- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem hs es crit eselyes az mp5om, megis az auggal megyek. Jelentosen gyengebb sajnos
Tegnap Gabesszal es 2 randommal nyomtam le warren gatet. 35 perc alatt megvolt, pedig a 2 random meg azt sem tudta, honnan jonnek majd...
Remelem 12.en tenyleg erkezik egy "kis" kihivas, mert tulnottuk itt rengetegen a jatekot, ugy erzem
-
Van néhány jó meglátásod, de azért 1-2 eléggé barokkos túlzás: pl. level 11-es soha nem fog összekerülni level 30-assal mert eleve a rendszer külön bracketbe sorolja őket.
Másrészt az általad pure pvp-nek nevezett dolognak semmi köze a pvp-hez, igazából csak arról szól, hogy ki a nagyobb g*ci pont (tipikusan soha nem számol azzal egyik fejlesztő sem, ha mód van rá akkor előbújik az állat az emberből). Ezzel pont az a gond még véletlenül sem segíti a pvp-t és ezzel együtt a játékot mert így inkább elkerülik a játékosok a DZ-t és majd azután a megrögzött rogue-ok sírnak majd, hogy de hát nincs préda.
@cain69: miért ne működnének? Semmi olyan nincs benne amit limitálna az, hogy csak 24 játékos van egy instance-ban. Effektíve ugyan azt a lekérdezést a rendszert használná amit akkor használsz amikor megnézel egy játékost valamelyik safe house-ban.
-
vitya81
tag
+1
Nagyon jól leírtad, teljesen egyetértek veled. Hozzáteszem 100+ óra fölött vagyok és még én sem találkoztam/vettem észre cheatert, de ha találkoznék vele egy logout-login biztos megoldja a dolgot. Ne foglalkozzatok elsődlegesen a DPS-sel (kamu, és nem az a legfontosabb. crit. chance+crit. damage, armor, életerő visszatöltés lövésenként, normális HP mellett (80.000+) Ettől lesztek DZ huszárok, és sírni sem fogtok annyit..... szvsz
-
storm3
senior tag
Szerintem nem. Akinek "fasza" cucca van,az a matit hozzá többnyire bulletking/hutch/rusconsulate glitchből szerezte. DZ-ről nem ejtek szót, mert nem a high risk high reward gameplay van ott,amire én számítottam.
Kraft:Értem én,hogy a tradet akarják pimpelni ezzel a kraft nerffel, de teljesen unbalancolt az egész,mind a droprate a matiknak, mind az hogy miből mennyi van. Pl van 150+ fabricom(sárga) meg 3 Tool-om és minden cuccomat kraftoltam.
Teljesen nonszensz nerfeket raknak be aztán próbálják korrigálni. Tökéletes példa a PNX coin. Először esik 15/boss(bitchpls kategória,ez tényleg baromi sok) amikor dz kb üres,egy hétig farmolnak a "prők",aztán hopp 1-3 lesz a droprate és tele vannak a DZ szerverek. Azért érzed az árnyalatnyi különbséget remélem. 150-el mész egy üres autópályán, vagy 50-el tötyögsz egy telin,mikor érsz oda hamarabb?
Azt is viccnek tartom, hogy olyan pofátlan csítelés van DZ-ben,hogy az hihetetlen. Kidobsz majd 100 eurot a játékra,természetesen SP-vel mert Destinyből mindenki tanult, majd kiszúrják a szemed ilyen amatőr dolgokkal.Ne értsd félre,ez nem sírás,csupán egy vélemény. A játékot szeretNÉM, ha ezek ellen az elbszott dolgok ellen lépnének,és időben. Az mi már,hogy csóri paraszt lekraftolja a hátizsákot,és 3 hétig nem tud belépni? Nem kellene ezt orvosolni egy hotfix-szel,hogy na,ha már a bunkója kicsengette a lét,tudjon is játszani?
Farm: DZ-re korlátozódik(na meg spamelheted ugyanazt a 4 küldetést,mindnek ugyanaz a jutalma,nehézsége kb ég és föld kategória(igen igen csapattal blabla,ne kezdjük el,te is tudod mire értettem
), vagy a glitch fest,jelenleg így áll. A jövőbeni tartalommal meg egyelőre várjunk, mert lehet ott is átcsúszol majd a mobile coverrel valahol.
Mégegyszer hangsúlyozom,ez nem flame,csak vélemény.
-
Anonymus23
veterán
Értem én, mondjuk nekem az a fontos, hogy érdekes legyen, ne mindig ugyanazt csinálja az ember.
Mondjuk tegnap nagyon felhúztam magam...
Nem kommunikált senki sem a csoportból, emiatt ment a fejetlenség.
PL tipikus dolog, ott vagyok shotissal szemben, lövöm a fejét ezerrel (crit healel engem vissza), erre a társam (random) fogja magát beáll elém lepkefing HP-val, én meg még nem tudok reagálni, kilövöm a tárból ami még volt, persze őt leszedi, és belém is lő, mire fegyvert váltanék, addigra meg már ott a másik, és együtt leszednek. 1x még OK, de hogy folyamatosan ezt eljátssza, és emiatt borul az ember vagy 3-4x, ott már legszívesebben kivágtam volna.Tegnap nekem is elegem lett a játékból. Mentenék kifelé, jön 4 agent, lelőnek, mondom jól van hülyegyerekek 4v1-ben leszedtetek, soha ne legyen nagyobb örömötök az életben, visszamegyek, az egyiket majdnem sikerül kinyírni a második kb félig lett, de a 4v1 csak győzött, erre beállnak a DZ bejárathoz kempelni. Hát az ilyen rohadjon meg.
De az Ubi is, mert ez nem PvP, hanem kacsavadászat...
Mivel a craftolás abszolút szerencse kérdése, az,hogy mi esik ki, úgy szintén, ennek sok köze a skillhez nincs. -
Anonymus23
veterán
Pedig az sem rossz módszer, ha összedolgoznak, azt a helyet egyszerűbb bevédeni, de el kell oda is jutni egyáltalán.
Azért egyszerűbb bevédeni, mert nincs sniper aki szivat szemből és oldalról egyszerre. Az egyiket azonnal leszedik, utána ide valahogy lassabban jönnek az enemyk, mint a liftes részre.
Aki ismeri ezt a módszert, akkor nem rossz. -
pzstm
titán
Neiem navy mp5-N van, egesz jot sikerult craftolni, viszont emlekeim szerint division teches (szinte biztos)
60 feletti loszer van a tsrban, one is none talenttel(ami gondolom alap, hogy aki teheti hasznalja), egy shotis 2/3 tarbol siman megfekszik challenge modban, mindenfele buff vwgy egyebek nélkül
Probanak ajanlott mindenkeppen, mivel rpm lassabb mint vectornal de joval tobb tolteny van egyszerre nálad
-
Ó, egy szóval sem akartam mondani, hogy nincsenek ügyes controlleres játékosok mivel magam is játszottam 1-2-vel Dust514-ben (én egérrel toltam mert ugye az unreal engine-nek van natív támogatása) és rendszeresen több killt szedtek össze mint én, de ugye ott olyan volt egérrel játszani mintha a kezemre kötöttek volna minimum 5-10 kiló ólmot.
De, hogy ha PC-n kellene egy jó controlleresnek meg egy jó bill+egeret használónak megküzdeni akkor szvsz. a controlleres csúnyán alulmaradna de valószínűleg még egy kevésbé jó játékos is elverne egy jó controllerest. -
szallasi007
őstag
Mivel annyira emlékszem hogy te tanknak szánod magad, mennyi a hp regenerationod és a páncél által felfogott sebzésed? Illetve ha tank vagy akkor kevés az electric cuccod. Mert nekem ez most úgy néz ki - nem bántásból vagy okoskodásból! - de most vagy ott hogy vagy lejjebb kéne adnod a dps-t (max 100k) és ragyúrni az általam kérdezed statokra egy faja shotgunnal (sörétnél másképp számolja a hp reget) konkrétan halhatatlan lennél bármilyen csapatba!
Vagy lejjebb venni a hp-t olyan 65-70 ezerre és feljebb tolni a dps-t.
Biztos jó így is csak most kéne kitalálni mit is szeretnél - szerintem. -
Anonymus23
veterán
Aki játszott már vele órákat (mint én, vagy norti, szatyor meg a többiek), az akkor érti, hogy miről írok...
Én is szívesen játszok vele, holott fele annyi idős sincs mint én vagyok...avatar: 246 óra neki most, és ő szerintem nem olyan, mint én, hogy volt, hogy véletlenül ott hagytam a gépet 2-3 órára is, mert elfelejtkeztem róla (többször is)... Poénkodtunk vele, tegnap vagy tegnap előtt erről.
madár: a beszűrődő hangok
pajzs: ha pajzsal mész a rúzsra, közben betöltöd a tüzes golyót majd robbanó lövedéket, akkor szinte esélye sincs, ez működött olyan rúzsokkal szemben, akik előtte kvázi 1 lövéssel fektettek meg folyamatosan...
-
Anonymus23
veterán
Csak annak az idióta madárnak a nyakát kellene kitekerni
Jó srác amúgy éppen mondtuk neki a múltkor, hogy az igazi énje a játék, és ami itt kint van az csak az avatarjaA múltkor mutatott egy jó trükköt olyanok ellen, akik 1 lövéssel szednek le, működött jól a pajzs, az a rúzs, aki előtte 2-3x is lelőtt, és nemhogy menekült volna, hanem még jött is rám, az bizony, amikor meglátta a cuccost, akkor próbált volna menekülni, de már késő volt neki, viszonylag egyszerűen feküdt, főleg ahhoz képest, hogy előtte gyakorlatilag nem lehetett sebezni...
-
pzstm
titán
jó hát azért itt is futottunk bele érdekes dologba....nem mondom, hogy mindig ez van.... de mi sem szoktunk tökölni, ha rogue-okról van szó....mi sem a hatalmas health miatt voltunk addig manhunton
De persze nyilván ők is nagyon jók, nem ismerem sem a játékukat, sem a buildjüket
-
nyamsas
aktív tag
-
-
duvi
nagyúr
A gold verzió sokkal jobb és erre hajt az összes "csipás" player (én is
). Szerintem nincs konkrét helye a dropnak. Eshet DZ-ben és cahallenge végén is. Sajna a mostani First Wave M1 - ahogy (#10986) warcat is írta - nem olyan jó, mivel a talentjei gyengébbek mint az előzőnek. Elnézést, ha félrevezettem valakit! Csak annak ajánlom, akinek nincs jobb sniper fegyója. (Mellesleg a FW M1 is socom. Mod nézetben látszik rajta a felirat
)
-
warcat
veterán
Nem a First Wave M1a a lényeg,hanem a balanced talent megléte rajta,ezért a mostani egy kaki (nem elhanyagolhatóan a headshot damage is gyenge rajta) Szóval ez nem,nem ugyanaz mint a múltkori.
A "First Wave" előnevű fegyókon az összes modslot nagy.
A SOCOM verzión az underbarrel kiegészítő small.
A Black Marketest fejből most nem tudom, a Classicról hiányzik teljesen az extra markolat ezért nem tudsz rá feldobni stab/acc/stb kiegészítőt és mindig jobban rángatni fog. -
VirDan
aktív tag
-
VirDan
aktív tag
Az újrakalibrálásnál ha van lehetőséged, akkor "sorsolj" a készséget között olyat hogy plusz módosító hely.
Testpáncél ; kesztyű ; térdvédő ; fegyvertok. Látom ezekben nincs plusz módosító helyed. Ha már kettőnél el tudsz érni plusz helyet, és utána craftolsz módosítókat akkor már bentebb vagy jóval
Én is beszorultam egy szintem. De most kicsit elkaptam a fonalat. Most 3db plusz férőhelyet kalibráltattam/sorsoltattam újra. Eléggé megdobta a karakterem. -
Preda
aktív tag
Én tegnap találkoztam egyel. Bent volt rogue agent hárman lőttük persze nem halt meg úgy, hogy nekem 130k dps em van pulse al kb 160k. Vissza se lőtt csak az egyik sarokba bement aztán egyszer ugrott egyet és eltűnt? Ott lövöldöztük 20 mp ig meg szaladgált majd hirtelen csak úgy eltűnt mondom ok.
Jah másik benn vagyok challage-ben korlátnál öljük az egyik bosst majd egyszer csak beesek a grafika alá egy másik sráccal
. Majd kidob,hogy elhagytuk a küldi helyét szerencsére visszateleportáltam elejére és befutottunk
.
-
vegitossj7
addikt
Néztem streamet, a nagymenő, elég jó MMO reviewer, ChaosD1 félét. Írtam neki, használja már a skillt, ha be van rakva (Smart cover, Pulse) és elküldött a faszba, hogy mit szólok bele. Nem azért streamel, hogy szórakoztasson. 34 emberből 14 maradt a köv. 5 percben. (Kb. évente nézek streamet, csodás tapasztalat volt ez is.)
Tapasztalt embereken is ki fog ez a skill használat dolog, mintha csak dísznek lenne.Aztán meg panaszkodnak, hogy Bullet Sponge, fos játék, Destiny, váááá, stb.
Nem mellesleg Otherworldnál szó nélkül törlik a kommenteket, akik bármi rosszat is mernek írni a munkájukról.
-
azokat is lehet, csak más, de megfelelő indokkal. a dz sem arra készült, hogy az ajtónál lőjjenek mindenkit halomra, ahogy a groupleader kick groupja sem arra készült, hogy a challenge küldi bossa előtt kirúgja a csapattagokat. [link] szerintem belefér, aztán majd az ubinál eldöntik, hogy mi van.
nyugodtan reportoljátok, akiről azt hiszitek, hogy csal, majd az ubinál kiválogatják az igazakat. -
-
egy kicsi. 15+ évem van mmo-kban. everquesttel kezdtem, aztán jött a star wars galaxies, avatárokat öltem everquest 2-ben, beroamoltam 0.0-t és capitalokat gyártottam eve onlineban. az swtor és társai már annyira nem volt hangsúlyos, nincs mostanában időm komolyan elmélyedni a játékokban.
nem a pvp riaszt, eveben azért lőnek ki, mert ott voltál. de a grindelés, az sosem ment. -
A farm alatt a farmot ertem. Dzbe nem lehet... Kimenekitesin lottek bennunket agyon tegnap is folyamatosan...
Sok kis fasznak erre all fel. Lassan eljutok oda, hogy barki szalad velem szembe, lelovom a gecibe. Mert az, hogy jon 2 jatekos, elszalad mellettunk, majd hatbalonek a fergek, annyira nem szimpi. Nem szorakozom, fut velem szembe, es kap 1 tarat az augbol, barki is legyen az....
-
vitya81
tag
Szerintem a képzettség/elektronika rovására mehet a tűzerő emelés. Életerő inkább ne csökkenjen. Fegyvereidre olyan kiegészítőket amik +kritikus esélyt és kritikust sebzést adnak. A karakter leírásnál ezeket az értékeket fegyverenként tudod nézegetni, meg érdemes a lőtéren picit puffogtatni. 50-es szint nélkül is tudsz f.sza geart összerakni. Műveleti bázison a phoenix credites kereskedőtől esetleg vedd meg a 'lövész hátizsákot' és gyártsd le míg mondjuk +500 pontot ad a tűzerőhöz.....meg majd DZ-ben szerzünk jó cuccokat
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most én két dologra leszek kíváncsi:
-az incursion az egyfajta dungeon lesz-e?
-mi fogja rávenni az embereket a raid-re? lesznek csak ott beszerezhető fegyverek/setek/egyebek?
(#10482) Akra_hu
Ezt gondoltam, de csak és kizárólag itt, vagy DZ-ben és PVE single-ben is beszerezhetőek lesznek? Mert nem mindegy az, hogy valakik csak funból mennek raid-re, vagy kötelezően mert egy fegyver csak ott esik ki.
Btw én várom nagyon, elvagyok még mindig a játékkal.
-
-
Preda
aktív tag
Aki nem játszik Dz-t lvl 30 ellőtt az kihagyja egy jó részét a játéknak! Arról nem is beszélve, hogy nagy hátrányban lesz amikor bemegy lvl 30 on életében elősször Dz-be.Nem ismeri se a mapot se semmit.Bent meg találkozik olyan tagokkal akik már rég ismernek mindent, és párszor kinyírják lehet el is megy a kedve az egésztől. 8 as szinttől járok be és nekem pl nagyon élvezetes volt akkor is.Ráadásul könnyebben lehet fejlődni kint is mert jobb cuccaid vannak.Ráadásul úgy kell rengeteg szintet felhúzni, hogy sokkal erősebb emberék lövöldözzenek le. Szerintem sokkal érdemesebb a két szintet egy szinten tartani.Dz-t meg a normált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1 humoros
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest