- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
pink75
aktív tag
válasz
Napfénysüti #10349 üzenetére
nekem az avast simán megy
-
pink75
aktív tag
hm, csakazértis fagyott a masina, de úgy, hogy amint felállt az xp ill. most már a win7 (aminek futása különben teljesen ok), már vége is lett.
bill, vinyó, ram, proci, mindent cseréltem, nem jó
aztán drága fiam egyszer észrevétlen betolta a rádiós egér stick-jét az usb-be (3 éves, és a trackpointot nem tudja kezelni), hogy amíg nem veszem észre és ugrasztom le róla, néz egy kis vukot a youtube-on
és látom ám, hogy megy a masina
valaki hallott valami hibát trackpoint-driver ügyben? -
pink75
aktív tag
válasz
marcitp #9311 üzenetére
fehérvárról van, igen, de a vaterán találtam rá
két karc van rajta összesen, a töltésjelző led fölött, van hozzá egy 54%-os akku meg egy 100%-os UB akku
át akartam pakolni bele a pata 160GB meg a 250GB sata vinyókat az A30p-ből, de életem párja megtiltotta, hogy eladjam az "öreget", így erre még nem került sorszépen belefér a hátizsákomba, ha vonat+bringa kombóval járok, kocsiban meg mindegy
függő lettem a kijelzőtől -
pink75
aktív tag
ne kiabáljam el, de az A31p vs. Win7 teljes győzelmet hozott (némi plusz RAM segítségével)
boldogság -
pink75
aktív tag
safe mode with wireless
no, ebben megy szépen, persze, vga driver nuku -
pink75
aktív tag
én pl. valszeg megtartom az A30p-t is
főleg, hogy fent van az A31p-n a win 7, de nincs hangdriver, nincs vga driver (a t43p vista drivert is próbáltam, de csak standard vga-nak hajlandó felismerni)
meg ha 20 mp-ig nem csiklandozom a piroskát, lefagy -
pink75
aktív tag
hm...ma elkezdett szarakodni az A31p.
15-ből, ha elindul egyszer (vinyó kerreg egy picit, de kép nuku), ha feláll a win, akkor is lefagy 3 perc múlva. -
pink75
aktív tag
szóval, asszem T40-től slim odd-k és akkuk stb. meg a passzos UB-ek
-
pink75
aktív tag
hehe
1,7GHz-es az A31p, de találtam a procigyűjteményemben egy 1,8-ast
amíg nem lesz meg a csúcsragadozó 2,6-os mobil p4 -
pink75
aktív tag
tp 600-ba próbált már vki 512/133 ramot? Mehet-e vajon benne?
-
pink75
aktív tag
válasz
Shadowfax #8511 üzenetére
so-so, érdekes darab ez a gyári 60GB travelstar benne
sentinel szerint múzeumi darab, 100% minden téren, de a magam részéről régen hallottam ilyen málé kukoricadarálót
filózok egy SSD-n, filózok a procin, meg akkor a 2x1GB RAM-on
SSD jó lenne, és akkor akku szempontból már nem lenne olyana mobil P4 proci 40-45Wattja (az A30p-ben lévő 1,2GHz tua feleannyit eszik, kb. mint aztán a mobilPentium)
az nem tudom, hány MHz-es modulokat fogadhat max, mert lehet, a gyorsabb olcsóbb -
pink75
aktív tag
proci sl6wz (2,6GHz mobil p4) 20eFt
volna rá vevő? -
pink75
aktív tag
eladom az a30p-t
tudom, ez a prohardver, mielőtt az árat kifogásolná valaki
A30p -
pink75
aktív tag
láttam pár gépen már vistát, köszönöm
nekem tökéletes -ó, borzalom, - a classic windows felület, xp sp2
nem tudom, mit nem tudok megcsinálni a vista hiányában, de biztos fájdalmas lenne, ha megtudnám -
pink75
aktív tag
van esetleg vkinek 370c-hez töltő adaptere? vettem egy ilyen masinát, anélkül - a posta lezúzta a monitorházat, de addig nem cserélgetnék-vennék bele semmit, amíg nem tudom, megy-e még egyáltalán a karambol után.
-
pink75
aktív tag
hja, használom
a másikban meg ott figyel az ultrabay akku
már csak egy jó nagy akku kellene a fő helyre, meg valami izmozós pci vga a dokkbaén, mondjuk, nem szeretem a T40-41-42-ket, mióta sógornőmé leesett egy 30cm-es dohányzóasztalkáról, és a semmi külsérelmi nyom ellenére elszállt a vga.
ebayről aztán vettem alaplapot, jobb procival, beszereltem neki - volt az egész postával 23000Ft...
most kaptam ingyé egy leharcolt armada e500-at, mondván nem megy meg minden baja van
hát nem jól tudták -
pink75
aktív tag
Volt még egy 2877 eladó. Otthagyni nem akartam, szóval dock2+tápkábel+benzinért vihető
dock II 2877 -
pink75
aktív tag
nocsak, nocsak
úgy tűnik, holnapután meglesz a dock II (2877) -
pink75
aktív tag
boldog vagyok
szereztem egy UltraBay 2000-be passzos sata átalakítós vinyóadaptert, és most már összesen 410GB (250GB sata, 160GB pata) felett gyakorol korlátlan hatalmat az A30p felségjelű szörnyetegem
Már csak ezek kellenének, mert közel vagyok már egy dockII-höz is -
pink75
aktív tag
No, az A30p-m megörült, hogy kapott RAM-ot, most már 1GB-ja van, hamarosan jön egy x23, annak is itt van már a rövidtávú 1GB memóriája, meg hamarosan jön egy A31p, nem tudom, milyen állapotban...elkapott a gépszíj...megtarthattam volna az A30-at, talán...ja, meg van még itt 512/133 SD RAM, ha kell másnak is (TP-be valamivel olcsóbban
)
-
pink75
aktív tag
-
pink75
aktív tag
hm, x sorozatban van még ez a BT daughter kártya, azért inkább ide...
szóval ez egy FRU 26P8071 (TDK P/N 26P8041) bluetooth kártya, és nem lelek drivert hozzá XP alá, thinkpad A30p.
Tud-e okosat mondani vki?
Illetve van még 2 ismeretlen eszközöm ezeken felül, gőzöm nincs, mik lehetnek. -
pink75
aktív tag
nekem A30-ban egy 160GB-os samu van, az meg kb óránként kattan egy nagyot
még nem találkoztam ilyennel (aztán az a vinyó most belekerült átmenetileg egy asztaliba, nem rendszerként, azóta kussol)más:
sógornőm t41-e leesett az asztalról, és nincs kép (tft-n, gépen nincs törésnyom), valszeg vga
tudtok-e gurut?
köszi -
pink75
aktív tag
Nincs A sorozatról topik, ezért itt, hátha akad egy guru...
A30-amba beleizzadtam egy mini-PCI-wlan kártyát, viszont van olyan hely az országban, jártamban-keltemben, ahol csak köldökzsinóron tudok netre csatlakozni, ezért nem vettem ki a hálókártyát. Emiatt viszont minden boot alkalmával ugat, hogy ugyan már, hajítsam csak ki az egyiket. ESC-re csinálja azt, amit tennie kellene alapból, vagyis mint a kisangyal, illetve felajánlja a BIOS Setupot, de minek.
Tud valaki erre megoldást? Nélkülözném ezt a kis közjátékot, mégha csak egy gombnyomás is. -
pink75
aktív tag
halihó, van egy x22-m eladó, ím:
[link]
vigyétek, kinőttük az autót, kell egy kombi
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Subaru topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest