- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
-
Scalpel
senior tag
Ha az volt a gépen gyárilag, akkor indulásnál kék gomb és szépen végig visz egy varázslóval, ha nem az volt, ráadásul még le is gyalultad a recovery partíciót, akkor nincs. Ez esetben átmenetileg ajánlom az ubuntu win alóli telepítését wubi-val, így amikor rendberántod a vistát, csak unistall és csókolom... vagy használod a live cd-t addig netezésre.
Még megnézheted a vista restore pointjait, hátha...
-
Scalpel
senior tag
Inteles a wifi-d? Mert akkor megpróbálhatsz egy ubuntu live cd-t, nem kell telepíteni, csak arról bootolni. Az inteles wifik menni szoktak, a broadcomhoz mókolni kell keményen legtöbbször... így ki tudod szűrni a hardverhibát. Vagy ha a wifit nem kezeli le az ubuntu, akkor is kábelen megtudod nézni megy-e a net.
-
Scalpel
senior tag
-
KilgoreTrout
senior tag
Nekem T60-on akkor történik ez, ha a System Update-tel felrakom az Intel Wireless WiFi Link legfrissebb verzióját. Háromszor próbáltam, háromszor állítottam vissza system restore-ral. Lehet, jövőhéten megpróbálom megint. Nem adom fel!
A korábbi verzióval működik, ahogy eddig. Rejtély.(Amúgy ugyanúgy szomszéd hálózat...)
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Anno hasonlóan jártam. Barátnőméknél az istenért se tudtam felcsatlakozni wifis routeren a hálózatra. Míg ő vígan netezett az R61-én. Már azt hittem rossz a gépem...
Újratelepítettem a rendszert és otthon kipróbáltam. Ott meg rögtön működött minden flottul. Azóta mondjuk barátnőméknél nem próbáltam hogy működik-e.
Viszont szerintem nézz szét a routered beállításainál hátha ott van valami elállítva.
Ja a Nokia E51-em dettó ezt művelte: asszonynál nem tudok netezni otthon meg simán.
A fene se érti ezt. -
Gondwana
addikt
be lehet azt állítani, hogy amikor lehajtom a képernyőt, akkor az alvómódban ne kapcsolódjon le a hálózatról?
T60-on nincs, de T61-en láttam olyasmi opciót, hogy azt kipipálva sleepbeesés után talán 10 percig nem dobja el a hálózatot. Ettől részletesebben nem hiszem (esetleg device managerben lehet, hogy ér valamit az Allow this device to turn off to save power?) -
Dottore
addikt
Gyorsba: Tanulásra, netezésre, és egy kis letöltésre.
Ha sima 4500 (GMA 4500), akkor nem rendelkezik teljes, hardveres videó gyorsítással, csak a Clear Video képjavító eljárást tartalmazza. A GMA X4500HD viszont képes tehermentesíteni a processzort és hardveresen lejátszani a H.264-es, MPEG2-es és VC-1-es fájlokat.
Szóval simán jó mindenre, nagyon nem kell videót vágni és játszani vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest