- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Over567 #45781 üzenetére
A mappa is volt törölve mondván ha elpiszkáltam valamit (egészen biztosan nem...) akkor úgyis újra létrehozza majd. De nem változott, csak annyit, hogy nem a 10% töltés után zárja be hanem connecttel helyette és utána zárja be.
Jó ötlet... törlöm, egy bő 40-50(Tré-Home megint remekel így az ünnepekre...) perc és kiderül segít-e.
Kezd a PC-vel tele lenni a sárga hallowen TKöm... az lesz a vége eladom a francba, összerakok egy kisebbet, 1050+i3 kombóval, az jó lesz C# / Javazni / Unityhez meg néha Unrealhez. A fent maradóból meg veszek egy PS4-et.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Over567 #45779 üzenetére
Mind megvolt. DDU-val eleve csökkentettben csináltam...
Rendszert még nem tettem újra, és a partíció se volt wipeolva. (Ezt egészen biztos nem teszem meg ~300-400GB családi és mocis vidivel rajta.)
Bármit teszek... nem kezd el tölteni (%-osan tudod.) hanem ismét "Connecting I3alint..." majd kilép a francba. ÉS SE dump se log fájl nem marad se a TCTD se a Uplay mappájában.
DXDiag okés, VCredistet már próbáltam hátha a javítás opció helyre rántja. Driver volt Experienccel és nélkül is, a legfrissebb.
Egyéb játékok gondmentesek.... (MKX, BF4, NFS:2015)
Egyéb ötletek? (Basic cuccokon túl vagyok, valami Division hibakeresési bevált opció?)Más nem, marad akkor a BF megint az ünnepekre, úgyis régen gyökérkedtem csipával.
-
törölt tag
válasz
Over567 #45750 üzenetére
Az utolsó staton ammo és ellenállások vannak.
A középsőn van kritikus, skill power, hp, stabilitás.Hogy mit raksz oda az build függő. Nekem a strikeren ott stabilitás van, de általában skill powert használok. Biztos van itt más, aki mást fog javasolni.
Ha használni akarod azt a táskát akkor hagyd meg firearmsot és az ellenállást. Így megkötésekkel és sok div techet beleölve használható lehet.
A legjobban egyébként akkor jársz, ha most nem nyúlsz hozzá és elteszed. -
bozont
veterán
válasz
Over567 #45746 üzenetére
Igen, csak finomhangolás, arra is gondoltam de elfelejtettem kiemelni melyik mondatodra reagálok. Erre konkrétan: "Grafikaliag még mindig toppon van szerintem és maga a mehanizmusok is jók."
(#45747) Over567
Szerintem igen. Igaz kell neki optimalizálás rendesen, de jól jöhet ha nincs használható CF szetted. Vagy az égési ellenállás helyett pörgetsz valami számodra hasznosabbat, vagy a tűzerőt (életet, elektronikát, ami kell) pörgeted max közelébe és optimalizálod kicsit akkor használható lesz. -
bozont
veterán
válasz
Over567 #45741 üzenetére
Mondjuk az aggro management-en dolgozhatnának egy kicsit, mert az szinte nemlétező dolog. Ha tankként én megyek be először és kezdek lőni, akkor egész jól rajtam maradnak, de ha nem így van akkor szinte képtelenség leszedni a többikről.
És hiába van, volt 200+% threat-em, nem nagyon éreztem a hatását.
-
arnikusz
veterán
válasz
Over567 #45287 üzenetére
Tedd el a stashba és majd GE után válogatsz mi érdemes.
Pöttyöske tegnapi hsz-ben benn van mit ad miért UG-ban is.
GE alatt csak farmolni a ládákat az új szettekért, vagy pl. tegnap dobott egy DPS House-t.
Ne feledjük most már 10 CF szett lesz ami eshet GE után.
Épp írtam Játékostársamnak a maszkok nem érdekelnek a Hunteres most a favorite nálam inkább farmolok még 60 db 1500-ös ládát és hétfőn pedig 10.000. GE tokent a következőre.
Anonymus passz, már tegnap is nézegettem mikor 19.30 után beléptem, hogy 6 napot mutatott.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Over567 #45223 üzenetére
Legegyszerűbb mód ha tier1-ben soloban megölöd Barrettet. De sok lexit kell tolni érte. Sajna csapatban csak annak számolja aki megöli és nem az egész csapatnak.
Nekem már csak az ug Hunter maszk kell meg még 5 hunter kill survivalban.
De ezeket elég ge után csinálgatni
-
válasz
Over567 #44862 üzenetére
Én nem estem hanyatt ettől a horde mode-tól. Bulletsponge ellenfelek annyi csavarral, hogy ahogy haladsz előre még több HP-juk/armorjuk van és egyre nagyobbat sebeznek. Tegnap a 25. hullámig jutottunk és az elite LMB shotis 1 ütésel kettőnket küldött a padlóra. Tisztára mint legendary-n annyi különbséggel, hogy minimum 5x annyi effektív HP-juk volt...
A lootról már ne is beszéljünk. A 24 teljesített hullámért járt 1 tier 1, 2 tier 2 meg 1 tier 3 plusz 1 west pier cache... -
arnikusz
veterán
válasz
Over567 #44731 üzenetére
No para bár a Liberator lemaradt.
Exotic weapons
Warlord, Caduceus, Historian, Tenebrae, Damascus, Golden Rhino, Midas, Hungry Hog, Showstopper, Thompson M1928, and the Tommy Gun have had their damage slightly increased.
Pakhan has had its damage slightly reduced and its spread decreased.
The Medved has had its range increased and its spread slightly decreased.Csak szólék free weeknd is lesz.
dec. 7-10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest