- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
-
Scalpel
senior tag
Ha az volt a gépen gyárilag, akkor indulásnál kék gomb és szépen végig visz egy varázslóval, ha nem az volt, ráadásul még le is gyalultad a recovery partíciót, akkor nincs. Ez esetben átmenetileg ajánlom az ubuntu win alóli telepítését wubi-val, így amikor rendberántod a vistát, csak unistall és csókolom... vagy használod a live cd-t addig netezésre.
Még megnézheted a vista restore pointjait, hátha...
-
Scalpel
senior tag
Inteles a wifi-d? Mert akkor megpróbálhatsz egy ubuntu live cd-t, nem kell telepíteni, csak arról bootolni. Az inteles wifik menni szoktak, a broadcomhoz mókolni kell keményen legtöbbször... így ki tudod szűrni a hardverhibát. Vagy ha a wifit nem kezeli le az ubuntu, akkor is kábelen megtudod nézni megy-e a net.
-
Scalpel
senior tag
-
KilgoreTrout
senior tag
Nekem T60-on akkor történik ez, ha a System Update-tel felrakom az Intel Wireless WiFi Link legfrissebb verzióját. Háromszor próbáltam, háromszor állítottam vissza system restore-ral. Lehet, jövőhéten megpróbálom megint. Nem adom fel!
A korábbi verzióval működik, ahogy eddig. Rejtély.(Amúgy ugyanúgy szomszéd hálózat...)
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Anno hasonlóan jártam. Barátnőméknél az istenért se tudtam felcsatlakozni wifis routeren a hálózatra. Míg ő vígan netezett az R61-én. Már azt hittem rossz a gépem...
Újratelepítettem a rendszert és otthon kipróbáltam. Ott meg rögtön működött minden flottul. Azóta mondjuk barátnőméknél nem próbáltam hogy működik-e.
Viszont szerintem nézz szét a routered beállításainál hátha ott van valami elállítva.
Ja a Nokia E51-em dettó ezt művelte: asszonynál nem tudok netezni otthon meg simán.
A fene se érti ezt. -
Gondwana
addikt
be lehet azt állítani, hogy amikor lehajtom a képernyőt, akkor az alvómódban ne kapcsolódjon le a hálózatról?
T60-on nincs, de T61-en láttam olyasmi opciót, hogy azt kipipálva sleepbeesés után talán 10 percig nem dobja el a hálózatot. Ettől részletesebben nem hiszem (esetleg device managerben lehet, hogy ér valamit az Allow this device to turn off to save power?) -
Dottore
addikt
Gyorsba: Tanulásra, netezésre, és egy kis letöltésre.
Ha sima 4500 (GMA 4500), akkor nem rendelkezik teljes, hardveres videó gyorsítással, csak a Clear Video képjavító eljárást tartalmazza. A GMA X4500HD viszont képes tehermentesíteni a processzort és hardveresen lejátszani a H.264-es, MPEG2-es és VC-1-es fájlokat.
Szóval simán jó mindenre, nagyon nem kell videót vágni és játszani vele.
Aktív témák
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1, 13,3" FHD IPS , Ryzen 5 Pro 4650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD IPS , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 650 G5, 15,6" FHD IPS , I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest