- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
SNor
tag
válasz
abcukistván #10715 üzenetére
Mik vannak, TPmonitor
Nos elindítottam, Intel T2300 - ~50fok körül böngészgetve. Hátha megnyugtat. Üdv:S!
-
SG3rg0
őstag
válasz
abcukistván #10727 üzenetére
Gondoltam, hogy azért 45C mert 7200 van benne!
Én most veszek egy 7200 250gb vinyót! -
SG3rg0
őstag
válasz
abcukistván #10725 üzenetére
7200rpm vagy 5400rpm?
Mi a pontos típusa? -
SG3rg0
őstag
válasz
Milyen vinyó van a notidba?
-
SG3rg0
őstag
válasz
Szerintem ezzel nem kell ennyire komolyan foglalkoznod, csinálja a dolgát! Nincsenek kiugró értékeid!
-
SG3rg0
őstag
válasz
abcukistván #10706 üzenetére
Nekem a proci 60C fölé nem nagyon szokott menni!
Vinyó 37C. -
SG3rg0
őstag
válasz
abcukistván #10702 üzenetére
Ezek átlagos adatok!
Gondom megtanultad, hogy nincs buli a notebook közelébe! -
abcukistván
tag
válasz
abcukistván #10686 üzenetére
ELINDULT !!! Azért megint szétszedtem, száradjon csak a jó a furmint.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
abcukistván #10680 üzenetére
Nem lehet, hogy az összeszereléskor valamit nem dugtál rá valamit elég erősen? Esetleg megsértettél valamit, amikor szétszedted?
-
válasz
abcukistván #10678 üzenetére
Pár nagyobb csepptől nem kéne tönkremennie szerintem.
-
evone
őstag
válasz
abcukistván #10675 üzenetére
Alul nem folyt ki?
-
válasz
abcukistván #10629 üzenetére
Köszi, majd lecsekkolom, de egyelőre maradok az NHC-nál. Ebben az IBM-es progiban lehet CPU feszültségeket és GPU órajelet állítani?
-
Integra
titán
válasz
abcukistván #10251 üzenetére
na pont így szoktam én is lenni néha
ha busz vagy metro után loholok és nem éppen valami gyökér autós pályázik a skalpomra..
a dell-em még működik rendben, igaz, még csak egy éves, de az rendszeresen kapja ezt a fajta képzést, mert időbe tellik, mire szólok magamnak, hogy nem kéne rohanni a hátamon a notesszal -
Scalpel
senior tag
válasz
abcukistván #9895 üzenetére
Az én első laposom is TP. Fél évet olvastam utána, mi mit bír és hogyan. Nekem is maradt a TP, Dell, HP. Utóbbi gyorsan kiesett. Eredetileg egy D630-al szemeztem, de a pénz közbeszólt. Lett laptopinfós TP. Soha mást, mint TP-t. Talán Toshiba Portégé... de az se az igazi bár abban kívül több a fém, ami nekem bejön. Én mindent úgy választok ki, hogy atomtámadás után is menjen... Nokia E50, nem lehet elpusztítani, legalábbis eddig nem ment...pedig esett-kelt...
TP-t meg annyira megszerettem, hogy a folyamatos fejlesztésén töröm az agyam, hogy ne kelljen lecserélni... most épp 14" sxga+ kijelzőt keresek hozzá... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
abcukistván #9897 üzenetére
Csak tudod milyenek a nők... Nekik a külső számít. De ész érvekkel azért meggyőzhetők. Legalábbis egy részük.
A csillivilli gépeket én is utálom. Mire jó az ha tiszta maszatok mindig? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
abcukistván #9895 üzenetére
Barátnőm se átlagos.
De neki én ajánlottam első gépnek a Thinkpadet. Eredetileg valami "szebbet" akart de rábírtam hogy inkább minőséget vegyen. És azóta imádja. Nem mellesleg a suliban csodálják a gépét hogy még mindig milyen szép állapotban van. Az osztálytársainak az Acer meg Asus gépei meg már esnek szét.
-
Magnat
veterán
válasz
abcukistván #9749 üzenetére
-
Otisz
őstag
válasz
abcukistván #9203 üzenetére
Rescue & Recovery-t szoktam ilyenre használni.
-
Shadowfax
addikt
válasz
abcukistván #9013 üzenetére
A FRU: 42T4013, billes táblázatokban az első oszlopban van.
Akkor az ALPS gyártmányú. Tesóm T400-án is az van, szerintem nagyon jó. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
abcukistván #8998 üzenetére
Everest nem írja ki?
Más: valaki tudná nekem linkelni azt az oldalt ahol Thinkpad szerelési videók vannak? Egyszer már megtaláltam de hülye voltam és nem mentettem el.
-
Shadowfax
addikt
válasz
abcukistván #8998 üzenetére
Ha az van most is benne, ami gyárilag lett beletéve, akkor a Parts lookup oldal segít.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
abcukistván #8784 üzenetére
Én spec nagykerben vettem akciósban a kártyát, de nagyon rémlik hogy ez volt az FRU-ra is:
[link]A 3 szolgáltató alatt azt értem hogy vadul rá volt irva dobozra, amit vettem, hogy Vodafone option, de ment szépen mindet, csak kicsit megijedtem, hogy baj lesz.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
abcukistván #8760 üzenetére
A HDSPA modem elvileg nincs benne minden T500ban, utólag kell bele tenni.
A billentyűzet bal sarka alatt lakik, utánna ha vnabent kártya akkor megy a GPS is. Ha kell mondok olan FRU-t ami viszi mind a 3 magyar kártya tipust + gps. -
válasz
abcukistván #8764 üzenetére
tudsz mondani esetleg 1 típust mert ha egyszer lesz thinkpadom akkor nem akarok ilyennel foglalkozni.
-
_ak_
addikt
válasz
Az az igazság, h nem is próbáltam ill. bedugtam neki egy vodás kártyát háta alapon, de a wimaxot vagy mit így sem tudtam aktiválni (ha egyáltalán azt kell). Igazából ennél többet nem is foglalkoztam vele és nem is értek hozzá.
szvsz csak a foglalat van, tehát elő van készítve, de nem használható. már csak azért is erre tippelek, mert most raktam újra a gépet és minden driver fent van, pedig nem telepítettem semmi modemet.
-
válasz
lehet hiányzik a beépitett hsdpa modemed de attól hogy a gépbe rakod még a vodás hardverrel szerintem nem fog működni hanem a lenovos modem driverével probáld inkább.
-
adm
őstag
válasz
abcukistván #8506 üzenetére
hipochondria?
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
abcukistván #8506 üzenetére
Biztos bement alá egy morzsa vagy valami. Tisztítástól valószínűleg megjavul.
-
macikos
addikt
válasz
abcukistván #7981 üzenetére
Lehet jobban járnál egy PCMCIA vagy USB wifi kártyával, mivel miniPCI wifi kártyát ebbe nem lehet tenni, mert nincs a gépben antenna a kijelző mellett, mivel csak T20 és nem T23.
Bár, ha nem kell wifi, akkor jó a miniPCI.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
abcukistván #7972 üzenetére
Ha van rajta, akkor be van kötve. Ha van ethernet csati, akkor meg kell nézni miért nem működik.
-
Tim82
félisten
válasz
abcukistván #7972 üzenetére
Az lehet azért is, mert hiába van ethernet-csatlakozó, ha a T20-adban csak miniPCI-os modemkártya van. [link]
A lehetőség adott, ki lehet cserélni a modemkártyát modem-ethernet combo kártyára. Szerintem nem is drága mulatság, csak körül kell nézni bontott alkatrészeket árusítóknál.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
abcukistván #7970 üzenetére
PCMCIA slot van rajta, abba mehet bármi, wifi / ethernet.
-
evone
őstag
válasz
abcukistván #7903 üzenetére
kb, de egyszerubb ha windowson belul csinalod a system updateval.
-
evone
őstag
válasz
abcukistván #7898 üzenetére
te honnan szerezted es mennyiert?
-
_ak_
addikt
válasz
abcukistván #7898 üzenetére
ráadásul az előreinstalláltal és eddig egész jól tartja magát. Viszont én már az első bekapcsolásnál frissítettem a biost is, tehát egy próbát tényleg megérhet a dolog.
-
Crow
tag
válasz
abcukistván #7341 üzenetére
Hi!
Nálam ott speciel nem, viszont jobb oldalt igen. Látszik is, hogy jobb oldalt a palmrest és az alsó burkolatelem között nagyobb a hézag azon az oldalon. Lehet, h csak a palmrest-et kéne leszedni, meg normálisan visszarakni.
-
Alg
veterán
válasz
abcukistván #7341 üzenetére
Nekem nem nyikorog... meg legalabbis
Tim82: Az utobbi 3 nap alatt kb 5-6-szor sikerult megfagyasztanom a Vistat mire mindent bekonfigoltam... bar lehet csak en nem szoktam meg meg
-
Sipi
addikt
válasz
abcukistván #7143 üzenetére
A BIOS-ban állítható, hogy a CD-DVD milyen módban menjen: lassú (halk) vagy gyors (hangos). Sajna, az ilyen slim meghajtóknál ez általános probléma, hogy ha gyors, akkor zúg is rendesen. Ha zavar, állítsd halkabbra a BIOS-ban, bár a minimum zajszintnél én úgy tapasztaltam, tényleg sokkal lassabb is lett az olvasás.
Sipi
-
evone
őstag
válasz
abcukistván #7143 üzenetére
( veled fele annyi baj nincs mint velem volt/van/lesz )
-
Gondwana
addikt
válasz
abcukistván #7140 üzenetére
Logikai oldalról megközelítve: Fn+Fx kombinációk voltak már Win 3.1 alatt is, tehát 2K és XP alatt is működnek a megfelelő driverek jelenlétében. (Linux alatt is, igaz, egyik másik kicsit máshogy, illetve a Fn+F9 régebbi modelleken nincs felcimkézve de feltelepített EasyEjecttel megy)
-
gecsoz
aktív tag
válasz
abcukistván #7136 üzenetére
Üdv!
Rakd fel az XP -t a gyári XP recovery CD-ről..
Ha meg nem kaptál, akkor kérj a Lenovo -tól és adnak!
Kár bűvészkedni manuális XP installal, ha van XP recovery CD..Amúgy meg nem értem, miért akarja ennyi ember az XP-t visszatenni..
Aktív témák
Hirdetés
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest