Aktív témák
-
Tim82
félisten
Mivel az APS nem a vinyótól, hanem a géptől függ, a válasz értelemszerűen az, hogy bármelyik 320 GB-os, 7200rpm-es jó volna...
A T61-ed sem válogat, hogy (pl.) "ez Samsung, ez nem fog ízleni".
Egyébként komolyan nem értem, mi ez a "jaj, vinyót keresek a Thinkpad-embe, de félek, hogy elutasítja"-para (nem nálad látom először).
A T43-nál, R52-nél, X41-nél fordult olyan elő, hogy elég sokféle vinyónak kompatibilitási gondjai voltak a hírhedt SATA-PATA átalakítós szükségmegoldás miatt... Ez meg még a kétmagos idők előtt volt.
Szóval keress egy általában véve jó 320 GB-os, 7200rpm-es, SATA-s notivinyót, a T61-ed bármelyiket elfogadja és menni fog vele az Active Protection is. Egyébként meg Seagate, Hitachi, WD-t szokták emlegetni, mint jó márkákat.
-
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
System Update helyett ezentúl majd talán a Message Center Plus fogja megmondani, hogy van valami letöltenivaló.
Van egy olyan gyanúm, hogy egyik-másik update utáni panaszáradat után döntöttek úgy, hogy DIY lesz az update, ami után, ha valaki panaszkodik, azt lehet mondani, hogy "Minek frissítettél, ha működött a régi?"
WHAT THIS PACKAGE DOES
This package installs Message Center Plus, which alerts you when
conditions arise on your computer that require your attention.Approximately 9.89MB of space must be available on your hard drive to
download this package. Message Center Plus requires approximately
3.9MB to install. If this package has been installed, updating
(overwrite-installing) this package will fix problems, add new
functions, or expand functions as noted below.For laptops only: Message Center Plus relies on ThinkPad Power
Manager to assess your laptop's battery health and alert you when you
need to replace your battery. To receive these alerts, you must
install ThinkPad Power Manager. -
Shadowfax
addikt
Nem kell bejelentkezni, csak vigyázz, nehogy ebédszünetben menj, mert azt keményen betartják!
Ha jól emlékszem, a nyitvatartás:
H-Cs: 8:30 - 16:00-ig, 12:00- 13:00-ig ebédszünet!
P: 8:30 - 13:00-ig.csutortok pentek leszek csak pesten elvileg, szoval otthagyni sem tudom a gepet..
Ez már neccesebb, dumáld le velük. Ui. a Lenovo 3000-es gépek ott állnak tömegével szerelésre várva. -
Gondwana
addikt
Ennyire az én 15" (nem wide) T60-am is hajlong, de nekem eszembe se jutott, hogy ez hiba (külömben is csak nem vízszintes asztalon produkálja, mert elforgatva mindig másik sarok marad alátámasztás nélkül, máshol billeg/hajlik). Az X31-gyel volt billentyűzethajlongós/nyikorgós problémám, a P,0,-,...PgUp sarokból bármit megnyomva nyüszögött, de a peremre, amire felfexik a billenytűzet-tálca, kapott 2 réteg 1cm szigetelőszalagot, azóta csend honol.
-
Lehet, hogy CCFL, akkor is nagyon szep, tul sokat nem foglalkoztam vele.
Aradozast? Hat, kb. a 10. Thinkpad, ami megfordul a kezeim kozott, mar megszoktam, en nem vennek magamnak mast, ha van ra mod.
T60 venti: 2.5 ev utan, napi 8-10 ora uzem. Csapagyas = alapjaraton is van egy kis kerrego hangja. Viszont ki fogjak cserelni garanciaban, ha minden jol megy.
-
T60-nal nem meglepo modon sokkal konnyebb, es legalabb annyira massziv megepitesu. A kepe gyonyoru (a T60-omnak SXGA+ kijelzoje van, de a kicsi gep kijelzoje sokkal szebb kepet ad, azt hiszem, LEDes hattervilagitasu). Hutese? Hat, nincs hangja, a T60-nak sem volt, amig nem volt csapagyas a ventilator. Webkamera nincs ebben.
Nagyon kicsit, de meg lehet mozgatni az akkut. Szerintem szuper kis gep.
-
Tim82
félisten
Ha jól emlékszem, X20 és T43 daily use, munkába tutira az X20-at viszi, A31p (a remek Flexview & UXGA felbontású kijelzőjével, huh, irigykedem
) meg desktop replacement.
Ja igen, ha érdekel valakit, van egy eladóvá vált 6 cellás akksim (kb. 1.25 óra üzemidővel) T4x-sorozathoz.
-
sulep
senior tag
Ha jól gondolom ezekről beszélünk igaz?
Árilag itt elég barátságos a készülék. Szerintetek mennyire merjem meglépni? Tuti jók ezek az X200-amhoz? Vagy x200-nál is van hogy egyik szériához ez másikhoz másik illik?Ahogy néztem az 5300-on 3db csati van tehát talán az a legjobb. És mivel nincs nagy árkülönbség így lehet az kellene nemde?
-
Dottore
addikt
Itt a fórumon, nem kell messze menni. Viszont ajánlom minden T60 és feletti TP tulajdonosnak a belépést. A csavar az csavar, az AVCST pedig harcolni fog a jogaitokért.
Félretéve a poént, azért hülyeség volt azt gondolni, hogy a műanyag karmok lesznek annyira hatékonyak mint a csavarok. Hát kérem ez a tömeggyártás, nincs mit tenni, vagy ez vagy az Apple. Akkor meg inkább ez.
-
Scalpel
senior tag
Vileda mikroszálas törlőkendővel. Ezzel a kijelzőt is lemerem törölni. A port most már nem kemény pénzért vett sűrített levegővel (egyszer vettem, ilyet, aztán jól kiröhögtem saját magamat), hanem egy kétirányú matracpumpával fújom le, amire rá van rakva a legkisebb szűkítő, van ereje rendesen.
-
Otisz
őstag
2672RHU a típusa az X31-nek, ha jól látom a linket.
P M 1.6GHz, 512MB RAM, 40GB 5400rpm HDD, 12.1 XGA(1024x768) TFT LCD, Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), IBM 802.11a/b/g wireless(MPCI), Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion battery, WinXP Pro
eddie1978:
Én egyébként kb fél éve adtam el egy ilyet 1GB RAM-ra bővítve, Hun bill-el, 62ezer Ft-ért. -
tucsike86
tag
Én nekem MINDEN más billentyűn (asztalin is) nehezebben megy az írás. Egyszerűen annyira kényelmes, kézreálló, csodálatos ergonómiai tervezési munka állhat mögötte. Ezért nem volt kérdés, amikor notebookot váltottam a T22-esemről, hogy "most veszek egy HP-t vagy egy Toshibát, vagy spórolok még egy-két hónapot, és veszek egy IBM-et". Felülmúlhatatlan.
És igen, elpusztíthatatlan.. Van neki "csontváza"
.. ahogy az IBM kiadványaiban írják
-
Mészike
aktív tag
evone: Neked volt gond a billentyűzettel ugye? Már komolyan én is kezdek megbolondulni, de a "p" betű puhábbnak tűnik, mint a többi.
Bááááá, elnézem mellettem az R61-es gépet és lassan bánom, hogy T400-at vettem (jó, azért nem)
Szóval összességében nem tükrözi ez a gép, hogy egy üzleti felső kategóriás gép... -
fotel
aktív tag
-
Gondwana
addikt
Az teljesen normális, hogy a maximális kapacitás így kopik. (Olyan bajom is volt, hogy új akku, első ciklus után 84Wh design capacity mellett 79Wh maximal capacity, a hatcellás, amivel érkezett a vas, pedig az első ciklus után design cap. 56Wh, max cap. 59Wh, valahol a 15. ciklus körül esett 56Wh alá, most, 140 ciklus környékén 42Wh környéke)
Lenovo programok kiírják a gyártás dátumát és a ciklusszámot is. (ilyesmi megoldást keresek épp Ubuntura - ami nem csak kapacitást tud) -
Scalpel
senior tag
Úgy tudom, hogy Li-ionos és Li-polimer akksikat nem szabad 100%-ra lemeríteni, és nem szabad 100%-on tárolni se, bár ezt a beépített elektronika tervezett kisüléssel úgyis ellensúlyozza, mert nem tesz nekik jót. Mondjuk örömmel hallom, hogy valaki rácáfolt
.
Én úgy jártam egyszer, hogy töltés közben jött egy áramingadozás, és az addig meglévő majd 56Wh leesett 52-re... most már valahol 51 körül járhatok.
Mondjuk emlékszem, laptopinfos srác mondta, hogy ha nagyon leesik az akksi kapacitása, akkor csináljam meg amit Te is csináltál. Nem tudom. Te vagy az elő példa, hogy működhet. Majd az időkről számolj be kérlek, hozott-e javulást?
Akksiknak valóban nem tesz jót a nagy hőingadozás, de a Li-os akksiknak a magas hőmérséklet sem.Bennem a Win 7 kelt azonnali birtoklási vágyat. Próbálkoztam dual bootos rendszerrel én is, de lusta vagyok állandóan újraindítani, ezért igyekszem egy OS-t megfelelően gyorsra behangolni. Néha sokára sikerül...
A linuxszal egy bajom van, hogy az office 2007-es formátumok támogatottsága nem elég jó. De ha tudnék valahonnan Novell SUSE Enterprise licence-et szerezni, mert abban MS támogatású OpenOffice van, így teljesen támogatja a 2007 formátumait, akkor meggondolnám a váltást.
-
Scalpel
senior tag
Öcsém acerjén a csuklótámasz rész erősen kopik már, pedig egy éves múlt nem olyan régen a gép. A TP-k ilyen szempontból nehezen kopnak ugyebár
. A fedlap tud megkopni csak, arról idő után lejön majd a gumis bevonat (nem tudom T61-en van-e ilyen, nem emlékszem rá). T60-on tudom, hogy van. De ez a bevonat is csak sűrű hurcolások árán lesz csak hajlandó elengedni a gépet.
-
Nand_i
tag
Ezek után visszavonom, hogy nekem recsegett a palmrest, ehhez képest az enyém csöndben ciripelt egy picit.
Remélhetőleg szervíz megcsinálja, nekem anno barátnőm T41ében kellett alaplapot cserélni (usb hiba), de természetesen serial alapján ment az egész, minden probléma, akadékoskodás nélkül (Bp infopark).
Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Gitáros topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest