Aktív témák
-
Lehet, hogy CCFL, akkor is nagyon szep, tul sokat nem foglalkoztam vele.
Aradozast? Hat, kb. a 10. Thinkpad, ami megfordul a kezeim kozott, mar megszoktam, en nem vennek magamnak mast, ha van ra mod.
T60 venti: 2.5 ev utan, napi 8-10 ora uzem. Csapagyas = alapjaraton is van egy kis kerrego hangja. Viszont ki fogjak cserelni garanciaban, ha minden jol megy.
-
T60-nal nem meglepo modon sokkal konnyebb, es legalabb annyira massziv megepitesu. A kepe gyonyoru (a T60-omnak SXGA+ kijelzoje van, de a kicsi gep kijelzoje sokkal szebb kepet ad, azt hiszem, LEDes hattervilagitasu). Hutese? Hat, nincs hangja, a T60-nak sem volt, amig nem volt csapagyas a ventilator. Webkamera nincs ebben.
Nagyon kicsit, de meg lehet mozgatni az akkut. Szerintem szuper kis gep.
-
Valaki nem tudja hirtelen, hogy T60-hoz es X200-hoz van-e kompatibilis dokkolo?
-
válasz
Shadowfax #1439 üzenetére
Hm, holnap. Nem nagyon latszik semmi, csak ha leteszem egy sima asztalra, akkor a bal sarkat lenyomva ''billen'' egyet a gep.
Egyetemi gep, szoval annyira nem aggodom, de biztos nem jo az alaplapnak.(Megjegyzem, attol, hogy most ugy tunik, ''igy maradt'', attol meg ez a legmerevebb vazu gepem ezidaig, a regit Thinkpadeket is veri a Rollcage vazzal szerelt T60..) -
Nagyon fura helyzet allt elo. Ugy tunik, mintha a T60-asom meghajlott volna. Ertsd: az egyik (bal elso) sarka alapesetben nem er le az asztalig. Minden gumitalp rendben van.
Arra tudok gondolni, hogy rendszeresen hordozom kinyitva, a sarkanal fogva, esetleg a magnezium vaz meghajolhatott egy hangyanyit. Mindenesetre gazos. -
válasz
Atlantis #438 üzenetére
Energiatakarékosság. Csak akkor kapcsolja ugye le, ha nem talál hálózatot? Valahol be lehet állítani, hogy mindig bekapcsolva tartsa...
Gombokhoz: mostmár értem, miért gond az angol bill...igazából nekem tökmindegy, mi van ráírva, mert teljesen vakon gépelek, de ha még nem szoktál hozzá, akkor macera.
Egyébként oké?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged