-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
jó ez
de nekem pont a mellény hiányzik
szóval ezt így nem tudom összehozni
majd csak összejön -
SkyTrancer
senior tag
válasz
Anonymus23 #52263 üzenetére
hm
Hát nem erőlködök,
lehet még jobban elmenne a kedvem, ugyanis
taktikusból 1 mellény hiányzik
6 ládából 6 hátizsák jött
köszi
ebben az arányban a 90ből is 90 jönne
Akkor viszont felesleges -
SkyTrancer
senior tag
Hát de nem értem akkor, a lista elején halomban az olyan számok hogy csak pislogok
Ez nem tűnik fel senkinek ?
Ubisoft leszarja ?
vagy valami gtich van kihasználva ? -
SkyTrancer
senior tag
sziasztok
hogyan lehet összeszedni óránként 90000 ezer GE-t ?
Én akár hogy nyomom 7000 körül álok meg
de itt nincs semmi trükk, egyszerű DSP farm
lexington stb
Nem akarok én 90000-ezret, de azért egy tartós 2. tier jól jönne
mondjuk egy 10000-el kibékülnék
Mi a trükk ?köszi
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
RECSKA #23061 üzenetére
Én biztosan kevésbé vagyok rámenős, de ahogy odalépek a dz ajtajába már látom is ha van ROG. Az esetek 99% ban már húzok is el. Úgyis lelő, mert vagy Csal, vagy ha már ROG akkor meg erősebb mint én.
Én azért sokszor találok olyan helyet,-időt, ahol nincsenek. fél órát órát. max
Az meg elég egy napra -
SkyTrancer
senior tag
Csak vajon mi értelme fél óráig szaladgálni utána ?
Hát elsőre nem megy, szerver off, és vissza, hátha nincs másik ilyen nem ? -
SkyTrancer
senior tag
Sticky bomb-al hátbalövök valakit PVP-ben és nem fogy az élete, akkor Ő cheater vagy csak ég és föld a különbség a két karakter között ?
Mert volt hogy megpróbáltam lelőni a ROG játékost, mert az előbb Ő intézett el, és szerencsémre pont háttal volt fedezékben. Én meg mögélopóztam és megküldtem stickyvel és elkezdtem sorozni, de ahogy megfordult kb 2-3 másodperc alatt meg is haltam. ÚGy vettem észre hogy nem sebeztem rajta. Bár nem volt időm nagyon megfigyelni, mert pikk pakk lelőtt.
Kénytelen voltam kilépni... -
SkyTrancer
senior tag
Azt Ő nevet ki
semmi baj
-
SkyTrancer
senior tag
Ez mind igaz és tök egyértelmű, viszont még mindig felmerül a kérdés, és valahogy erre nem igazán kapom a válaszokat
Miért jön vissza ?
Tehát ha erre nem kapok normális választ, akkor azt kell hogy mondjam, amit az elején is
: Gyökérség
meg a rendszer is -
SkyTrancer
senior tag
Hát majd ha lesz jobb fegyverem mint 182 ( mert nem igen volt még ) akkor majd megnézem, hogy mennyi ideig kell lőnöm egy ilyen "ügyes okos" játékost és ha látom hogy megy le az élete, akkor befogom a szám
Próbáltam már úgy is hogy DPS-t felnyomtam ( amennyire tudtam ) 162ezer mindent leszarva, meg hogy szívósságot toltam fel, az eredmény ugyan az volt. Bementem és sebezni én ROG playert nem tudok. Passz -
SkyTrancer
senior tag
És most felmerül a kérdés, vajon miért van tonnaszám ilyen ember, aki "visszajön" ?
Hiszen nem éri meg neki, vagyis felesleges
Tehát miért is jön vissza ? -
SkyTrancer
senior tag
Na hát ezeket olvasva, köszönöm szépen mindenkinek a nagyon hasznos információkat
Annyit tudni kell, hogy nekem sem season pass, sem underground nincsen. Ergo pár neves Gear sincs meg.
Én nem akarok a legjobb lenni, csak élvezni a játékot, de azt úgy látszik csak max kint lehet.
Az is igaz, hogy ilyen tiszta égbolt stb,-t sem csináltam még meg egyszer sem, mert nem volt elég ember hozzá, randomokkal meg hogy menet közben kilépkednek nem igen lehet
Barátommal ketten toljuk a játékot amúgy, és az ide vezető úgy nagyon fain volt. Fő küldetések, egyéb dolgok. Teljsen rendben van, de ez a (30as ) szint feletti téma el lett cseszerintve
Innentől kezdve másképp állok hozzá, még inkább
Én amolyan támogató játékos leszek, és bizony nem teszek keresztbe senkinek továbbra sem -
SkyTrancer
senior tag
Hát az nem tudom mire gondol,
de én nem lövök rá ROG Playerre ha látom hogy 4-en öldökölnek. De amint meglátnak elkezd pirítani
Kijövök megint odamegyek hogy szedjek valamit és lelő megint, úgy hogy egy golyót nem lőttem felé
Aztán mire jövök ki az ajtón már ott állnak és röhögve lelőnek ahogy kijöttem
Kik ezek te ?
15 éves gyerekek akik erre verik ?Én csak nevetek mert azon kívül hogy 0 pénzem van és esek vissza szinteket semmit nem vesz el tőlem, de azért örüljön csak. Mi az öröme abban, hogy egy nem támadó játékost lelő ?
Meg belefut ?
Nincs olyan helyzet, hogy ne lenne ROG, sem reggel, sem délután sem este sem semmi.Tehát Kimentés nincs, esélytelen, felejtős, hogy írjam máshogy -
SkyTrancer
senior tag
Ezzel egyetlen gond van. Hogy én nem több szintet akarok lemenni, hanem egyet. Sőt, próbálom magam úgy belőni, hogy szintnek megfelelően. Tehát nem gondolom hogy 201-ben kellene lennem, mert PVE-k is egész szép kihávás, főleg DZ6-ban ahol 34-es így is. Mondhatni, esélyem nincs lelőni.
Ami még bosszant és még mindig nem kaptam választ. Ha ugyan az a gear, akkor hogy lehet ekkora különbség, hogy 172 lőszer nem elég fél életet leszedni PVP*-ben de neki 1 lövés elég hogy én megfeküdjek
Ez nem korrekt
Ha ez nem lenne leszarnám, mert elbíbelődök én PVE-ben
De ez.... -
SkyTrancer
senior tag
Hát én azt mondom nem ugyan az. Hogy lehet az hogy akkora különbségek vannak, hogy én egy tárat rálövök fejre, és a 20%-t veszíti életerőből, aztán megfordul és 0.5 másodperc alatt lelő. Egyetlen lövéssel
Van róla videóm
Szóval hagyjuk ezt. Már kimaxolt kiegészítők stb stb. Nem korrekt
Ráadásul direkt emberekre vadászik. Én még egyszer sem voltam ROG. Nem is tervezem -
SkyTrancer
senior tag
Kiszámoltam tényleg kijött.
163-as fegyverem leveszi az átlagot 200-alá, de mivel csak a 182-es fegyverrel számol így emiatt van az hogy a 196 valójában 203
Kellett hozzá 3-4 nap, mire valaki elmagyarázta normálisan, de így világos
A dz-ben levők akik meg 99-es szinten vannak és 161-200 ban lődörögnek és élvezkednek hogy lelőnek egy 39-es szintűt, gondolom úgy oldják meg hogy másik karakterrel pakolnak maguknak gyengébb cuccot, hogy beengedje őket
Gondolom...Nekem nem szabad, sőt azért próbálok lemenni, mert ahogy belépek az ajtón lelőnek ugyanis ezzel a gear-el 161-be lennék elég. Éppen hogy
Köszi mégegyszer -
SkyTrancer
senior tag
De hát eddig is volt, ez mióta van így ?
Nem vettem semmit azóta és egyik pillanatról a másikra nem engedett be, vagyis 201-et írt.
Szóval egy darab 200fölötti cuccom sem lehet ?
Az kemény. ÉS hogy van az hogy 99-es karakterek jönnek ROG-nak dz-ben és gyalulnak le
99-es szinten hol szerez 200-alatti cuccokat ? Két karakterrel ? Ezt tudom akkor elképzelni
Hatalmas nagy gyökérség ez így
Ha jól gondolom hogy így van -
SkyTrancer
senior tag
Sziasztok !
Valaki segítsen megmondani, hogy miért 201+ ba sorol be a DZ-ben, úgy, hogy nincs is annyi Gear Score-om ?
Így esélytelen vagyok DZ-ben.
Már próbáltam hogy feltettem pár régi ilyen 39-es szintű zöld/lila cuccot, amivel visszaesett a GS 176*ra de úgy is azt írja ki
Csináltam egy videót is róla :Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest