- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Pho3bus
tag
Üdv megint!
Szóval ha jól vetem ki,akkor bekapcsolt állapotban az akkut nem tölti fullra hanem ha mondjuk rákapcsolom a töltőre 30%nál akkor megvárja mig 25re lemegy és onnan tölti 85ig és kikapcsol?(persze ha ezek a beállítások..)Bocsi,hogy ilyen értelmetlen vagyok de ez az első Lenovo IBM gépem és a HPkben ilyen funkció nemvolt!
-
Pho3bus
tag
Köszi!
Viszont ezesetben azt ajánlod h ha hazaérek csak dugjam rá a töltőre és nyugodtan rajta lehet egész nap,anélkül hogy akármilyen károsodást szenvedne?Mert a volt HPmnél azt ajánlották h ha "asztaliként" használom akkor vegyem ki belőle az akkut és ugy használjam...Igaz a linken irták is azt ajánlják h vegyem ki,nah várom a válaszokat!Bocsi h ennyire problémás vagyok,de sajnálnám az akkut tönkretenni nagyon gyorsan...
-
Pho3bus
tag
Üdv!
Mától beléptem én is a Thinkpad bitorlók sorába!Sikerült egy t400ra szert tennem,tutti gép....Viszont lenne egy kérdésem,mivel ez olyan asztali - hordozható kombináció lenne(tehát mondjuk reggel 8-tól estig hordoznám,utánna meg mint asztali) mit ajánlotok hogyan töltsem az akkut h ne haljon meg olyan hamar!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iGO Primo
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest