- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Aktív témák
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
Lehet mégis csak maradok az ibm-nél
Első versenyző és a második versenyző -
tototos
addikt
válasz
Dottore #7591 üzenetére
Hát igen elég csekély az akkuidő, kellene hozzá venni akkut. A kijelzőt látni kellene élőben hogy milyen mert ha nem annyira vészes akkor még lehet érdemes lenne megvenni hisz 20 ezerrel olcsóbb mint egy x61. Még ezt találtam, bár itt ugye nincs konkrét adat az akkuról
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
Még egy kérdés. X31-es laptopokról mi a vélemény? Vagy olyan 60-70 ezres árkategóriában milyen hordozható laptopot ajánlotok?
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek.
Mekkora fogyasztása lehet egy lecsukott laptopnak letöltés közben?
Például ennek
A mostani asztali ibm gép 50w-ot eszik monitor meg minden nélkül -
tototos
addikt
Valaki használ már windows 7-t thinkpad-ján?
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
hello mindenkinek.
haverom kérdése:
Az a gond, hogy az AGN wlan kártya nem hajlandó csak 1 csatornán csatlakozni, és így a lassabb 20MHz-es sávszélességgel csatlakozik, a 40 MHz helyett(a menüben auto frekvencia van beállítva). Így a 300 MBit/s helyett csak max. 130-al csatlakozik. Ezért 2,5 MB/s-nál nagyobb adatátvitel nem érhető el. A Kérdés, hogy hogyan lehetne 300-al 2 csatornán csatlakozoni. -
tototos
addikt
Nálam pl az van hogy akitől vettem gépet ő ha minden igaz júliusban vagy augusztusban vette a gépet, de a lenovo szerint május 22-től indult a gar. Van garanciapapírom, bár nem tudom mennyit ér számla nélkül. Az októbertől érvényes amikor én megvettem a gépet, srác így adta el nekem. nem tudom hogy csak a garanciapapírral tudom-e érvényesíteni a fentmaradó 5 hónap garanciát
-
tototos
addikt
Az Ibm központi szervíz az infoparkban van?
-
tototos
addikt
Az ígért videó a kijelző lötyögésről Szerintetek ezzel foglalkoznak a szervízben?
-
tototos
addikt
na majd én is csinálok videót a lötyögésről
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek.
Haverom szeretne 64 bites xp-t rakni az R61-re de sehol nem talál drivereket. Valaki tudna ebben segíteni?
-
-
tototos
addikt
Ahhoz hogy vissza tudd állítani a satát a biosban ezt kell csinálnod:
A letöltött, elindított driver a c:\drivers\win\imsm mappában van. Az itt lévő prepare mappában indítsd el az install.cmd programot, ez telepíti. Gép leállít. Bekapcs, be a BIOS-ba, ahol a SATA vezérlőt át kell tenni az eddigi compatibility módról AHCI módra.
Ezután az xp új hardvert talál, a varázslóban: nem kell netről leszednie, és mikor kérdi, te adod meg a driver helyét. Ez a c:\drivers\win\imsm mappa, ezt adod meg, innen telepíti a drivert, ollé. Restart. Imádkozol -
tototos
addikt
Hello mindenkinek.
Akkumulátort akarok venni a laptopomhoz és nezegettem hogy van 7 cellás meg 9 cellás is. Csak a 7 cellás 14,4 voltos és 9 peidg 10,8 volt. HA 9 cellásat veszek nem lesz semmi gondja a laptopnak?
-
tototos
addikt
Pont ugyanez a típusú az én gépem is. Kékgomb nem fog működni csak akkor ha mindenféle szar progit felpakolsz amik teljesen feleslegesek.
Én ezeket rakom fel:
ThinkPad Intel Chipset Support 6 for Windows 2000/XP
ThinkVantage Active Protection System
ThinkPad Modem Software
ThinkPad UltraNav Driver for Windows 2000/XP
ThinkPad Audio Features XII for Windows 2000/XP
ThinkPad Video Features[NVIDIA Quadro NVS/FX] for Windows 2000/XP
Intel PRO/1000 LAN Adapter Software for Windows 2000 and XP
Intel Matrix Storage Manager driver for Windows 2000/XP/Vista 32bit
ThinkPad Power Manager
Hotkey Features
Intel Wireless LAN (11abgn, abg, bg)
ThinkPad Power Management Driver
Microsoft Bluetooth INF file for Callisto (BDC-2)
Atmel TPM Device for Windows 2000, XP, and Vista 32-bit
Fingerprint softwareHa akarod használhatod az access connection, akkor így kell felrakni a wlan drivert:
Install files1. Make sure to be logged on with administrative privileges.
2. Open an Explorer and locate the directory where the files were extracted.
3. Double-click Autorun.EXE.
4. Follow the instructions on the screen.
* Note: If you use ThinkVantage Access Connections, Intel PROSet/Wireless component needs to be installed as pre-selected during the above procedure.
5. Restart the computer.Ahhoz hogy vissza tudd állítani a satát a biosban ezt kell csinálnod:
A letöltött, elindított driver a c:\drivers\win\imsm mappában van. Az itt lévő prepare mappában indítsd el az install.cmd programot, ez telepíti. Gép leállít. Bekapcs, be a BIOS-ba, ahol a SATA vezérlőt át kell tenni az eddigi compatibility módról AHCI módra.
Ezután az xp új hardvert talál, a varázslóban: nem kell netről leszednie, és mikor kérdi, te adod meg a driver helyét. Ez a c:\drivers\win\imsm mappa, ezt adod meg, innen telepíti a drivert, ollé. Restart. Imádkozol -
tototos
addikt
Hello.
Adott egy thinpad r51e amin a windowst nem a rejtett partícióról telepítették újra hanem külön cd-ről. Most vissza akarnák állítani a gyári állapotot de sajnos az access ibm gombnál csak a biosba tudnak belépni. Régeben mondtátok hogy az mbr-t kell helyreállítani ilyenkor. Tudnátok segíteni hogy ezt hogy kell megcsinálni?
-
tototos
addikt
Hello.
Szerintetek ha lötyög a kijelzőm akkor vigyem be szervízbe vagy azt mondják hogy nem foglalkoznak vele?
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
-
tototos
addikt
válasz
Intelligencs #5242 üzenetére
Tetszik bár mostanában nem cseréltem a t61-t
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
válasz
pampika #5130 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van. Vistát nem sokáig hagytam rajta így nem tudom mi a helyzet vele. Xp-nél semmilyen állítgatás nélkül kell fn-re és power gombra. A wlan progi pedig az acces connection nekem nagyon tetszik mert rengeteg beállítási lehetősége van. Profiloknál ip címet lehet megadni milyen progi induljon stb. A videókártyának szerintem sehil nem lehet állítani a memóriáját.
-
tototos
addikt
Külföldön vásárolt eredeti akksira érvényes itthon a gar?
-
tototos
addikt
Nekem 14,1-es t61 van. A széles kijelzőtől féltem először de mostmár nem váltanék vissza 4:3-ra. Amit fel tudok róni az a kicsi akkumulátor, a nagyobb már kilóg belőle, a csuklótámasz nagyon vékony. Ennyi amit fel tudok ellene hozni, bár mostanában a kijelző kicsit lötyög ami nem tudom mitől van, meg pöttyök jelentek meg a kijelzőn, olyan mint a pixelhiba lenne de se nem fekete sem nem fehér pont hanem halvány foltok.
-
tototos
addikt
válasz
adnoctum18 #4325 üzenetére
A másodikra gondoltam én
-
tototos
addikt
Helo mindenkinek!
Régebben találtam egy videó linket itt a topikban amikor a lenovo bemutaja hogy mit bír ki a top roll cage egy x61-ben. Ráálltak motorral ha jól emlékszem. Valaki be tudná linkelni megint mert nem találom
-
tototos
addikt
Szerintetek elveszik a garanci ha kiveszem a billt a notiból? Ha nem akkor hogy tudom eltávolítani? 14,1-es T61
-
tototos
addikt
Szerintetek az mitől van hogy a beépített mikrofon csak akkor akar működni ha először bedugok a gépbe egy mikrofont? Ez valami driver bug lehet? Xp van a gépen a legfrisebb driverekkel.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged