- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
vtomi2 #40885 üzenetére
Én 4 Alpha 2 Nomádot raknék össze, ma majd kipróbálom a Bullfrogot így egy lvl 29 Stable talentes fegyverrel.
Ha mindenképpen Nomádot akarsz 2 Taktikussal és farmold a PVE bossokat, Incursionból Falcont, Dragonnestet, Legendary Times SQ, vagy DZ 8-9 landmartakarítás.
Last Stand körök is jók ahogy Ákoska írja, ha jó körben vagy lehet 4 lerakatod is szorozva 4 itemmel. -
bunfi
őstag
-
vendingo
veterán
válasz
vtomi2 #20025 üzenetére
Hogy ne csak jókat mondjanak.
Én megvettem, 1 hónap és ~100 óra után annyira meguntam, hogy semmi ingerem arra, hogy újabb percet töltsek a játékkal, számomra baromi unalmas, monoton.
Az alatt a 100 óra alatt egész jókat szórakoztam, de azért bosszankodtam is.
Én nem venném meg még egyszer az tuti.Ha megveszed, szerintem első körben season pass nélkül vedd, mert ha neked se jön be, akkor csak kidobott pénz.
-
duvi
nagyúr
válasz
vtomi2 #20025 üzenetére
Szia!
Szerintem (a hibái ellenére is) kimondottan jó játék és érdemes megvenni. Ha belefér, akkor SP-al együtt (Gold csomag). Több száz (400+) órám van a Divisionben, ezért ár/érték arányban is nagyon jól teljesít.
"...mostanság elég sok rosszat olvastam róla" Pont fordítva van. Mostanra nagyjából megfékezték a menet közben kialakult csaláshullámot. Az ingyenes tartalmi bővítésekkel sokat fejlődött a játék és a holnap érkező DLC-vel ismét bővülni fog a repertoár. Ezektől függetlenül - mint minden játékban - itt is előfordulnak bugok és problémák, de az összkép (számomra) mindenképpen pozitív -
válasz
vtomi2 #20025 üzenetére
ha mégegyszer óvodás lennék ennyi ésszel, akkor is megvenném.
de a játék nem jött be mindenkinek, ezért elsőre szerintem ne vedd meg a season passt hozzá. az elején úgyis van 30 szintnyi szintezés, azalatt eldöntheted, megveszed-e az undergroundot, vagy sem. meg addigra meg is tudjuk mondani, hogy sikerült.
discord ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest