- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz
Csabee. #5988 üzenetére
Őskövület Mafia/GTA3-ba is"nagyok a terek" mégse szaggat be már negyedekkora vga-n se.
Megcsináltak volna egy normális Pc-is átiratot,normális optimalizálással beleszarás helyett,nem lenne 1x se szaggatás ráadásul látóhatár is 0-ra véve mintha köd lenne szinte...de ezt már ezer más topikba is kitárgyalták,játszhatónak meg játszható mégha néha be is rángat, ennyit róla nagyvonalakba.
Ja gta4-re gondoltam most,crysis egész stabil,nincsenek nagy fps ingadozások. -
T-unit
őstag
válasz
Rocko007 #5951 üzenetére
Közbe pont ma jött belőle egy P8600-os is.
Jó vétel,bár ha tudsz 1-2hetet A500-ra várni inkább az,hasonló,vagy alig drágább áron.Amúgy A500 minőségre szinte tök ugyanaz a kategória mint a pavilion,szívesen.
-
T-unit
őstag
válasz
Satellite #3027 üzenetére
Nem is tudtam h kifutó darab,webshopokba kb 2-3hónapja látom csak,pedig télleg sűrűn nézegetek gépeket 200e alatt(az is igaz h régebben lehet sokkal több volt, azt meg soha nem nézem
).Egyébként Acerről váltanék,amivel bajom nincs egyelőre (féléves múlt) csak játékfejlesztők nem tudnak/akarnak itt nekem optimalizálni,és kellene a mobilitás.
-
T-unit
őstag
válasz
zsoltke #3017 üzenetére
Énis 1 ideje szemezgetek vele csak pénzt kell csinálni előbb,és 1 barátibb ár érte .
-
T-unit
őstag
Ugyanilyet néztem énis ki, mert kicsit kevéske a mostani x1600, és reménykedek lenne érezhető különbség a hd2600-al(ami gondolom csak ddr2-es mint általába),mert messze egyik legjobb vételnek látom 200k alatt.
Gondolom a vista-t, meg talán az ilesztőprogikat is backup-al nekünk kell kiírni dvd-re ha meg is szeretnénk menteni-nem használtam még vista-t csak vmi ilyesmit hallottam,meg mostmár lehet egyik particióba vista-t tennék, másikba meg a bevált xp menne szoftver támogatás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest