- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker #2014 üzenetére
Jah, találtam a honlapon egy Power Saver progit, direkt ehhez a notihoz. Felrakom, a telepítés végén kiírja,hogy fatális hiba történt és leáll....újraindításkor ugyanez, gondolom,hogy magától indulna.
Bemegyek a Vezérlőpultba, ott van az ikonja. Rákattintok, erre pofátlankodik, hogy nincs hozzá jogosultságom. Nekem,mint rendszergazdának.Mindjárt szétverem az egészet. Uninstallálni sem tudom,mert ahhoz sincs jogosultságom, szerinte.
Beléptem csökkentett módban,mint rendszergazda és ugyanezzel szivat a rohadék.
Mi a bánatos jó anyja van? Egyébként XP SP2. -
V.Stryker
nagyúr
sziasztok
Valaki tudna abban segíteni,hogy az L30-as notihoz, milyen progit tudnék feltenni, amelyikkel be tudnám állítani,hogy milyen akku töltöttségnél kezdjen el tölteni?
Tehát,hogy ha hálózatról használom, akkor a 99%-nál ne töltsön rá mindig, hanem mondjuk én ezt be tudnám állítani 50%-ra. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
salieri. #1581 üzenetére
Szerintem is korrekt. Itt a szobában van egy AMD gép,Athlon XP 1800,512 rammal...a kettőt egy időben kapcsoltam be, majdnem ugyanazokkal a progikkal telepítve mindkettő, és 2 másodpercel kapcsolt be hamarabb az asztali, vagyis töltött be teljesen. Azt hiszem,hogy ehhez a tudáshoz képest nagyon korrekt sebesség. Holnap pótolom a wifit meg megy bele még egy kis ram...talán le is hagyja.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi, már olvastam.
Utolértem magam. Kicsit,vagy nagyon, láma leszek,mert ez az első lapitopi a háztartásban,ezért most kérdezek óriási baromságokat. Na, milyen wifi kártyát vegyek bele, hogy ne foglalja el a picimaci helyet? MiniPCI? Ha veszek ilyen kártyát, meg esetleg plusz ramot, akkor el kell vinnem a forgalmazóhoz vagy a szervízbe, hogy beletegyék úgy, hogy ne vesszen el a garancia? Vagy lehetek faszagyerek és én itthon belerakhatom?(gondot nem jelent, csak a garancia kéne megmaradjon)
-
V.Stryker
nagyúr
Na, megvan a noti. Pozitív meglepetés az XP Home licensz és a 80 gigás vinyó a hatvanas helyett. Pixelhiba nincs. A 256 ramhoz képest egész gyors az XP.DVD író...szerintem egész jó. Celeronhoz képest gyors is. Ha lenne pénzem még magamnak is vennék egyet.
Í Ennyi pénzt megér. Egyetlen dolog van, amit rohadtul nem értek, hogy elméletileg van benne wifi...elméletileg. Elől van neki kapcsoló...ha bekapcsolom, akkor a led is el kezd világítani de nem mükszik, és a harvereszközöknél sem látom a wifi eszközt. Mondjatok már vmit.
-
V.Stryker
nagyúr
Ma barátnőm is kap egy ilyen MediaMarktos, 99ezres, Toshiba csodát. Szerintem este meg tudom már írni, hogy mi az összbenyomás. De annyit tuti megér. Első dolgunk úgyis az,hogy veszünk bele még memoriát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest