Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaics
aktív tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
Hogy fokozzam, most már a kijelző is néha sötét marad és a vinyó sem pörög fel olyankor. Táphibára gyanakszom.

-
Satellite
tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
Fonetikusan ''Portézs''.
-
Rival
aktív tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy létrehoztam egy 2 gigás FAT32 partíciót, amire felmásoltam az XP telepítőanyagot (PCMCIA-ról ugye bootol), meg persze előtte sys c: egy Win98 bootról és utána erről indítottam a telepítést. Vigyázni kell, hogy a smartdrv-t előtte futtatni érdemes, különben megőszülsz, mire végez...
A másik megoldás, ha van egy USB-s külső olvasód, akkor PCMCIA-ról bebootolsz egy Hiren's BootCD-t, és ott DOS-t indítva USB támogatással láthatóvá válik a külső olvasó is.
2,5-edik megoldás: A PCMCIA-t egy régi 2010-en nem sikerült megoldanom, na azt volt körülményes telepíteni, mivel az nem bootol akármilyen PCMCIA olvasóról... USB-s floppy-n Win98 indítólemez bootolása, melyre előzőleg felmásoltam az USB-s külső olvasó drivereit, majd XP telepítő felmásolása vinyóra, majd setup vinyóról futtatása... hajam is kihullott...
Harmadik megoldás: vinyó kiszerel, 1,8''-2,5'' átalakítóra rádug, majd ezt rádug egy 2,5''-3,5'' átalakítóra (egyből megoldásom nem volt, csak így kettőből), mindez bedug egy asztali gépbe egyedül egy CD olvasó társaságában, majd partíció létrehoz, XP telepítő felmásol. Az XP telepítőt a text módos rész utáni első újraindulásig elvinni. De nem hagyod elindulni, hanem vinyó vissza a notebookba, és ott folytatni.
Most hirtelen egyebet nem tudok elmondani... -
Satellite
tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
battisti!
Az L100-asok BIOS-frissítése elsősorban a Wi-Fi érzékenységét volt hivatott javítani, - indítsd el a ConfigFree vezetéknélküli ''felderítőjét'', a különbség magáért beszél!
[Szerkesztve] -
Satellite
tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
Nyugodtan használhatod ezzel.
Az nem baj, ha nagyobb a teljesítménye, - lehetőleg kisebb ne legyen. A 15 V-os tápok csatlakozó-átmérője meg amúgy is azonos. -
gedy
csendes tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
Hy all!
Nincs valakinek toshiba tecra m1 notihoz telpito cd-je?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou