- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
MItől lehet az, hogy XP alatt a lenovo x200-nak max hangerőnél elég halkan lehet hallani a hangokat? Meg pl a beépített mikrofon is szinte használhatatlan mert alig veszi azt a hangot amit mondok. Korábban Vista alatt mindegyik tökéletesen működött. MItől lehet ez a gond XP alatt?
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
MItől lehet az, hogy XP alatt a lenovo x200-nak max hangerőnél elég halkan lehet hallani a hangokat? Meg pl a beépített mikrofon is szinte használhatatlan mert alig veszi azt a hangot amit mondok. Korábban Vista alatt mindegyik tökéletesen működött. MItől lehet ez a gond XP alatt?
-
sulep
senior tag
Ez található az eszközkezelőben a portoknál:
Ericsson device management Com 6
Ericsson GPS port COM 7De nem talál mégse semmit.
-
sulep
senior tag
Megpróbálkoztam egy DEMO PC-s Igo verzióval, de mikor a GPS vevőt keresi egyik portnál se talál semmit. Kiírja nincs GPS jel. Mert attól még hogy a szobában csinálom ennek jónak kellene lennie nemde?
-
sulep
senior tag
Tehát beletettem egy Vodafone Sim kártyát az x200-ba. Ezután FN+F5 és Onra állítottam a WWAN--t. Ekkor világít a jel a monitor alján. Majd a Thinkpad GPS szoftvert lindítottam de ott6 nem jelennek meg a GPS jelek. Pedig ott is rámentem az indításra. De mindenhol N/A szerepel. A Google Earth vagy mit is elindítja de az meg sima kék felület semmi más nincs rajt.
Kédés: Mit rontok el? Vagy a szobában nincs jel az a gond?
-
sulep
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy x200-hoz lehet kapni GPS adaptert vagy valamilyen eszközt hogy navigációs eszközként lehessen használni? pl usb vagy PCMCIA kivitelben.
-
sulep
senior tag
Ha jól gondolom ezekről beszélünk igaz?
Árilag itt elég barátságos a készülék. Szerintetek mennyire merjem meglépni? Tuti jók ezek az X200-amhoz? Vagy x200-nál is van hogy egyik szériához ez másikhoz másik illik?Ahogy néztem az 5300-on 3db csati van tehát talán az a legjobb. És mivel nincs nagy árkülönbség így lehet az kellene nemde?
-
sulep
senior tag
Amennyiben mégis egy PCMCIA Wlant vennék az x200-ba, akkor milyen érdemes venni? G vagy N szériát? Mostanában olvastam a MIMO technológiáról is. Ezt minden N-es típus tudja alapból? Én a Linksyst néztem márkaként abból is a 300-as számút. Az aránylag jó?
-
sulep
senior tag
Megnéztem és ez van a hátuljára írva:
X200 7458 CTO
alatta pedig 7458W7L annak ellenére hogy rendelésnél M-et kértünk.
Sajnos a hotkey drivert hiába töltöm le mert kicsomagolásnál hibával áll le. Tehát utána már telepíteni se tudom. Erre esetleg van valami tipped?
-
sulep
senior tag
Sajnos azóta se megy a Lenovo x200-ban a wifi. Lehet hogy akkor tényleg nincsen benne. Amőgy ha veszek bele valamilyent milyet ajénlanátok? Én a linksys PCMCIA-t nézegette. Lényeg hoigy erős jelfogó képessége legyen.
És még egy olyan kérdésem lenne milyen drivert kell ahhoz letölteni, hogy ha mondjuk a fényerőt a hangot változtatom akkor kijelezze a képernyőre-?
Köszönöm a segítséget.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítséget kérnék tőletek. Lehetséges az, hogy a Lenovo X200 (7458-W7M) -ban nincsen Wlan??? Mert sehogy nem tudom vista alatt se linux alatt életrekelteni. Mert mindig a mobilos Ercsson HSDPA jön be. Ha nincsen benn wifi akkor milyent lehet venni hozzá hogy működjön? Akármilyen PCIMCIA verzió jó hozzá?
Légyszi segítsetek.
Aktív témák
Hirdetés
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest