- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
C@rbon
senior tag
válasz
Scalpel #9993 üzenetére
Ha megnyomom a kék gombot indulásnál akkor 3 lehetöségem van:
folytatom a boot-ot
belépek a BIOS-ba
kiválasztom a booteszközt
Szóval gondolom ez így ugrott.
Pedig elvileg nincs legyalulva a RR particio.
Először megnézem a Vistát. Hátha vissza tudom állítani egy olyan dátumra, ami jó lesz.
Hogy érted amúgy a Vista rendberántását? -
C@rbon
senior tag
Na felment a Vista SP2, de még mindig nem tudok netezni. Csatlakozik mindenhez, de netre nem lép fel
-
C@rbon
senior tag
válasz
KilgoreTrout #9939 üzenetére
Igen, amikor korábban volt wifis problémám, akkor a visszaállítás segített. De most nem csak wifi.
Remélem, hogy egy globális MS probléma és hamarosan megoldódik.
Amúgy tudok, olyat csinálni, hogy XP-s gépre leszedem a Vista patcheket, amiket Vistán a WU-el szednék le és pendriveról feltelepítem? -
C@rbon
senior tag
Jah
Nem vágtam a rövidítést -
C@rbon
senior tag
válasz
Napfénysüti #9920 üzenetére
Ja és minden hálózatra azt írja, hogy nem azonosított
-
C@rbon
senior tag
válasz
Napfénysüti #9916 üzenetére
És előtte otthon sem tudtál?
Amúgy a wifi az a szomszédé
A saját routeremmel viszont nem állítottam el semmit. Elvileg minden jó.
Ja és a szomszéd nem hinném, hogy letiltott volna, mert nincs jelszóval levédve és nem nézem ki belőle
És nagyon furcsa az, hogy a modem csatlakozik, de nem tudok netezni -
C@rbon
senior tag
Hali!
Egyik napról a másikra fura dolog történt.
T500-asom van. Van egy routeres helyi hálózatom itthon, de a laptopon egy "kóbor" hálózatot használok. Eddig egyszer nem tudtam rá csatlakozni, de az is megoldódott egy kis idővel. Viszont ma reggel óta nem tudok rá csatlakozni. Pontosabban csatlakozik, de nem tudok felmenni netre. A hálózati és megosztási központban is egy piros X van az internet előtt. Szóval így nem megy a net.
Gondoltam rádugom a routerre és használom az itthoni hálózatot. Amikor nem tudtam használni a wifit. Csak bedugtam és ment a net. De most ez sem működik.
Utána gondoltam, használom a modemet. Tárcsázik, csatlakozik meg minden. De netre nem tudok felmenni.
Megnéztem, az eszközkezelőben, hogy van-e valami baja a modemnek vagy a routernek vagy bárminek a laptopban, de semmi baja. És más wifire sem tudtam csatlakozni, de szerintem azokra azért nem, mert nagyon gyengék.Lényeg: Sehogy sem tudok felmenni netre. Wifi, router, modem... Semmi.
Remélem tud valaki segíteni.
Köszi!
Üdv! -
C@rbon
senior tag
Hali!
T-on be lehet azt állítani, hogy amikor lehajtom a képernyőt, akkor az alvómódban ne kapcsolódjon le a hálózatról?
Mert csak olyat találtam, hogy be lehet állítani azt, hogy mi történjen, amikor lehajtom, de azon belül mást nem lehet.
Vagy azon, akkor nem lehet variálni, hogy mit tartalmaz az alvómód?
Köszi!
Üdv! -
C@rbon
senior tag
Miért van az, hogy ha wgy képet szeretnék küldeni bluetoothon telefonról a gépre, akkor azt írja ki a telefonom, hogy a küldés sikertelen?
Pedig be van kapcsolva a bluetooth és társítottam is a két eszközt. -
C@rbon
senior tag
Hali!
T500-nál kell valami driver a touchpados scrollozáshoz?
Köszi! -
C@rbon
senior tag
válasz
Dottore #8237 üzenetére
Tudom.
Ki volt nézve egy T400-as 3470-el, ma mentem volna délután érte, de reggel szóltak, hogy gariba kell vinni.
És volt egy T500-as is, de arról nem tudtam semmit. Aztán kiderült, hogy ugyan az a felszereltség, csak integrált videokarival.
Nálam a méretbeli különbség nem számít, az X4500HD-t meg el tudom fogadni és használható lesz arra, amire én fogom használni.
6 cellással így is kibír a tesztek szerint több, mint 6 órát. Nekem teljesen megfelel.
Szóval ma belépek a Thinkpad klubba
Köszi a segítséget!
Üdv! -
C@rbon
senior tag
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Valaki gyorsba' meg tudná nekem mondani, hogy mire elég a 4500-as integrált videokari a Lenovo T500-ban?
Van, aki ilyet használ?
Igazából nem játszok, mert van asztalim, max. san andreas vagy mafia esetleg nfs underground.
P8400-as proci lenne még hozzá és 2gb ddr3-as RAM. Gondolom hd filmeket viszi. Bár azokat sem szoktam nagyon nézni. Tanulásra, netezésre és egy kis töltésre használnám.
Köszönöm a válaszokat!
Üdv! -
C@rbon
senior tag
Hali!
Kinéztem egy T400-ast, de nem kapnék hozzá számlát, garlevelet. Tényleg nem kell a garanciáztatáshoz?
Köszi!
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged