- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúúúzer
tag
válasz
Raymond #1721 üzenetére
Én sajnos csak annyit tudok segíteni, hogy az l30-ban:
-Északi híd: ATI RC410M
-X200M videó van, ez csak a Toshibásat engedi fel a driverből, az meg 5.17-es catalist, az atisat nem
-Déli híd: ATI SB450 (hangealtek ALC862,azaz ATI SB450 ezt a realtek honlapjáról jobb szedni(high definition audio néven))
-viszont a proci itt cerka, ez lehet, hogy valaminél gáz lesz, ha más nem a power saver proci beállítások...
Kb ezeket írja ki everesttel.
Szerintem te is nézd meg everesttel, hogy mi van a gépedben, hátha stimmel. Azt láttam, hogy az is x200-as.
Sok sikert, hátha más fel tud világosítani! -
Satellite
tag
válasz
Raymond #1721 üzenetére
Amerikai géphez amerikai honlap: [link]
Viszont XP alá nem nagyon fogsz rá találni drivert, a Vistá-s változatokra nem fognak utólag (lefelé) fejleszteni semmit.
Esetleg meg kell keresni a géped európai megfelelőjét, és meg kell próbálni szerezni egy ahhoz adott XP-s Recovery DVD-t.
Legvégső esetben (a típus ismeretében) letölthető a ToolsCD 80%-a (a legfontosabb driverek) az európai gyár honlapjáról is, de több fontos rész (pl. ChipsetDriver, CommonModule, stb) még onnan sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest