszi, remélem tényleg jobban beválik (eddig igen). Igaz a videokari nem játékra való benne, a képe viszont nagyon szép (bár lehet hogy a kijelző érdeme). Néztem amit belinkeltél, az enyém is M70-es, a háza ugyanez. Ez viszont már nekem baromi drága lenne. Az enyém listaára 247.200 HUF volt, ebből egy helyi akció keretébe 6%-ot levontak (plusz ugye Sulinetbe vettem, jövőre -60k). Igaz én is az elején ugy gondoltam max 200k-t szánok rá, bár igy összességébe a Sulinet miatt még olcsóbb is lett (ez anyagiakban nagy előny a Metrós cucchoz képest).
Ja igen, a hozzá adott Sonic CD-író alkalmazás überbutított példány. Lehet vele írni, de még azt sem tudtam benne kiválasztani hogy hányszorosan írja a lemezt. Egy Nero azért szerencsésebb választás lett volna.
Egyébként az xD kártyát is olvassa. Nekünk a családba Olympus a digit gép, emiatt még jól is jött.
[Szerkesztve] -
Studi22
aktív tag
Kellemes kis müszer megtolod egy 512 memcsivel és akár egy DTR noti is lehet belöle!
Én már lassan egy éve használok Toshiba Satellite-t és eddig semmi problémám nem volt vele akksi nagyon jol birja játékok jol elszaladgálnak rajta ahhoz képest hogy nekem csak agp-s karim van!
Tehát én csak jot tudok mondani a Toshiba Satellite modellröl!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest