- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Van több YT videó is, hogy a Pier 93-ban lehet farmolni classified cuccokat, én viszont arra a területre nem tudok bemenni. Az egy DLC-s terület lenne? Vagy milyen feladatot kell ahhoz megcsinálni?
Előre is köszi.
-
HdRew
őstag
Ma jönnék én is, ha lehet, végre dobott a gép egy LVOA-C fegyvert, mellé pedig van egy Házam.
Viszont classified cuccokból nem állok túl jól, a ninja bike-os táskával próbálok operálni.
-
HdRew
őstag
válasz
TommyS_27 #51223 üzenetére
Nem szép dolog, de azért 1-2 céget szívesen a földdel tennék egyenlővé. Kezdve az EA-vel. És ezt így lehetne megcsinálni.
Van, amelyik megérdemli (Uncharted széria, Last of us, Life is strange) hogy legálisan megvedd a játékot, és van, amelyik nagyon nem. Ettől függetlenül én is steamről veszek játékot, de azért nem mondanám, hogy minden esetben megéri azt a pénzt.
-
HdRew
őstag
Tudok csatlakozni valahova a ma esti bulihoz?
-
HdRew
őstag
A megállító rohampuskához és NinjaBike-os táskához mi a legjobb build PvP-re?
-
HdRew
őstag
válasz
Anonymus23 #51125 üzenetére
Nagyon budget gép lett, az SSD-t is ki kéne cserélnem, RAM-ot is bővíteni kellene és akkor a VGA-t is fejleszteni.
-
HdRew
őstag
válasz
gyantaszuz #51118 üzenetére
SSD.
Na majd akkor priviben folytassuk, hogy te miket állítottál be, mert nekem minden alacsonyon van, és hihetetlen, hogy így járok. Az fps 60-on van maxolva, azt lehet ki kéne kapcsolnom korlátlanra?
-
HdRew
őstag
-
HdRew
őstag
Hát őőő srácok, az mennyire egészséges, ha látok picit több játékost, még az egeremet sem tudom normálisan mozgatni?
Most a szerverek rosszak tényleg, vagy az én PC-m baromi gyenge hozzá?
-
HdRew
őstag
Valaki DZ?
212-es gearem van, szívesen mennék több emberrel, tényleg olyan, mintha rajtam kívül senki nem lenne a szerveren
Vagy világfokozatot kéne váltanom 01-esről?
-
HdRew
őstag
válasz
FireKeeper #51062 üzenetére
Ja, valami ilyesmi.
Még az elején kaptam 1 banshee 1 Tenebrae mesterlövészpuskát meg 1 végső megoldás cuccot, most elő is szedtem a lerakatból. Lehet megyek 1-2 kört akkor egyedül a DZ-ben.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Nekem is meglett a 30-as szint szerencsére, jó lenne, ha a ps4-es accot át tudnám ide hozni, mert volt Dongós mellényem is, kettő. (vagy mi a fene volt olyan OP anno és farmolni kellett..)
Eddig PC-n nem mentem DZ-t, valakinek van kedve csatlakozni? Még mindig DZ szint alapján sorolja be az embereket, és a magasabb szintű nem tud az alacsonyabb szintűvel egy csapatban menni?
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Gyorsan feltoltam magam 27-es szintűre, már a Közgyűlés is sikerült, 1-2 melléküldetésben, ami már unalmas nekem, tudna valamelyikőtök majd segíteni, hogy minél hamarabb 30-as szintű legyek?
Előre is köszi.
-
HdRew
őstag
válasz
Anonymus23 #50831 üzenetére
Köszi.
-
HdRew
őstag
Hogy tudom beállítani, hogy ne ablakban mutassa a játékot?
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Korábban ps4-en játszottam a játékkal, érdeklődnék, hogy PC-re megéri még megvenni a játékot?
Köszi előre is.
-
HdRew
őstag
Van itt valaki, aki PS4-en játszik a játékkal? Tudom, hogy ez nem az a topik, van fórum a konzol játékok topikban, de az kicsit kihalt.
Gondolkozom a játék megvásárlásán, nagyon jónak tűnik, néztem viszonylagos végigjátszásokat is, Janival és Pistivel. (TheVr)
Az elején letettem a vételéről, mert azt írták nem olyan jó játék, de most akciós (
), és állítólag az új DLC-kkel szuper lett.
Várom, hogy meggyőzzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest