- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Tim82
félisten
T40-en volt hasonló problémám, de szerencsére nem az alaplap hibája volt (tehát nem a típushiba, csak attól lehetett félni, hogy az). Egy Intel chipset driver-feltelepítés anno megoldotta.
Ja igen, szvsz a legjobb megoldás nem az aktív USB-hub (vagy a PCMCIA-s USB kártya), hanem a dokkoló. Arra érdemes rákötni a nagyobb fogyasztású USB-s cuccosokat.
Dooby: esetleg legalább a modellt megírhatnád. Segíts, hogy segíthessünk!
-
-
Magnat
veterán
Ahogy már írták előttem, sajnos típushiba, sajnos a köv várható dolog az, h teljesen megdöglik az usb. Én mindig nagyon vigyáztam a t42-nél, h ne legyen rajta sokáig nagy fogyasztású usb-s eszköz, állítólag az okozza. 1ébként érdemes venni óccsóé picimacis usb kártyát, és azt használni, ha kímélni akarod a gyári portokat.
-
rankesz
veterán
-
Scalpel
senior tag
Ez a rövid kapcsolat úgy nézett ki, hogy, kezembe vehettem egy rövid "ez nagyon sokat ér" és egy "leejted megdöglesz" mondat keretében...
Jó a Marvin, ráadásul a Tiednek már történelme van... én meg évekig gyűjtöttem a Certinámra... azzal mostanság írom a történelmet...
Sokat megélt óraként néhány Vostok maradt ránk öcsémmel nagyapámtól.
Milyen jók azok is!
Mandzsettagombról ugyanezt tudom elmondani...Egyik születésnapomra kaptam meg, hogy most már rám vár, hogy használjam... messze vagyok én attól, hála égnek...
Akit itt sértünk ezen rövid eszmecserénkkel, attól elnézést kérek, de az óra legalább olyan érzelmeket képes egy férfiből kiváltani, mint egy ThinkPad. Több, mint használati tárgy. Megtestesült tökéletes mérnöki műalkotás, aminek saját lelke teremtetett.
-
Scalpel
senior tag
Én is ezt az ideológiát vállam az órákkal kapcsolatban, kb. 9 éves korom óta, amikor is rövid kapcsolatba kerültem egy Breitling-gel... és ugyebár a férfi egyetlen ékszere az órája amíg ruhában van és nem hord nyakkendőrögzítő eszközt vagy mandzsettagombot...
Obolony: Köszi, nagyon hasznos összefoglaló volt.
-
Integra
titán
valszeg hülye kérdés, de..
nincsen ezekben a gépekben egy energia menedzsment, ami ha érzékeli, hogy hálózatról jön a szufla, egyszerűen lekapcsolja az akksit, hogy ne használódjon és ki se kelljen szerelni? elég nehéz elhinnem, hogy egy 300-400ezres gép ilyet ne tudjon.. -
kisfuri78
csendes tag
Szia !
"A 14.1"-os gepekbol a 6c-s is kilog mar?"
Nekem T61 - van , abból igen !
Az asszony T60 -ból pedig NEM !!!
Üdv,
ImreUI: Az asszony kisebbet szeretne ( nem ért hozzá, "csak szép legyen") , így a T60 - as eladó!
Product: ThinkPad T60 2007-PBG
Operating system: Windows XPSpecifikáció:
CORE 2 DUO T7200(2GHz), 2GB RAM, 100GB 7200rpm HD, 14.1in 1400x1050 LCD, 128MB ATI Radeon X1400, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth/Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Infra, Fingerprint reader, 6c Li-Ion batt, WinXPSZÁMLA, doboz megvan !!! GARI 1,5 év ( új ár: 450.000ft volt )
-
Integra
titán
egy géppel is szívok rendszeresn, mert civil kinézetű taktikai hátizsákban cipelem az egy darabot is (már ezért furcsán néznek szekuritisok), benne ezer kábel, külső hdd, meg minden szar hozzá, természetesen a hátizsákot átvilágításkor valami bombának hiszik a madzagok miatt, lehet kipakolni..
kész agyrém így is, most még viccesebb lesz
na a táska történet megint jó kérdés lesz, mert a hátizsákom 1 notesznek van kialakítva, kell valami más.. de a mérettel nem szoktak csesztetni szerencsére, pedig elég nagy, de rengeteg embert látok rendszeresen, aki szinte már nagybőröndöt húz maga után fel a gépre.
de igazából meg se szólalok, láttam már nato katonát akit alsónadrágra vetkőztetett a nagyon okos ferihegyi szekuriti meg a csomagját is miszlikbe.. -
fordfairlane
veterán
Talán teszek azzal is egy próbát, de nem igazán azzal volt a bajom, hogy "mókolni kell", inkább az lepett meg, hogy a program netes codec keresője egyből felajánlkozott, hogy majd ő mindent megold, (meg is lepett, hogy volt ilyenje) és aztán nem tudott megbirkózni a feladattal, mindezt egy egyszerű mp3 fájlnál.
-
fordfairlane
veterán
Szándékomban áll az Ubuntut is telepíteni, és ez, hogy nem játssza le az MP3-at még hagyján, de hogy utána a weben kutakodva kiírja nekem, hogy ismeretlen formátum, ez kissé szíven ütött. Oké, nyilván nem a Linux bűne. Egyébként a program nevére sem emlékszem már, csak hogy ez töltődött be mp3 fájl megnyitásánál.
-
evone
őstag
Akkor gondolom az en tavaly majusban vasarolt T61emen nem lehet majd uprgadelni penzert, vagy igen?
Rohadtul orulnek neki ha lenne olyan recovery lemez ami windows 7 professional 64 bitet tartalmaz, 20 ezret is siman kipengetnek erte...
Most Business 32 bitem van.
Errol orulnek ha lenne valami info
-
evone
őstag
Engem marhára idegesit a ciripeles, nemtudom nem meghallani, Windowson nincs ilyen ciripeles csak ha Maximum Performance van, viszont ha visszrakom kimelore akkor ugye a cpu feszultsege is leesik es akor nem serceg már, ezert gondoltam az unervoltingra, majd megnézem csak most nincs kedvem gentoot rakni.
-
evone
őstag
En undervolting nelkul is letudom tornazni 13 wattra amugy, de ezekszerint meg lehet a windowsos is 11 watt is stabilan.
Csak engem ilyenkor az zavar hogy sipol linux alatt a proci, de ahogy nezem ezzel az undervoltinggal megoldodhat ezis.
Egyebkent ubuntu alatt azert annyi neked, mert emlekeim szerint az nem megy c3 state ala, de nezd meg powertopban. Kivancsi vagyok ra.
-
Nand_i
tag
-
rankesz
veterán
Nem biztos hogy az eladó sáros. Próbálj meg vele megegyezni. Ird le hogy az ha visszaküldöd az neked "nem igazán deal". Ajánlj neki valami köztes megoldást. Pl rendelsz mégegyet tőle fél áron vagy nemtom.
Mod: angol billen hogy írok nagy "í"-t? mert algr+j shiftel nem működik.
-
Scalpel
senior tag
Nekem a domború járt csak a géphez, de amikor lefele mozgatom, beleütközik a "B" gombba, így gyakorlatilag nálam a Trackpoint használhatatlan. Eddig ellenben kedvem sem volt venni 1000-1500-ért egy készletet. A kucsmával valszeg használható is lenne.
Na, ezért használok touchpadet.
-
wienattwo
tag
A teljes lemerülést tényleg kerülni kell, de a túltöltés veszélye a nimh akkukra igaz. A liion akkunál pont az a lényeg, hogy nem tud túlcsordulni. A teljes lemerítés-feltöltést is nimh-nél szokás alkalmazni, hogy ne álljon be a memória effektus.
A teljes lemerülés persze nem azt jelenti, hogy a noti már nem bírja energiával és kikapcsol; attól még nem lesz semmi baja. Gond akkor lenne, ha az akkut lemerülés után félretenném pár évre töltés nélkül. -
Pho3bus
tag
Köszi!
Viszont ezesetben azt ajánlod h ha hazaérek csak dugjam rá a töltőre és nyugodtan rajta lehet egész nap,anélkül hogy akármilyen károsodást szenvedne?Mert a volt HPmnél azt ajánlották h ha "asztaliként" használom akkor vegyem ki belőle az akkut és ugy használjam...Igaz a linken irták is azt ajánlják h vegyem ki,nah várom a válaszokat!Bocsi h ennyire problémás vagyok,de sajnálnám az akkut tönkretenni nagyon gyorsan...
-
_ak_
addikt
Valószínű igazad van, bár nálam warranty statusnál rendesen kiírja modellt, nem emlékszem, h találkoztam volna cto felirattal akárhol is. Meg a gari is rendben van, csak Tim82 írta, h modell szám alapján vissza lehet nézni egy s mást és gondoltam megnézem én is a konfigot, de nem találtam ilyesmit.
Btw érdekes, h pont a billt szokom meg nehezen. Ugye alapból nagyobb mint az msin volt és ezért még hébe-hóba félre ütök, de a legfurcsább az, h bal kezem középső ujját egyszerűen elfelejtem használni, ha nem figyelek rá külön. Elhiszem, h hülyén hangzik, de tényleg nem értem én se , h ez most mitől van, olyan mintha egy halott ujj lenne amivel nem tudok mit csinálni. Arról nem beszélve, h a bill egyszerűen nyomkodási kényszert vált ki.
Más. Dvd rom és a modem bemenet között van egy zöld led, amire tegnap este lettem figyelmes, h folyamatosan világit. Én kapcsoltam be vmit vagy gyárilag működik jelzőfényként?
nincs semmi kábel bedugva a modemhez, és altatás után sem szűnt meg a fényforrás
-
Gondwana
addikt
Itt is Dell vs Lenovo a filozofálás tárgya
-
-
pepe76
csendes tag
Köszi, pontosan ez volt a problémám (Atheros wifi kari). Csak most néztem vissza, és már megtaláltam én is ezt a linket, sőt egész nap a wireless+linux témakörben okosítottam magam, ez a terület eddig homályos volt. Most már megy a wifi LEDje is, de az előlapi kapcsolót még nem sikerült aktivizálnom.
A lefagyás ma többet nem jött elő, és ahogy nézem a 2.6.28-as kernellel már az új atheros drivert lehet majd használni (ath5k), remélem azzal megoldódik ez is.
Sajna trackball ügyben nem tudok segíteni, nem igazán használom, ezért nem is állítgattam.
-
evone
őstag
megy a hdaps linux alatt, viszont kell hozza peccselni.
http://www.thinkwiki.org/wiki/HDAPS#Kernel_patch
kell hozza a legfrisseb tp_smapi hdapsd modullal.
meg kell hozza a legfrisseb hdapsd daemon is, ami nalam egy szar. ugyanis a masodik magot leterheli 50%ra
itt a hdapsd: http://article.gmane.org/gmane.linux.drivers.hdaps.devel/1372
kopipaszte egy fileba aztan: gcc -o hdapsd hdapsd-*.c
futtatas: ./hdapsd -d sda -s 12 -a -y
de szerintem ubuntun ez nem fog ilyen siman menni a dolog, de proba szerencse
Aktív témák
Hirdetés
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest