- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
marcitp
őstag
Ezek alapján szerintem WD lesz, én sem bízok a samsungban, többször volt a márkával bajom, egyébként meg nagyon jó a marketingjük, szépek a dolgaik, de ha körbenézek családon belül is mindig van baj nem csak a számtech. termékeikkel.
Pink75:gyanítom, többe kerülne mint a notim....
-
TOZ
addikt
Na mondjuk meg a main hdd-mel nem probaltam.
De az emlitett samu ha nem az UB-ben van, hanem a gepben megy rendesen (ezert gyanakszom arra, hogy a UB Caddy nem klappol - a csatlo amugy tutti jo, akku es cdrw gond nelkul mukodik benne). UB-ben max 10 percig megy, aztan kakukk. Probaltam ugy, hogy UBrol win7 bootol, es ugy is, hogy a mainrol Ubuntu indul, UB-rol samu csak felcsatolodik. Elso esetben a leallast fagyasos reboot koveti, masodik esetben egyszeruen eltunik a meghajto.
Ilyen esetekben ujraindulas utan pedig jon a 2102es bios hibauzenet.
Idokozben a kinaim is valaszolt. Dual bootrol vakeral... Egyelore probalom kiszedni belole mit is tanacsol pontosan. -
Gondwana
addikt
én, mondjuk, nem szeretem a T40-41-42-ket, mióta sógornőmé leesett egy 30cm-es dohányzóasztalkáról, és a semmi külsérelmi nyom ellenére elszállt a vga.
Bizonyára T40 lehetett azokból többeket is olvastam, hogy voltak hidegforrasz-repedés gondok az Ati chip körül. De ez a hiba legalább forrasztható volt, nem úgy, mint az nvidia ragasztóleválásai. -
pink75
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged