- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
neomorf
csendes tag
válasz
neomorf #8845 üzenetére
egy kis segítség (nekem persze semmit nem mond)
közben lefuttattam a System Toolbox diagnosztikai progiját. Hááát. Csomó hiba a kapcsolatoknál.
Modenm adapter: dial Tone Test failed (no dial tone)
Gigabit Network Connection: network link test failed (cannot run)
Wifi: ezek közül az első 3 failed
remélem segít a megoldás megtalálásában. kapcsolatot (kis monitorok) még mindig nem sikerült elővarázsolnom -
neomorf
csendes tag
hali!
van egy hatalmas problémám, remélem tudtok segíteni. sikerült eltüntetnem a hálózati kapcsolatok mappából mindent! jelenleg nem tok csatlakozni nethet, semmilyen varázslóval nem tok mit kezdeni. nem látja a wifi hálózatokat sem... eddig asszem 4 db ikon volt a hálózatok mappában, most egy darab sincs. windows telepítőm nincs (nem adtak), vagyis csak a rescue & recovery discek vannak. azzal helyre lehet hozni? mit tegyek?
előre is maximális köszönet, aki segít. THX -
neomorf
csendes tag
vki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudom visszavarázsolni a képernyőre a "hangerőcsúszkát" a t400-omon? az elején, amikor állítottam a hangerőt a képrenyő alján volt kis zöld csík... na ezt sikerült vhogy eltűntetnem és nemtom visszahozni...
-
neomorf
csendes tag
olyan problámám van, hogy ráduktam egy monitort a t400-omra, és elég szar a kép. mintha sokkal kevesebb szín lenne és sokkal világosabb mint a noti. amikor tölt be a windows (már látom a tálcát...) akkor még jó a színe, aztán egyszer csak vált. nem tom melyik progi csinálhatja. ati radeon rd 3400 van benne. letöltöttem a legújabb drivert, de azt sem engedi feltelepíteni, mert azt írja, hogy rossz hardware vagy op rendszer. ezt sem értem mér...
vki tudja miért lehet rossz a kép a plusz monitoron? -
neomorf
csendes tag
köszönöm a segítséget. még vmi. nem kaptam win telepítőt, azt mondta a srác, hogy már évek óta nem adnak a gépekhez. matrica van a hátulján kóddal (mondjuk vistat ír,de xp van rajta!?), úgyhogy bizots eredeti. na, ha egyszer bedöglik (értsd lelassul mint állat) az op rendszer, hogyan tudom újrarakni. főleg a lenovos progik érdekelnek, amik fent voltak. meg persze az eredeti winfos is. vagy erre van recovery disk? az hogyan működik? ugyanolyan mint a windows install cd?
bocs a hülye kérdésekér!
-
neomorf
csendes tag
na sikerült megvennem a T400-ast. kérdésem az lenne, hogy hol lehet utánanézni a lenovos progiknak. annyi féle-fajta van hogy szinte elveszek köztük. mi mire jó? vhol utána lehet nézni. amúgy nagyon tetszik
-
neomorf
csendes tag
no megkérdeztem az x200 gariról az eladót, és tényleg nincs mo-n rá gari...
akkor marad a t400 -
neomorf
csendes tag
hali.
ha ebayen rendelek notit 1 év garival, azt itthon meg lehet hosszabítani?
ezt szeretném 3 év garival :
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200295462246&ssPageName=ADME:X
TQ
S:1123[/L]
lécci válaszoljatok gyorsan
KÖSZÖNÖM
Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- RAM topik
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest