- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
-Ha a páncélodon van +ammo capacity, akkor azt nem kell cserélgetni. Nekem épp nem volt, úgyhogy volt egy másik páncél (mellvért?) is nálam, amin van az.
-hátitáska
-2db a magányos csillag setből, aminek a 2-es bónusza: +100% ammo
Szóval alapvetően, ha a mellvérteden van ammo, akkor a zsák mellett két random lone star(magányos csillag) set darabot. De pl amikor épp van a hátitáskámon is +49% ammo, akkor azt nem cserélgetem mostmár, csak a 2 set bonuszt kapom magamra, azzal is 1700 körüli ammom lesz.
-
-=Jam=-
őstag
Karakter lap alján, de semmire nem jó a gyűjtögetés, felesleges azt pakolni a gear-re.
DPS nagyon kevés, azon mindenképp kell javítani. Health is legyen legalább 75k. A skill power meg játékstílus kérdése, nekem speciel 16k, havernak meg 40k. Nyilván a nagy skillért be kell áldozni a DPS-t. -
Hunner
senior tag
Ne érdekeljen mennyi a gyűjtögetésed, sőt, rollolj el mindent amit tudsz róla, ha csak nem vágysz random nem neves mobokból (tehát útszéli kis szarosokból) zöld helyett kék vagy lila itemekre, illetve több ammo drop-ra ha kevés van nálad. Ezen kívül semmire sem jó, tökmindegy hány százalékod van.
Egyébként Inventory -> Felül karakter fül -> legalájra leteker és ott lesz
-
Hunner
senior tag
Ja most látom, hogy konzol... akkor nem tudok nyilatkozni. De gondolom a lenti arra a boltra is áll. Mesterséges régiólock
Nuveem-en vannak olyan kulcsok amik annak ellenére, hogy global kulcsok, csak és kizárólag országon belüli címmel megvehetők. Csekkolja a paypal accountodhoz rendelt címet, és letilt. Annak idején a The Crew-t nem tudtam megvenni ezért gombokért. Sehogy sem fogod tudni megvenni. Engedd el.
g2a / kinguin-en kereshetsz hátha találsz olyan eladót aki a nuveemről szerezte mert mondjuk délamerikai lakos, és árulja. Nem hiszem, hogy találsz egyébként...
-
LedyGyuszi
addikt
Argentínában vettem én is, kb. 5 perc volt...
egyébként, hogy kijössz e olcsóbban sok mindentől függ...ha mindkettőtöknek bejön a játék és egy évig nyomjátok, akkor nyilván nem jössz ki olcsóbban, de ellentétes esetben...
amúgy meg sztem tiltott ilyenről beszélni/tanácsot kérni...legalábbis más topikokban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest