Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Mobil flották
Aktív témák
-
evone
őstag
-
Scalpel
senior tag
Szerintem olyan, ami mindkét géphez jó, olyan nincs. Külön-külön mindkettőhöz van választék. Az X200-hoz valót már linkelték.
A T60-hoz háromféle elérhető, egy kicsi, tápnélküli portreplicator, egy tápos kisebb dokkoló Advanced Mini Dock néven és a minden földi jóval felszerelt Advanced Dock. Ebbe kb. mindent lehet szerelni, használtan a fehérhollónál is ritkább, ilyenem volt, eladtam. Újonnan aranyárban van. Az előző kettőből lehet találni már bőven elfogadtható árút. Ja, ezek kompatibilisek a legújabb T szériás gépekkel is, ha minden igaz.
-
Az ATI kartyahoz sem kell a fireglx driver, ott az opensource radeon driver, ami meg vmi 3D tamogatast is ad, viszont ezen tul ugy remlik, hogy minden szempontbol jobb, mint a binaris driver.
Az Atheros WLAN driverrel viszont szivtam egy jo darabig (mivel ad-hoc halozatot hasznalok), a vegen meg a dokumentaciot is el kellett olvasnom. -
Atlantis
veterán
Szóval energiatakarékosság. Az más. Igen, csak akkor kapcoslja le, ha nem talál hálót. mostpróbálok egy itthoni hálót és netmegosztást összehozni a Dell és eközött, de végleg elakadtam. Csesznek látni egymást.

Amúgy jó minden, bill meg tuti cserélve lesz, amint lehet. Meg lehet tőle őrülni
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- MacBook Pro 16 2021
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő