- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#59036672 #53939 üzenetére
Pedig,mint a nyúl.
Nem hazudozok.
Tommy és Pixel is ott volt.---
meg is jegyezte, hogy Ő bizony egyedül lerakta widdzéket.
Mert így volt.
Mást kellett volna mondanom ?Azt is hozzátettem,hogy utána karcolni sem lehetett őket.
Szóval még mindig az van,hogy jó pillanatban kaptam el őket ahogy ti is.
Kb tiszavirág életű volt az erő amit felvonultathattam ellenük.
---
Egyébként az arcoskodásról...
Ha te beírod,hogy leraktátok őket az nem az.
De ha én beírom akkor az.
Értem. -
Brownage
tag
válasz
#59036672 #53939 üzenetére
Olyan furi nekem ez az automatikus arcoskodás.
Akoska annyit írt, hogy amikor az általad említett csapat megunja, hogy veszít, bekapcsolja a god mode-ot. Erre te válaszul közlöd, hogy ők is le lettek rakva. Hogy jön egymáshoz a kettő?Annyira túlfeszülitek ezt a ki a faszább csávó témát.
-
válasz
#59036672 #53935 üzenetére
Nem lekicsinylő.
Aki szerencsés és jó időben kapja el őket,simán ölhetők.Utána semmiképp.
Ebben semmi lekicsinylő nincs.
Mindenkinek elmondtam a csapatban nem megyek XO ellen.
Nem elfutottam,visszafordultam.
Akkor lett volna elfutás,ha szembe megyek veletek és utána elfutok.
De oda sem mentem.
Nekik elmondtam miért.Nyomtunk anno csapatban 1v1-et és te szaladtál világgá mindenki elől.
-
Mizol29
senior tag
válasz
#59036672 #53924 üzenetére
Rakod ki állandóan ezeket a képeket, de azzal nem ékeskedtek amikor titeket csapnak szájba. Amikor szembe kerültök egy erősebb csapattal akkor felőletek is megy a csíííterezés. Ez azért vicces nem?
Lehet itt a melled verni, hogy bementek nem tudom hányan D3-ba és pár zöld fülű játékost akiken látszik, hogy még fingjuk sincs a játékról, kitöröltök. Kicsit unalmas már.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #53805 üzenetére
Most tudtam megnézni amit linkelt videót
Ennek semmi köze a norecoilhoz...
Nem vagyok benne biztos, hogy tudja ez a gyerek, hogy miről beszél...Ha magas DPI-vel játszik az ember, akkor nem kell sok kézmozdulat, de azzal képtelenség megtartani a recoilt, ahhoz olyan finom kézmozgás kellene, amit harc közben kevesen tudnak produkálni, azaz kb halvérűnek kellene lennie.
Alacsony DPI-vel meg elég nagy felület kell megfogni a recoilt + még mellette a mozgást és célzást kompenzálni, de ez meg a reakcióidő rovására megy, mivel vissza kell tenni az egeret "origóra", bár ha valaki nagyon ügyesen csinálja (vagy rohadt nagy felülete van), akkor ezt mindig holtidőben teszi (na ez még kevesebb van, aki ennyire profi).Mind emellett én is alacsony DPI-vel játszom, csak sajnos kevés a helyem (új íróasztal kell) mert néha már leesik a kezem a klaviatúra tartóról, vagy beakadok jobb oldalt a fiók szélébe vagy balon a billentyűzetbe
-
ates2
senior tag
válasz
#59036672 #53756 üzenetére
szóval 1 striker vs 1 d3 = striker win,nyilván ha 4 d3 lővi strikert meghal... ezért egy fostrágya ez a játék,mert nerfeltek mindent PVE noobok miatt,mert sírtak,hogy bukják a kulcsot 19sec rogueként meg XP-t,Konkrétan a noob PVE-s droidoknak kedveztek ezzel a patchel a sok sírás miatt. Ütném a fejlesztőket vagy aki kitalálta,hogy így lesz jó minden. Hálisten div2ben legalább van 3 DZ abból az occupied DZ-ben lesznek azok akik tudnak is játszani nomad,pred,d3 nélkül többi meg droidozik másik 2-ben.
hasonló eset a DZ police játék várni CP-nél,hogy hol lesz rogue...3éves játék nem tudom elhinni,hogy van aki ezt szereti,hogy 1vSERVER 4vServer majd oda rohan tapsolni aztán közben köze nem volt a játékhoz.Szintén azok is
akik még mindig farmolnak...mikor 150 fullos setjük van,kicsit vicc kategória néha.Ha meg elváltod mert nem akarsz 1v23-ba játszani te vagy a csicska meg a noob
és azt elfelejti,hogy előtte 4-6x aláztad meg és csak azért haltál meg mert jött 3 pred 5 nomad 6 d3. oké
-
Lacos8201
csendes tag
válasz
#59036672 #53715 üzenetére
Tegnap 8k tüzerős nomádba sárga ultival m4-el a felét nem birtam leszedni a pajzsából valamelyikőtöknek!!!Sőt a játékos társam 90-es stackel se birt a pajzsotokkal.Arról nem is beszélve hogy pikk pakk feküdtünk mindketten!De tudjuk be egy baba kis szerver laggal nem érdekel annyira....Lagdanival kapcsolatban pedig csak annyit hogy nem csal mert ha csalna nem játszanék vele mivel azt a játékmódot sőt játékosokat szarba se nézem!!!Csak hát persze gondolom lerakott pár hisztis kis vérpistikét és rögtön csaló!Tipikus magyar szokás csaló mindenki aki jobb a másiknál!A másik!Annyira belegázol a kicsi lelketekbe hogyha valaki káromkodik...A tegnapi cigányozás és a 2 hónappal ezelőtti anyázás amikor vagy 3x leraktunk titeket Yuiékkal???Ugy hogy nem kell itt játszani az álszentet a fórumon ti se különböztök a többitől.Üdv: Xx--GePiDa--xX
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #53715 üzenetére
Szerintem ezeknek fogalmuk sincs a glitchről, vagy ha van, és csinálja, akkor meg az a gáz, hogy ő glitchelve lő akkorát mint mi normál, ha emiatt sír.
Mondjuk akik sírnak azok belegondoltak akár csak 1x is, hogy ha 10k FA lenne, akkor azzal milyen szinten lehet sebezni? Próbálta már akár csak egy is közülük akár pl nomádban, hogy összerakott 10 FA szettet?
Egyébként este ki tudjuk próbálni a 10k FA Ház sebzést, mert most jut eszembe, hogy ugye nekem még össze van rakva a DeadEye, és azon 10k FA van. Legalább nagyjából látjuk, hogy mennyi a sebzés különbség a jelen D3-hoz képest, annyi, hogy a DE-on nincs a szettben plusz CHC, de a kipróbálás szempontjából ez végül is mindegy.
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #53711 üzenetére
Az egy dolog, hogy a többieket, de amikor sztereóban megszólal és nekem is ezt kell hallgatni egész este
A rádiós ismerősöm adott pár címet az ilyen programokhoz, megnézem melyik használható, bár azoknál közben rá kell kattingatni a dolgokra, hogy működjön közben, de elvileg könnyen hozzá lehet rendelni a cuccost, nekem 2 monitorral még egyszerűen is kezelhetőnek tűnik, mivel elvileg nem lehet billentyűzetre bindelni. Ha sikerült a te haverodat megkérdezni, akkor majd jelezd már légyszi (lehet átfedés lesz)!
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #53629 üzenetére
Annyi útmutató videó és leírás van, hogy hogyan kell összerakni a D3-at, mégis annyian hülyék hozzá, hogy hihetetlen.
A múltkor 1v1-eztem egy szóló nomáddal
Éppen belefért az 5 perces mentési intervallumbaVagy a másik 1v1 a D3-as sráccal, akinek jól volt összerakva, de kifogytam a lőszerből (ugye pont 2 manhunt leadás után voltunk)
Na ilyenkor csodálkozok, amikor a Ragadozó lelövi a pajzsot fél sec alatt...
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #53552 üzenetére
Tegnap este hólapátolás közben sem volt már semmi, a pulse se mutatott már senkit, így nem is kellett senkit sem lelőni. Mondjuk a hókotró biztos csodálkozott, hogy miért megyek fedezékbe, amikor megláttam, de amúgy minden rendben volt. Nem volt glicselés sem, meg szúka blátty sem
Aztán vissza a SH-ba és minden rendben lett
Csak egy átlagos havas téli este itt a városban -
arnikusz
veterán
-
-
-
Anonymus23
veterán
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
#59036672 #53345 üzenetére
Jól látom, hogy 20 dollárért árul valaki egy csalást tartalmazó makrót?
Vajon milyen lelkivilága van annak, aki pénzt ad ilyesmiért
Egyébként ezeket (plusz a cheatereket) miért nem bannolja az Ubisoft az accountjukkal együtt? A Valve teljesen rászállt a CS:GO-ra és ezresével pusztítják a szarháziakat onnan.
-
arnikusz
veterán
válasz
#59036672 #53324 üzenetére
Mizol meg egy másik szerveren mondta a magáét.
Volt egy ügyes Strikeres K0Borosky a Widdz is megirigyelte volna egyszer sikerült manhuntként leütni utána meg a lefürészelt csövű oldalfegyverrel irtotta a népet meg M870- el. Ez is majdnem 4000 pontos volt. Magukat meg nem találtam hiába váltogattam a szervereket. -
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #53307 üzenetére
Az a baj fel se méri ésszel hogy mekkorát lehet lőni D3-al. Főleg ha mondjuk 2 D3 aprítja.
Ezek ilyenek retardált agyatlanok. Azt se tudják sokszor milyen szettbe van a többi csapattárs.
Mondjuk ha én a D3 mögül lövöm Banshee-be vagy akármibe akkor egyből jön a glitch. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest