- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Xbox One-ra Underground DLC-t honnan lehet most a legolcsóbban megvenni?
-
Mankó
veterán
SP boxra hol most a legolcsóbb? Nekem meg van, havernak kellene.
-
Mankó
veterán
Kiváncsiságból Uplayen vettem egy kiegészítőt 30 pontért. A játék azt írta, hogy a mesteri tárgy készítő központban keressem, de semmi ilyesmit nem találok a központi bázison. Valaki tudja hol találom ezt a vendort?
-
Mankó
veterán
válasz
bulikavagyok #8391 üzenetére
Srácok hol látom, hogy mennyi a gyűjtögetés és hogy működik e egyáltalán?
30 / 10 -es vagyok, A DPS 84k. az egészség 60k körül, az elektronika 10-14 között. Min javítsak szerintetek? -
Mankó
veterán
Köszi, az együttérzést! Ha ennyire profi vagy gyere privátba és mond el mit rontottam el!
Hunner: Home társsal kettőnknek kell a játék. 2 játék már 30 ezres, így meg megúszhatnánk fejenként 7-ből. Ez a baj.
A másik meg, hogy nem értem miért nem megy, ha más store-ból meg tudtam már vásárolni így. -
Mankó
veterán
Úgy érzem nekem most kimarad a Division, bármennyire is tetszik. Nem jön össze a vásárlás, már mindent kipróbáltam, még az OTP-vel is beszéltem nem e zárolták a kártyát valamiért.
Szerintem az MS most a ludas, lehet lépett ez ügyben, majd figyeljetek ti is a legközelebbi vásárláskor! -
Mankó
veterán
válasz
LedyGyuszi #12279 üzenetére
Ment PÜ.
-
Mankó
veterán
válasz
LedyGyuszi #12252 üzenetére
Mert home társamnak is kellene a játék. 2 lemez vs 1 digitális játék árkülönbsége sem elhanyagolható.
Hola-val oroszoktól se perc alatt tudtam venni játékot, Argentin meg nem jön össze, 2-3 órás kínlódás alatt sem, ott meg 2 perc se volt. Nagyon nincs ez jól így. -
Mankó
veterán
3 különböző VPN programmal próbáltam, 2 különböző bankkártyával, így se hagyja megvenni a programot!
Hát én itt fel is adtam, már ötletem sincs, lassan a játéktól is elmegy a kedvem. -
Mankó
veterán
Járt már úgy valaki innen, hogy nem sikerült megvennie az Argentínoktól a Divisiont?
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi nem tetszik neki. Több cím, webkártya, bankkártya próba volt, leírás alapján se megy, pedig a kártyámat is megterhelte már vagy 700 Ft-tal.Ötlet valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Villanyszerelés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Goddess of Victory: Nikke
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest