- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
abcukistván
tag
válasz
SG3rg0 #10709 üzenetére
Köszi!
Megráncigáltam egy fél óráig (vírusirtó, meg volt amikor 2 videó egyszerre), az eredmény:
TPmonitor log-ban max cpu 55 fok, de ez 3 frissítésig, utána leszabályozta magát.
Everest egy pillanatra mutatott 60 fokot, de az rögtön eltűnt utána.
Az érdekesebb dolog, hogy a venti párszor TPmonitor ábráján leesett kis értékre (log: 0,42 - cpu 37; 0,5 - cpu 39; egyszer 0-ra, amikor everesten felpörgött a cpu mag hőmérséklete), illetve egyszer felment 5000-re.
Ez mennyire természetes?
Vinyó 45 fokig kúszott fel.
Köszönöm
-
abcukistván
tag
Hali!
T500-hoz hasonló TP tulajok megosztanák velem a gép hőmérséklet adatait. Most figyelem, a tegnapi attrakcióm után, hogy nehogy túlmelegedjen valami.
Az én adataim, kis terhelés után (maximum performance, akksival):
Feszültés mag: 1,2
Vinyó: 36
CPU 1. mag: 44
CPU 2. mag: 41
CPU: 44
Alaplap: 44Köszönöm.
-
abcukistván
tag
válasz
abcukistván #10686 üzenetére
ELINDULT !!! Azért megint szétszedtem, száradjon csak a jó a furmint.
-
abcukistván
tag
válasz
KilgoreTrout #10682 üzenetére
Csak a palmrestet, meg billt vettem ki elsőre. Ekkora csak a palm csatlakozóját húztam ki, billét nem tudtam. Most vinyót meg memóriát. Roppant óvatos voltam. Most próbálom megint, hátha kiszáradt az este.
-
abcukistván
tag
Jah, mégegy, a bill csatlakozóját, hogy kell kihúzni az alaplapról, mert nekem nagyon nem akart kijönni.
Megőrülök ha megfőtt a gép.
-
abcukistván
tag
Sziasztok! SOS
Történt egy orbitális hiba!
Ráborult egy kicsi bor a T500 -amra. A kurzoroknál találta el, szétszedtem, szárítgattam, majd beüzemeltem.
Jól működött, amikor egyszercsak kikapcsolt, és az állapotjelző ledek elkezdtek vadul villogni. Azóta nem kapcsol vissza, ledek se villannak fel.
Mi a teendő ilyenkor? Szervíz ? Mekkora lehet a baj?
-
abcukistván
tag
Tudom milyenek a nők. Dehát ezért is szeretjük őket. Viszont láttam már sok kant is, aki a szépség alapján választott gépet.
Én megmondom őszintén, sokáig nem értettem, mire ez nagy felhajtás a TP körül, gyors volt, jó volt, stb, de mivel nem volt összehasonlítási alapom, nem tudtam, hogy ezek mennyire jobbak a konkurenciánál. Majd megláttam egy T20ast, ekkor kezdtem megérteni, hogy mi a minőség, ha egy majdnem 10 éves gép, olyan állapotban van mint az enyém. De, az igazi ráébredést az jelentette, amikor használtam pár percre egy hp paviliont. Alig futott előtte 1-2 órát, forró volt (ez amikor megy 24 órát(sajnálom is olyankor), akkor is annyira meleg, amit a kezemtől vesz át), szinte izzott, a billentyűk furcsán elhelyezve, nem találtam a gombokat, míg erre átültem, és használtam. Szóval else tudom képzelni, mennyire jobb lehet mint valami hitványabb gép. De szerencsére nem is kell! Szerintem megérte nekem a közel 3-4 hónap utánajárást.
-
abcukistván
tag
válasz
Napfénysüti #9896 üzenetére
Nekem megse fordult a fejembe a külcsín. Sőőt, a hp pavilion szériától amikor nagy betűkkel volt írva, hogy milyen szép, még óckodtam is. De azért utána néztem, és rájöttem, hogy jó volt a megérzés.
Egyértelműen a minőséget, megbízhatóságot, szervízhátteret, garanciát kerestem. Ezeknek meg az üzleti kategóriák felelnek meg.
-
abcukistván
tag
válasz
Napfénysüti #9893 üzenetére
Na már rohantam volna ide, hogy hogyan lehet belőni a Advanced Theft Protection-t, mire jött a következő sor
.
Az idézett szövegedre, én nem lehetek egy átlagos felhasználó, ez az első laposom, elég sokáig jártam utána, mire kiválasztottam ezt, de már pillanatok alatt is leszűkítettem a TP, HP, Dell 3asra a lehetőségeket. Igaz nem is játékra kellett a gép.
-
abcukistván
tag
Nekem (T500) magyar, és 2 soros az enter-em. Viszont van még külön PrtSc, ScrLk, Pause, Pgup, PgDn billem is, plusz az Esc az F1 fölött van. Tehát a felső sorom más mint a linkelt.
-
abcukistván
tag
Az adapter nektek mennyire melegszik? Nekem pl most, 5-6 órás használat után, süti a kezem ha megfogom
. Ok, hogy ne fogjam meg, de ez természetes ?
-
abcukistván
tag
na kipróbálom a közeljövőben a Win 7-et T500-ön. Remélem beválik. Előtte azért csinálok 1-2 tükrözést mostani rendszerről. A tükörfile-ból akkor is vissza lehet állítani a rendszer partíciómat, ha annak már új mérete lesz?
-
abcukistván
tag
válasz
Shadowfax #9015 üzenetére
Nekem sincs kivetnivalóm vele, csak akkora dícséretek voltak az NMB-re, meg szitkozódások Chicony-ra, és nem tudtam nekem melyik lehet, és érdekelt, hogy ez vajon a sáv melyik harmadában helyezkedik el. Mivel az összehasonlítási alapom, egy T20-ra(nem egy mai darab, de le a kalappal előtte, hihetetlen,hogy milyen állapotban van), plusz egy Pavilionra(valami elképesztően forró volt, pedig max 1-2 órát ment előtte) korlátozódik.
-
abcukistván
tag
szétszedés nélkül, hogy lehetne megtudni milyen fajta bill van a T500-asomban ?
-
abcukistván
tag
Na mégegy, csak nem akarok megbékélni a modem hiányával.
Gyökér kérdés lesz:
Hálózati kártyáim Everest szerint:
Intel Gigabit Network Connection
Intel WiFi Link 5300WAN (PPP/SLIP) Interface - ez micsoda akkor ?
Köszönöm
-
abcukistván
tag
válasz
Rez_Grof #8783 üzenetére
Köszönöm.
Még nem szedtem szét a gépet, hogy megnézzem mi hol lakik.
A FRU-t azt várom. Hol lehetne legolcsóbban beszerezni? (Mit jelent, hogy viszi mind a 3 szolgáltatót? Ez az eszköz nem teljesen független gyárilag? Vagy csak nem szeret 1-1 szolgáltatót? Milyen dolog már ez...
-
abcukistván
tag
Hali _ak_ !
Neked is olyan géped van mint nekem (T500 l.infóból). Te próbáltad már a beépített HSDPA modemet? Én ha abba rakom a SIM kártyát, akkor nem ismeri fel a Voda programja. Az lehetséges, hogy csak a foglalat van benne a gépünkben?
(Ha igen, akkor mennyibe kerülne a használhatóvá tétele?)
köszi
-
abcukistván
tag
hehe, tényleg hipochondria volt. Megpiszkáltam alatta ronggyal, és most már jó. De ez csak felületi kezelés volt, hiszen a kis mocsok besurranó fajzat még mindig ott tanyázik, csak nem gomb alatt. De bármikor újratámadhat a nyavalya.
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
abcukistván
tag
Hali!
Mit kell tenni, ha az "Á"betűm érezhetően keményebben nyomódik mint a többi? Mintha a nyomáspontja is máshol lenne. Eddig nem volt jellemző. (T500 ról van szó)
köszönöm
-
abcukistván
tag
köszönöm a segítséget. keresek bontásban minipci kártyát.
-
abcukistván
tag
Hali !
Egy T20 2647-21G -be hogy lehetne legegyszerűbben "bevezetni" a net kapcsolatot ? Vezetékest, vezetéknélkülit akár. Lehet bele venni hálókártyát? Vagy PCMCIA kártyával csak? Felismerné egyáltalán?
köszönöm
-
abcukistván
tag
Testvérek a gépeink
Vista-s topicban nem kérdeztem, és nem is fogom, mivel xp-m van rajta. Majd még guglizok egy kört ha lesz időm. Egyik lehetséges megoldásnak a bios frissítést írták, csak nem értem, hogy akkor pl nálad miért nem jelentkezik ha ugyanazon gépről van szó, vagy Te vista-val használod?
köszi
-
abcukistván
tag
Hali!
Miért van az, hogy sleep-ből visszatérve a gép (T500) bevan teljesen lassulva, mintha álmos lenne. A hang sokszor nem szól utánna, vagy akadozik mint egy rossz bakelit lemez. Újraindításkor (xp) a gép kijelentkezési ideje is lassabb a megszokotnál.
köszi
-
abcukistván
tag
Hali!
T500 tulajok! Nektek is nyikorog az illesztés baloldalt a jack dugók felett? Elég idegesítő ha megnyomódik és nyikkan. Meg a tudat, hogy nemjó, és még piszkálom is...
ááá, mit lehet ezzel csinálni ? összeragasztás azért durva lenne...
-
abcukistván
tag
(bocs hogy sok baj van velem)
Az mennyire természetes,hogy a cd olvasás nagyon hangos (T500) ? beremeg az egész gép, ha kicsit rátartok a meghajtó külsejére elhalkul. szervíz kéne neki meghúzni 1-2 csavart, vagy így van ez jól?
-
abcukistván
tag
Tényleg, még egy kérdés, XP alatt is működnek az FN+Fx billentyűkombók?
-
abcukistván
tag
Köszi.
Személy szerint ezért szeretném visszarakni, mert:
-azt már megszoktam, amúgyse szeretek oprendszert váltani
-idegesít, hogy egy partíció van, szóval ígyis úgyis bűvészkedni kell vele
-a sorozatosan feljövő figyelmeztetések hogy biztos el akarome indítani
-nem ismerem vista beállítási lehetőségeit. -
abcukistván
tag
Hali!
Ha megírtam a recovery dvd-ket, akkor a boot és lenovo partíciókat törölthetem? A gyári visszaállítás azokat is helyre rakja, vagy inkább maradjanak meg?
XP-t tennék fel Vista helyett egy T500-as gépre. Hogy kéne ehhez particionálni, nem kívánnám elrontani a rendszer jövőjét. Hirens boot lemezt leszedtem, ranish-t ismerem. Csak ezzel a két partícióval nem tudok mit kezdeni.
köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest