- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaprit
csendes tag
válasz
Coolmat #4934 üzenetére
Sziasztok!
Vettem a napokban egy Toshiba Satellite Pro l300-20l gépet op.rendszer nélkül amit sikerült megoldanom.
Annyi szépséghibája van csupán, hogy az FN+funkciógombokra (pl. FN+F6/F7 fényerőállítás stb.) nem reagál semmit ja és a bluteooth sem megy pedig már egy rakás drivert feltettem. -
bdany89
csendes tag
válasz
Coolmat #4968 üzenetére
Az általad linkelt floppys sata driver-t kicsomagolva jópár fájl fogad(közte readme.txt stb.). Kérdésem, hogy az nlite nevű programmal melyik fájlokat integráljam bele? Egyáltalán fájlokat, vagy az egészet mappástúl kell integrálni. Bocs ha hülye a kérdés, de még nem csak mára sikerül szereznem egy nagyjából tiszta winxp pro.
üdv! -
SZIGMA
aktív tag
válasz
Coolmat #4939 üzenetére
Szia!
Azt tudom,hogy az Atheros kliens kezelőben nincs driver,engem az vezetett meg,hogy a Toshiba honlapról való drivert akartam megetetni vele,ami Realtek-hez való.És most így már rémlik,hogy az Everest Atheros5006 Wlan-ként ismerte fel a kártyát.Én meg elhittem,hogy a klienskezelő miatt tekinti Atheros alapú eszköznek.Nem az első laptop,amit telepítek,de van még mit tanulnom.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet,amint hazaértem,kipróbálom!Üdv!
Szigma
-
Satellite
tag
válasz
Coolmat #4932 üzenetére
Coolmat!
Ha kilistáztad az PSLBHE-verzió összes letölthető illesztőprogramját, akkor biztos láttad, hogy nem csak driverek vannak ott, hanem különböző segédprogramok is.
Ugyan ki volt már itt tárgyalva többször is, - de a következőkre lenne még szükséged, hogy pl. az Fn+F5 stb. működjön (sorrend fontos!):
Common Module,
Assist,
Controls,
Hotkey Utilities for Display Devices,
Utilities.Ezekkel elvileg mennie kéne mindennek.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozilla Firefox
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa
- Dying Light: The Beast
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest