-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[hun] warhea #14872 üzenetére
Szerintem mar karcolom a 300at xD
-
válasz
[hun] warhea #14865 üzenetére
M1ara kell a balanced talent. Ha az nincs, betores...
En nem tortem be, mert a craftolhato max lett a sebzese, meg 170% fejloves bonusz, es a brutal talent rajta van. A modokkal egesz kezelhetove tettem, fekezekbol kibujva 5os makrokat lovok ( a leheto leggyorsabbra allitottam, ettol lejjebb veve kihagy lovest... ) altalaban 3-4 golyo oda megy, ahova kell. Igy testre 300-600, fejre 600-1.4 kozott ugral. De ha esne egy balancedes, ami ekkora sebzes korul van, betornem.
Lnb : engedd el. Ha nem szorakoztat, akkor nincs ertelme. En is tobbszor leszek ideges miatta, de a tarsasag miatt maradok. Annyira "hulye" mindenki, konnyesre szoktam rohogni magam. Kihivas nem sok van, talan a falcon hard egyedul, ami igazan kemeny, meg a challenge csapatban, de tulgearelve ez termeszetes. Sok mai jatek negyed ennyi tartalommal kerul ugyanennyibe. Sok jatekot 10-30 ora utan elo sem vesznek a jatekosok. Ebbe meg majd mindenki 150 orat tolt.
Nem jo fele haladunk, de valamit b@szniuk kell vele, mert nem lesz dlc eladas... Jot megjelenes ota nem olvastunk a jatekrol. Ez minden, csak jo reklam nem...
Htibimor : nekem is jo talentes aug volt elotte, 163as. De kozelebe sincs ennek. Nekem nagyon tetszik. Minden loves crit vele, sebez 150k-t, 51 golyo. Nekem megerte. Amugy az arat 5 ora alatt visszaszerzed. Nem kell ennyire sirni ( tegnap 2 ora alatt dzben 150pc-t kaptam. Lexington farm kozben 1 ora alatt 150et szedsz ki...
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14833 üzenetére
Igen, jól látod, szétvet a pipa és abba a hamis reménybe ringatom magam, hogyha sok lesz a hörgés és feltámad a népek tengere, mint a craft nerfelésnél, akkor talán változik valami. De belátom, hogy van igazság az általad leírtakban is.
azert mert te nem tudod elvezni? miert nem?
Leírtad te magad is. A loot rendszer egy szar és egyre csak rontanak rajta. TTU az egekben, a ΔI pedig nevetséges. De ez engem csak zavar, barátomat, aki 22-es viszont egyenesen szivatja. Meg a hozzá hasonló alacsony szintűeket. És mit csinál a Massive? Glitcheket javít... -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
[hun] warhea #14860 üzenetére
DZ -ben fejlődni jelenleg csak úgy lehet, hogy DZ funds, xp, és megveszed a 204-es fegyver bp-t, a powerlvl 32-es fegyver modot és gear modot, illetve supply drop vagy bossból bemákolsz valami szett itemet, de ez inkább mák, tudatosan a bp-ből lehet. minden másra ott a FL, és jelenleg ennyi.
A következő Incursion-re nem 220 lesz a belépő, az max a challanging, szerintem valahol 200 - 180 körül beenged majd. Úgy rémlik az FL-re is 160-at írt, az pedig a challanging minimum belépő lett.
Nagy a különbség, M44 sniper, egyet lősz, betöltöd a következő golyót, M1A-val lehet folyamatosan tüzelni egyesével, persze cserébe kevesebbet sebez.
-
vegitossj7
addikt
válasz
[hun] warhea #14854 üzenetére
Látom neked is sikerült.
Már ketten vagyunk.
Majd a State of the game-nél eldől, hogy változik a stílus, avagy sem.
-
válasz
[hun] warhea #14839 üzenetére
Nalam megy.
Socoval szaladgalok akkor vegig bekapcsolva marad. Playerre kozelrol nincs is jobb, mint a feltoltott strikeres super90 brutal es gonosz talentel xD
sith7 : nekem megy valamiert. Olyanokat lovok, nezni os rossz. Sokszor mar ragequiten gondolkodom xD m1a 1 jatekos. Soco 1 jatekos. Kispistolyt meg nem probaltam, de feltoltott strikerrel 140er sebez mobra xD
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14824 üzenetére
Ja értem. Tehát, ha segítek az embereknek falconból kiütni az itemet és amit én kapok eldobom (mert mellesleg nekem már nincs rá szükségem, ugye...), akkor minden gond meg van oldva?
Fikázol, sírás, spam? Tőlem olyan mélyen beledughatod a fejedet a homokba, olyan vastag buborékot növeszthetsz magad köré, amilyet szeretnél, de ez a tényeken nem változtat. Súlyos problémák vannak és mit csinálnak helyette az elmúlt több mint egy hétben? Glitcheket javítanak. Mert ez a legnagyobb probléma.
A "múltkori" komment, ha már így szóba hoztad, 3 embert leszámítva mindenkinek világos volt, hogy mit akartam vele mondani, de ahogy mondták már akkor is előttem/helyettem, akinek nem inge...
Nekem nincs az ellen kifogásom, hogy segítesz és játékot szervezel. Tedd azt, de ne degradáljál másokat a fikázó, síró, spammer, troll (egyáltalán tudod mit jelentenek ezek a szavak?) szavakkal, mert az el akarsz zárkózni a tények elől.
-
válasz
[hun] warhea #14824 üzenetére
Szarbugosfosajatek....
Sokacsiterkocsogkispocshogyrohadnanakmeg....
600k/140k/30k a statom, gs243... Ez is megvolt. XD
On : tegnap kiesett supply dropbol az elso kesztyum. Hasznalhatatlan.
Tegnap nem tudtam lenni este ( usb portok elszalltak )
Ma este falconban segitek akinek kell.RazoR8402 : gs243...
poen, kamu...
amugy strikerrel 570
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14814 üzenetére
Újra. Ez még mindig nem a saját különbejáratú játékszervező topicod.
-
vegitossj7
addikt
válasz
[hun] warhea #14787 üzenetére
Holnap lesz State of the Game.
Ez tuti.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #14780 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14780 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
[hun] warhea #14766 üzenetére
Persze, én legtöbbször Schwattal megyek (nagyon jó elektronika karaktere van), a többiek random, de Sith-el sokat játszottunk, mindig az a cél, hogy jól szórakozzunk.
Keressük egymást du/este...(#14767) orichalcos
Nagyon jó, érezhetően hamarabb borulok egy elittel szemben (jelenleg +10% van, de volt korábban 22% is)... -
kovimester
aktív tag
válasz
[hun] warhea #14730 üzenetére
A 4 set össze rakása után lévő final skill egy nagy nulla.
Maga a strike set jó de elég belőle 3 is mert nekem a negyedik final skill szart se ér.
Most is 3+3 használok.De azért mert szerinted jó a másikat nem kell lehurogni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[hun] warhea #14709 üzenetére
Eddig nem szóltam, de légy szíves, ha 5 percen belül vagy, akkor ne írj új hozzászólást, hanem az előzőt szerkeszd. Köszönöm szépen.
-
vegitossj7
addikt
válasz
[hun] warhea #14695 üzenetére
Főleg PS4-en.
-
válasz
[hun] warhea #14608 üzenetére
Akkor 9kor kiderul.
legyel fent, es bejossz, ha nem vagyunk 4en.
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14584 üzenetére
jól tetted, hogy leírtad, így legalább nem nézek hülyén, ha egy ilyen nevű embertől kapok inv - et a játékban
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #14584 üzenetére
Az enyém is. Mostantól lIIlIllllII1Ilililil1 néven találtok meg
-
válasz
[hun] warhea #14576 üzenetére
akkor uplay.comon.
[link]mod.: nm.llistában írasd át.
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #14578 üzenetére
Miről a névváltoztatásról? Ne vadíts már, ott a uplay-ben az opció
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #14576 üzenetére
Mármint a névváltoztatás? Dehogy van, én is változtattam már (vagyis hozzá írtam)
-
Anonymus23
veterán
válasz
[hun] warhea #14561 üzenetére
Köszi, és neked is duvi.
Asszem a Shadowplay lesz, azt kipróbálom...
A játék SSD-ről fut, de van benne egy 1 TB-os vinyó, azon van még bőven hely, igaz az SSD-n is vagy 150GB még szabadon, főleg ha letörlöm a sok feleslegesen felrakott Steames játékokat... -
válasz
[hun] warhea #14544 üzenetére
lvl10ig rohadt jó szerintem.
nincs mit. -
duvi
nagyúr
válasz
[hun] warhea #14538 üzenetére
Ja ok. Úgy értettem, hogy megszerezni. Akkor (#14534) cain69 részletesebben válaszolt. Elvileg benne vagyok, de meglátom, hogy hánytól tudok feljönni... Ha csak későn, akkor a szokásos kommunikációs probléma.
(#14536) orichalcos
Sorry! Azt hittem, hogy csak én nem találkoztam minddel. -
duvi
nagyúr
válasz
[hun] warhea #14533 üzenetére
Van egy pár
Ezek egy része craftolható vagy vásárolható.
- Caduceus
- Historian
- Damascus
- Pakhan
- Liberator
- Warlord
- Valkyria
- Midas
- Medved
- Defiler
- Cassidy -
válasz
[hun] warhea #14533 üzenetére
több is. a caduceus afaik dz-n kívül esik (kivéve falcon), a midas dzben, a warlord pedig falcon lost challengen apcből (azaz átadható, a talentjei miatt ez elég fontos). a cassidy és a pakhan (aka medved) boo vendornál megvásárolható, a defiler season pass reward, a liberator és a tenebrae pedig boo vendortól blueprintet véve craftolható, a valkyriahoz pedig dz03 vendornál kapható tervrajz.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
[hun] warhea #14529 üzenetére
Két midast kaptam bent, mindkettőt úgy hogy észre sem vettem, egyiket extract ládában láttam meg, másikat pedig mikor meghaltam mint public loot, de visszaértem felszedni, hogy aztán deconstruct legyen, minek kettő a stash-ba.
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #14527 üzenetére
Jó de én... én DZlvl 69-en kaptam az első Midasomat.
Nem szeret engem a drop rendszer.
(#14529) [hun] warhea Nem emlékszem.. ki sem próbáltam.
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #14498 üzenetére
Dobsz egy linket?
-
.LnB
titán
válasz
Te mit keresel amúgy itt? [link]
-
vegitossj7
addikt
válasz
Csak így tovább.
Ezaz, büszke vagyok rád.
-
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea #14488 üzenetére
permaban gyanús a gyerek
-
válasz
nem xone-on játszanak?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Remélem minden alkalommal belefutnak majd egybe,hogy végre észhez térjenek.
(#14491) Raulblanco07: ez a szerencsésebb eset,ha majd nap mint nap csalókba botlanál bele neked sem lenne kedved DZ-be menni...
-
válasz
[hun] warhea #14475 üzenetére
Egy fél óra = 3 extract = 3x9 sárga, te meg szedegeted a zöldeket és kékeket bőven. Azt mondjuk megnézem, hogy 13-15 perc alatt, hogy jársz be 25 láda helyet
Teleport hack?
De amúgy hajrá, én értelmetlennek tartom az ide-oda rohangálást, meg váltogatást, DZ-ben közben jó fegyver is eshet és csapatban megvan a szórakozás is, nem is lőnek ki, ha nem olyan szerveren vagy, ahol cheaterek vannak.Embere válogatja, na.
-
válasz
[hun] warhea #14470 üzenetére
10-ből 1 sárga, többi zöld és kék (semmire nem jók ekkora mennyiségben), szóval nem olyan, mintha kihoznál 9 sárga cuccot DZ-ből 3x fél órán belül
-
birorichard
őstag
válasz
[hun] warhea #14457 üzenetére
20-as vagyok, még nincs is GS-em.
De köszi, majd megpróbálom még1x, ha elértem a 30-t, aztán hagyom a picsába, nem az én világom.
-
birorichard
őstag
válasz
[hun] warhea #14448 üzenetére
Nem igazán működik.
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #14434 üzenetére
Felvennélek én is, de nem találom a uplay neved...
-
Edem05
őstag
válasz
[hun] warhea #14404 üzenetére
úgy se érsz vele semmit....
-
kisfer
aktív tag
válasz
[hun] warhea #14400 üzenetére
Hello
Én is felvettelek Uplay-en, még nem sikerült normális csapattal megcsinálni a falcont,jó lenne végre,bármilyen segítséget szívesen fogadok.
-
Beckett
tag
válasz
[hun] warhea #14295 üzenetére
Nekem is nagyon elunták/lemaradtak a haverok, így ha már felajánlottad bejelöllek uplayen, mert a falcont még hardon se sikerült összehozni randomokkal. Szívesen csatlakozom én is értelmes emberkékhez akár dz, napi témába is, nick TBeckett28, fôleg este vagyok
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #14330 üzenetére
A discord kb egy közös chatszoba/szobák + ts3 kombo egyben. Szépen tárolja a szerver a pofázásokat, lehet dumálni, amikor meg játék van, átalakul ts3-á és lehet üldögélni szobákba és nyomni a voice-t. Elég minimál a felülete, és amikor működik (esetek 90%-a eddig, mert friss szolgáltatásról van szó) akkor szerintem jobb mint a ts,mumble,ventri trió.
Ja és minden további nélkül csinálhatsz magadnak is totál ingyen discord szervert, csak a haveroknak. Plusz a voice-t és a szövegelős részt külön kezeli, így akárhány szerveren fenn lehetsz egyszerre, nem maradsz le semmiről ami szövegesen történik. Szerintem fasza program, és a devek is jó fejek -
válasz
[hun] warhea #14308 üzenetére
Regisztrálsz ezzel a meghívóval:
https://discordapp.com/invite/0pRiID5AvVyjr3fcLetöltöd a klienst és feltelepíted, megadod benne a fenti linket:
https://discordapp.com/api/download?platform=winKeresel egy lila admint, akinek írsz privátban, hogy a pH-ról jöttél és állandóvá (zöld) tesz. Utána tudod használni rendesen, megjegyez a szerver.
-
válasz
[hun] warhea #14319 üzenetére
En auggal es m1aval megyek. Dps-re vagyok feloltozve ( bar arra is szarul ), de a dz gearem 24e skillt csinal. Igy ha a tarsaim gyogyitom, akkor a pulse-t is gyorsabban visszatolti, folyamatosan tudom nyomni a skilleket.
A gond az, mikor 195os gearrel jonnek kihivasra. Na ott aze az emberes feladat...
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #14314 üzenetére
Nem ellenük irányult amúgy, kár is volt leírni... Meg hát, azért követtem milyen lootot kaptak és közelsem öltöztek fel azért annyira hogy easy mode legyen nekik bármi...Csak hát én végignéztem ahogy lelépik a komplett ph-s csapatot gearben
Ettől független jó arcok, jó srácok...Nyugodtan lehet velük gémelni
-
Anonymus23
veterán
válasz
[hun] warhea #14306 üzenetére
Én is így tudtam, hogy a 15. wave az végtelen, éppen ezért kell gyorsan legyakni a bombást és 1 T-vel 1 ember is meg tudja csinálni. Mármint hardon.
OK, challenge egyeztetünk, mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy 7,5 órám lenne rá
)
-
válasz
Mi tegnap challengen lelottuk. Az utolso dron eleterejet minimalra vittuk, es beszaladtak a bombaval. Jon uj hullam, kb 2 percenkent ( legalabbis lelottuk oket, es kb ennyi volt ) ha 1 mob van eletben, akkor is. De demmer pont fel tudta tenni a bombat. Ekkor mar meghalhatsz, csak 1 ember elje tul, az a lenyeg.
-
válasz
valóban a végtelenségig repopolnak a mobok, de nem folyamatosan, hanem bizonyos időközönként. szóval ha elég gyorsan írtod őket, a kövektező repopig tiszta a terep.
-
válasz
[hun] warhea #14304 üzenetére
Discordon legtöbbször találsz embert FL-ra, Demmerék is gyakran tolják.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Szia,
Felvettelek Uplayen.A Challenge érdekelne, hardon már megcsináltuk vagy 20-25x (mi is inkább másoknak segítünk, de kezd unalmas lenni). Én Schwat-al szoktam együtt játszani, mivel neki elég komoly heal/skill karaktere van, nekem inkább DPS.
Challengre még nem mentünk, mert ahhoz kell egy összeszokott csapat, vagy legalább mindenki tudja mi a dolga és fegyelmezett legyen.
Ha érdekes lehet, akkor egyeztessünk majd egy időpontot. -
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #14297 üzenetére
Van már nem egy Division group Facebookon, miért nem állsz össze az ottani adminokkal. Nagyobb is a merítés...Ha meg PH-s emberekkel akarsz játszani, üljél fel a discord-ra. Használjuk aktívan. Discord Invite (Speciel nem tudom miért nincs az összefoglalóban, de mindegy).
szerk: félreértettelek, most látom a szervezett falcon runjaidat akarod hirdetni, így már logikus
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Na igen, a rage quit szokott még előfordulni, főleg akkor amikor felteszem a c4-et és meghalok, de futnak oda hozzám, hogy felélesszenek, pedig én üvöltök nekik, hogy a mini checkpoint miatt úgyis feléledek. De neeem, jönnek oda és meghalnak, és vége.
-
vendingo
veterán
válasz
[hun] warhea #14289 üzenetére
Lehet nem a patch-en kéne dolgozniuk, hanem a problémákon. Engem a csalók nem nagyon érdekeltek DZ-be, mert tudok róluk, ezért nem jártam be. Ma újraraktam a játékot, mert unatkoztam, aztán az első küldetésnél összerakott egy sráccal, aki a map végéből irtott a falon át. Pár körig élveztem a dolgot, jött is a PC, lett is AUG, de hamar meguntam a futkározást.
A kövi nagy patch új küldivel majd a nyáron várható nem?Még a falcon se ment le nekem. Publicon lehet találni team-et, akikkel meglehet legálisan csinálni?
Amúgy pár nap kihagyás után azt vettem észre, hogy sokkal erősebbek lettek az ellenfelek annak ellenére, hogy én nem gyengültem, hanem +15k élettel futkározok. A shotisok és sniperek hamar földre küldenek. Történt valami változás ilyen téren?
RECSKA: Ennél a játéknál a Punkbaster vagy mi a szösz nem működne? Mondjuk az se megoldás mindenre, de a semminél több.
-
válasz
[hun] warhea #14289 üzenetére
Nem lenne nagy dolog szerintem : bypasser es cheatengine ellenorzo. Ha a division futasa kozben barmikor is kulso program hozza akar ferni a division.exe altal memoriaban foglalt reszhez, jelezzen az ubinak. Igy azonnal kibukna, ha valaki mahinalna... De gondolom ennek a kivitelezese eleg nehezkes.
-
ßrainiac
addikt
válasz
[hun] warhea #14273 üzenetére
Akinek nem inge..
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Már tegnap gondolkodtam egy hasonló válaszon, mert azért ilyen hozzászólást komolyan.... Csak nem volt kedvem vitatkozni.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Szívemből szóltál.
-
frenkye
csendes tag
válasz
[hun] warhea #14234 üzenetére
Mi köszönjük!
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #13992 üzenetére
Azt is írd meg, hogy sikerült is
-
[hun] warhea
tag
válasz
[hun] warhea #13990 üzenetére
Challenge falcon elso kor megtelt.
Irom a kovit majd.
-
[hun] warhea
tag
válasz
[hun] warhea #13989 üzenetére
Challenge Falcon-t kezdunk, aki szeretne csatlakozzon: rhdc az uplay accom.
GS 190+ -
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13949 üzenetére
Verheted a fejed a falba, nem zavar, sőt. De mivel nem ütköztek a kommentjeim a fórumszabályzatba és a témához kapcsolódtak, így a spam jelzőt ne erőltesd. Ha orichalcosnak lesz valami kifogása, azt majd úgyis jelzi.
(#13947) vegitossj7: Sajnos nem, mivel boltban vásárolt a példány. [link] Mellesleg, hogy tényeket is adjak, a Microsoft meghosszabbította a refundot a The Division esetében tekintve a játék állapotát.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
[hun] warhea #13936 üzenetére
Sőt, hardra 2 ember is elég. 😁
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13929 üzenetére
Legközelebb majd felveszem videóra, nehogy felszakadjon a hasfalad a nagy nevetésben.
-
storm3
senior tag
válasz
[hun] warhea #13919 üzenetére
Látom a szövegértelmezés nem megy.
Fuss neki újra.
-
válasz
[hun] warhea #13907 üzenetére
hát ez most irl okok miatt nem fog megtörténni, szorri. de itt van az eredetije: [link]
@SütiGTi: dz06 safehouse vendor datamining szerint cseréli a cuccait, de azok mindig nomad gearek lesznek. a blueprintjei viszont imo nem változnak, csak a gs191es kész itemek.
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #13901 üzenetére
Ez sosem fog lecsengeni...
-
válasz
[hun] warhea #13857 üzenetére
Mivel a kovetkezo incursion soka lesz, a karim meg 210 feletti daralos, kiprobalom a tobbi kasztot is. Elsonek egy skillest, aztan csinalok egy snipert, meg egy tankot. Raerek. Legalabb 3 hetvege meg...
-
válasz
[hun] warhea #13854 üzenetére
Berakom a ladaba....
-
Pilok
tag
válasz
[hun] warhea #13808 üzenetére
Szia kuldem kerest Pilok neven
-
Telda
addikt
válasz
[hun] warhea #13808 üzenetére
Küldtem felkérést
.
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #13698 üzenetére
De basszus, ez egy annyira piti probléma, hogy ez nem lehet mentségük amit leírt csipet.
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13687 üzenetére
Aha, hát azt nem mondhatják h bocsi balf*szok vagyunk...
-
Viper26
nagyúr
válasz
[hun] warhea #13600 üzenetére
Szerettem volna azt kapni, amiért fizettem, ez meg még mindig nem "fanboy only" topic, ha nem tévedek.
Ha bántja a szemed, ugord át az ilyen hsz-eket, így nem kell megszólítva érezned magad, hogy ösztönösen a játék mellett kardoskodj, (szerintem) ez ugyanúgy felesleges, mint az általad "sírásként" definiált véleménynyilvánítás.
Részemről lezártam a dolgot, peace.
-
marquuard
veterán
válasz
[hun] warhea #13598 üzenetére
Csakhogy ő egy fórumozó, míg a Ubi/Massive páros kiadó és fejlesztő. Ez sem mindegy.
-
Viper26
nagyúr
válasz
[hun] warhea #13598 üzenetére
Ez a "jobbat írsz" hülyeség még nem kopott ki a köztudatból? Kellne...
Magára valamit is adó cég ilyet nem tett volna, sajnálom, ha bántja a mimóza lelked az igazság.
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13580 üzenetére
Azért már az eleje sem volt kutya:
De a stash space az több, mint sértés...
(#13584) Maxtreme
Nem tudom, hogy örüljek-e ennek vagy ne. Jó lenne ha rájönnének, hogy az elégedett vásárló visszajár, az elégedetlent meg max 2-3 alkalommal tudják átvágni... szerk. nálam megvolt a 2. ezzel. Harmadikat nem tervezek. -
Maxtreme
addikt
válasz
b*szhatják ha nem lesznek vásárlók mert mindenki (vagy legalábbis nagy részben) otthagyja a játékot.
-
sith7
félisten
válasz
Pedig biztos lehetsz benne, hogy behozzák, ha már szó van róla
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13577 üzenetére
A resetelés nekem általában nem segít. Hol az működik, hogyha átadjuk az új embernek a leadert, hol az, ha mind visszautazunk egy közeli safehouseba. Egyébként ez annak az eredménye, hogy megakadályozzák azt, hogy a végén kirúg mindenkit a leader és behívja a haverjait, hogy felvegyék az ingyenlootot.
-
vegitossj7
addikt
válasz
[hun] warhea #13514 üzenetére
Persze, de a statisztikába akkor is belekerül, hogy valamit elbaszcsiztak. Minél több ember hívja fel erre a figyelmet, annál hamarabb lép valamit az ubi.
Ugyanez volt az Evolve-nál és a Battlefrontnál. Kijött, fos, mégis rekordott döntött a cégnek, aztán senki nem játszik vele.
Ezzel viszont MUSZÁJ foglalkozni, meg itt szétcincálják a játékot, ami a fejlesztő(k) inkompetenciáját mutatja.
Más eset, mikor azért hagyja abba, mert nincs tartalom, és más dolog hogy azért, mert a hozzáállás elfogadhatatlan. -
vegitossj7
addikt
válasz
[hun] warhea #13494 üzenetére
Én ilyen kis önző vagyok, és nem a többi 60%-ra gondoltam, aki mellettem abbahagyta.
Köszi, hogy szóltál.Oric: Van hát. [link] Konzol verzió 10x sebzés csak
PC-n van 100 meg 1000x is.Én örülök ezeknek a glitcheknek, kicsinálják a Massive-ot. Nem ezért adtam 18 ezret...
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #13469 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
[hun] warhea #13475 üzenetére
Kilépés/belépés megoldja,tegnap nekem is ezt játszotta el.
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #13469 üzenetére
A hörcsögök még nem koptak be.
-
pohár
félisten
válasz
[hun] warhea #13431 üzenetére
nekem szerencsére csak 2-t kellett craftoljak egy maszkból, aránylag jó talentek, csak nem firearms volt rajta, azzal könnyen lehetett segíteni, olcsón megúsztam egyelőre az új cuccok craftolását
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
[hun] warhea #13253 üzenetére
" Az expolitot a hétvégi gyorsjavítással ugyan kiküszöbölte a Ubisoft, ám az továbbra is komoly gondot jelent, hogy a program PvP részlegének számító Dark Zone területét rengeteg szupercuccal felvértezett csaló uralja. A Ubisoft azonban úgy tűnik, hogy nem hagyja megtorlás nélkül az esetet."
1. A glitch közel sincs kiküszöbölve,
2. A DZ-t nem a szupercuccos csalók uralják, hanem az 1hit / teleport-os k*csög csalók... -
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea #13253 üzenetére
volt...és gratuláltunk is a magyar IGN épphogy kevesebb mint 4 napos szédületes gyorsaságához...nyilván postagalambon kaptak hozzáférést a fórumhoz
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #13248 üzenetére
2x és 1x toltam le. Lehet, hogy egy köcsög vagyok, de nem szoktam hazudni.
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #13236 üzenetére
És ő mennyit glitchezett?
Én be tudtam lépni most.
2x Hard, 1x Challange-en toltam le glitch-csel.
Én nem azt mondom, hogy fel leszek háborodva ha bannolnak, röhögök majd egy jót rajta.
Ideális esetben egy ilyen glitch-et órákon belül kellene javítani. Ez meg már több mint egy hete fos.Hát akkor ki a hülye? A játékos mert kihasználja?! Szerintem nem. De ez borzasztóan nézőpont kérdése. Cheaterekkel semmit sem kezdenek. Tegnapelőtt bedaráltam egy rugót szemtől szembe mint a büdös **** aztán lefekszik majd elteleportált. Még kill-t se kaptam érte.
A világos zöld cuccokon kívül másnak jelentősége sincs, trash az egész lootrendszer. Nem indulnak a küldik. stb stb. És a glitch lenne a legnagyobb baj?
Ugyanmár.
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13226 üzenetére
utána vagy ha még egyszer előfordul? Nem mindegy
Mert itt olyasmiről volt szó hogy először csak 3 napja röpteti meg a bubi az emberkéket. -
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13217 üzenetére
az remek
Végleges teljes account del vagy hogy kell ezt elképzelni? -
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13215 üzenetére
Emiatt?
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13213 üzenetére
A többit normális játékkal szereztem.
De kár is ebbe jobban belemenni, meglássuk' mi lesz.
Én sem tartok tőle hogy valaki ezért bármiféle komoly szankcióra számíthatna. -
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13147 üzenetére
Ezek az erdős részek milyen hangulatosak lennének már... (csak kár hogy nem így néznének ki)
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
[hun] warhea #13152 üzenetére
Igen a mindenki túlzás, ezért boccs attól aki magára vette, inkább akkor úgy írnám hogy sokan. Felveszlek akkor, ZsyfKo néven vagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[hun] warhea #13147 üzenetére
Volt mar róla szó, kivettek a tablettel együtt. Nem illett a jatek vegso kiadásába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- HMD Skyline - jó szerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest