Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• suszitibi

csendes tag

válasz Kbali #2147 üzenetére

Sziasztok
    Igen, a T2350 tényleg változtatja az órajelet a teljesítmény függvényében.
    Kiderült a hiba oka: a proci vadi új, a gép még garis, erre az esetre megtartottam a régi procit. Az volt a gond, hogy a szervízes srác nem dugta vissza a ventillátor csatiját, ezért az egyáltalán nem ment. Amit hallottam, az a vinyó halk susogása volt. Ami érdekes, hogy így passzív hűtéssel is elment órákig, ha nem terheltem nagyon. Most, hogy már hallom néha a ventil. hangját, így is tovább bírja az akksi a cerkához képest és ritkábban pörög föl a ventillátor.
    Tehát, ha valakinek ilyen gépe van és fejleszteni akar, nyugodtan vágjon bele, akár intel, akár ati lapkakészlete van. A gariról annyit, hogy itt nincs semmi a processzoron, vagy bárhol ami jelezné a gép szétszerelését. Ha valaki még nem látott ilyet, az inkább ne szerelje házilag, mert gyorsan el lehet rontani, rengeteg rejtett csavar és hasonló turpisságra kell figyelni. Képet tudok küldeni a szétszedett gépről.

• suszitibi

csendes tag

válasz Satellite #2127 üzenetére

Most cseréltünk L30-ba (x200 chipset) cerkaM440-ről, T2350-re procit. Teljesen jól működik, a Vista is jobb, a fogyasztás is. DE!!! Eddig kb.10 másodpercenként egy pillanatra magasabb fordulatra kapcsolt a venti. Az új procival ez a jelenség megszűnt, ami azt eredményezi, hogy nagyobb terhelésnél túlmelegszik és kikapcsol. Segítséget szívesen vennék. Esetleg bios frissítés? Ha még valakinek van ilyen tapasztalata írjon. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák