Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
V.Stryker:
Nincs ilyen program.
A töltést nem egy ''program'' szabályozza, (hiszen tökéletesen működik kikapcsolt gép esetében is), hanem a belső tápegység igen intelligens akkutöltő áramköre.
A gépben lévő Li-Ion akku különben sem érzékeny a rátöltésre, tehát teljesen mindegy, honnan kezdődik a töltése.
Lemeríteni (mélykisütni) sem lehet, mert ezt meg maga az akku képes meggátolni.
A PowerSaver kissé ''bonyolultabb'' annál, hogy csak úgy egyszerűen installálgatni lehessen.
A gépeden lévő Xp (Prof.?) SP2 gondolom nem gyári, - tehát ne csodálkozz, hogy nincs ''jogosultságod'', stb...
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Jah, találtam a honlapon egy Power Saver progit, direkt ehhez a notihoz. Felrakom, a telepítés végén kiírja,hogy fatális hiba történt és leáll....újraindításkor ugyanez, gondolom,hogy magától indulna.
Bemegyek a Vezérlőpultba, ott van az ikonja. Rákattintok, erre pofátlankodik, hogy nincs hozzá jogosultságom. Nekem,mint rendszergazdának.
Mindjárt szétverem az egészet. Uninstallálni sem tudom,mert ahhoz sincs jogosultságom, szerinte.
Beléptem csökkentett módban,mint rendszergazda és ugyanezzel szivat a rohadék.

Mi a bánatos jó anyja van? Egyébként XP SP2. -
Foxi
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ki van véve belőle a wifi modul. Ha visszaolvasol egy kicsit már volt róla szó.
más: Ahogy nézegettem volt probléma az Ati driverekkel, de elsősorban akkor, mikor el lett állítva a memória mérete. Én ehhez nem nyúltam, bár ez majdnem automatikus, úgyhogy még kísérletezem a tökéletes beállítással
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mindjárt szétverem az egészet. Uninstallálni sem tudom,mert ahhoz sincs jogosultságom, szerinte. 

Janou