- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Scalpel #10348 üzenetére
Pont ilyesmit akartam írni. Itt bent melóhelyen nem gond a védelem van minden. Bár egy nyomorult officet nem tudnak adni pedig kellene.
Viszont otthon szűkösebb a keret meg annyira durván nem fontos hogy most mindent teljesen lebontva védjenek a tűzval stb progik.
Egyelőre örülök hogy használtan meg tudtam venni ezt a gépet. -
-
i400
senior tag
válasz
Scalpel #10315 üzenetére
faterom használatra kapott laposa valami albacomp... hát szinte csak heti max 2 alkalommal van táskában+autóban utaztatva és már hullanak ki belőle a csavarok... kijelzője fos melegszik a dvd írója meghalt kályhaezüst és karcolódik és akkor a beltartalomról még nem is beszéltem amibe a proci (c2d) az egyetlen épkézláb cucc... és még sorolhatnám hosszan
-
TOZ
addikt
válasz
Scalpel #10177 üzenetére
Breitling, hat ja...
Nekem "csak" egy 50 éves Marvin jutott. Amolyan olcsón minőséget, mint amikor veszel egy 6 éves Thinkpadet (hogy ontopic is legyen a post egy picit). (meg persze starapalni egy Seiko5 alapra epult sosemelromlo automata)
Bar mandzsettagombból is akad egy makultlan nálam idősebb - még apam vőlegényruhájahoz vette eredeileg. -
mdk01
addikt
válasz
Scalpel #10166 üzenetére
Lényeg, hogy nullára nem szabad hagyni lemerülni... mert károsodik...
Ennyi....és nem több.Lehet babusgatni az aksikat de amennyi időt ráfordít az ember erre a sok hülye fortélyra, urban legendre, annyi idő ráfordítással és összehangolt munkával több aksi árát össze lehet szedni.
Üdv.
-
Integra
titán
válasz
Scalpel #10166 üzenetére
szerintem aki thinkpadet vesz, az szerintem pont telibesz@rja az almát
ha pedig tönkremegy az akksi rendeltetés szerű használattól, akkor bekell dobni vele a szervíz ablakát..
vagyis nem, mert rajta van a gyártási szám..
de akkor meg dugják fel maguknak. elképzelni nem tudom hogy veszek egy k. drága noteszt és azzal kell szórakoznom minden nap, hogy akksit szedjek ki belőle. -
Integra
titán
válasz
Scalpel #10046 üzenetére
hát, nem csak a számozás agyhalál, hanem a kijelzők, illetve, hogy led-es háttérvilágítással csak a standard 1200x800-as kijelző rendelkezik..
minél jobban beleásom magam a t-be, annál nehezebb lesz..
jaaaaaj, nagy a baj...de lehet, hogy németeknél veszem inkább angol klavival meg angol pistával.
minden esetre addig is vetettem egy barátnőmmel egy ilyet, eredetileg dell inspiront akart, mert az van csini pirosban.. szerencsére egész könnyen hagyta magát meggyőzni, hogy azt ha lehet ne, és még tetszik is a thinkpad desidn neki
-
Otisz
őstag
válasz
Scalpel #10008 üzenetére
Igazából nagy gond nincs vele, de x301 után nem tűnt akkora nagy számnak. Hardveresen elég lassú az alap 2giga DDR3 rammal, plusz a 2 giga turbo memóval. 2x2 giga kell ahhoz, hogy elfogadható sebességet érjen el. Bár sokat lendítene rajta egy SSD.
(kijelzőt sajnos nem tudok - pedig én is akartam).evone: hétvégére lenne egy W700-as, de az már túl specifikus.
Napfénysüti:
lásd feljebb
Lpat01: csak Lenovo megy bele, ráadásul az egyel előtti T6x szériás nem jó bele. Szoktam ilyesmiket beszerezni, de az utóbbi hetekben nagyon nehéz bármit is normális idő alatt meghozatni
-
C@rbon
senior tag
válasz
Scalpel #9993 üzenetére
Ha megnyomom a kék gombot indulásnál akkor 3 lehetöségem van:
folytatom a boot-ot
belépek a BIOS-ba
kiválasztom a booteszközt
Szóval gondolom ez így ugrott.
Pedig elvileg nincs legyalulva a RR particio.
Először megnézem a Vistát. Hátha vissza tudom állítani egy olyan dátumra, ami jó lesz.
Hogy érted amúgy a Vista rendberántását? -
Integra
titán
válasz
Scalpel #9968 üzenetére
sok infot nem nagyon találok még róla, mindenhol csak ugyanaz a száraz pr van róla.
integrált memóriavezérlő lesz benne, valami a wifi kezelésével és energiamenedzsmenttel..
végülis nem zavarna, hogy ha a mostani t-s gépek ára egy 50-100 rugóval lejjebb csúszna az újak miattvajon ati integrált vga résszal is lesz vagy kidobják és intel marad?!
sajnos azt kétlem hogy a puma platform bekerülne.. -
Rico33
aktív tag
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Scalpel #9848 üzenetére
Igazából nemtom hova tenni ezt az adams familyt. Businessnek nem az, nuku ins-del blokk, trackpoint, home user cuccnak meg túl igényes. De a hátulján az a púp... A cikket látszik hogy egy hozzánemértő írta, aszongya kár hogy x4500 van benne, nem nvidia, mert az mennyivel jobb lenne. Hát ja, főleg fogyasztásban, fele annyi ideig bírná aksival.
-
TOZ
addikt
válasz
Scalpel #9833 üzenetére
Bizony van. Evone lentebb meg is adja a windowsos beallitast hozza.
Minap meglepodve tapasztaltam, hogy az asszony D630-as Dellje is tudja ezt a featuret. (Viszont azon nekem borzalmasan hianyzik a gorgeto gomb, talan ez egyik legjobb dolog a Thinkpadekban, a trackpointhoz nem csak ket gomb, hanem egy kozepso gorgeto. OK. A Dellnel erre az egyszerre nyomod a ket gombot a megoldas, de baromi kenyelmetlen. Nekem.) -
Tim82
félisten
válasz
Scalpel #9741 üzenetére
Az Intel integrált "grafikájának" tudtommal éppúgy gyér a Linuxos support-ja, mint az ATI kártyáinak.
Dr.Akula: szerintem kapásból volna úgy húsz ember a fórumon, aki rávágná, hogy "igen, a Linux a jobb".
(Nem én - én nem próbáltam, pedig van vagy háromféle Ubuntu LiveCD itthon.)
-
Gondwana
addikt
válasz
Scalpel #9518 üzenetére
Na, ez lesz az! de többet inkább nem offolok itt energetikát.
Szerk.: A rohadt drága az felénk 10 és 30 euró között van.
-
Atikusz
senior tag
válasz
Scalpel #9440 üzenetére
nem konvertálásra, szimpla letöltésre gondoltam, ha meg nem használnám, akkor alvó módba teszem.
szerk: de ha hálózatról megy, akkor nem mind1, hogy akkukímélő módban van, vagy sem? itthon semmiképp nem használnám az akksit, ki is venném, csak mikor nem vagyok otthon vele.
-
Otisz
őstag
válasz
Scalpel #9387 üzenetére
A csatlakozó tudomásom szerint ugyanaz. Amivel gondod lesz, hogy nem fognak megegyezni a felfogatási pontok, ergó nem tudod beletuszkolni a T6x-es bill-t. Ilyenre szoktak ügyelni - ne legyen mindig minden fenékig tejföl. Példa: a T4x-es bill-t nem tudtam az R52-vel kicserélni, pont a fentebb is említett csavarhelyek miatt.
-
-
Nand_i
tag
válasz
Scalpel #9341 üzenetére
Aki szeretne ilyen travel keyboard-ot próbáljon UK angolt szerezni. Nekem is van egy arra az esetre, ha külső monitorral használom a gépet, szintén vater.ról, de egy másik eladótól, jelenleg nem látom, hogy nála most lenne ilyen. Azon a kiosztáson van dupla magas enter és a hosszú í-nek is van külön gombja a bal shift mellett.
Annyi különbség azért van, hogy a trackpoint gombjai egy picivel nagyobbak, és azért nem 100% ugyan az a gépelési érzet mint a rendes notebook billentyűn, de azért még így is jobb, mint az átlag. -
Tim82
félisten
-
Gondwana
addikt
válasz
Scalpel #9329 üzenetére
Nekem a legfanatikusabb féle van, ráadásul annyira nemzetközi, hogy semmi felírattal: csak a kék nyomatok vannak rajta (Fn, magnify, meg az F##-eken a funkciók), fehér semmi.
Arra ideális, hogy itt, a cégben nem piszkálja senki a gépem, amikor nem vagyok bent. -
_ak_
addikt
válasz
Scalpel #9167 üzenetére
Az admin jogot mind megkapja telepítésnél, de pl a conexant audio drivert, csak kompatibilitási módba lehetett telepíteni. Legalábbis, ha nem állítottam be a végén failure-t írt.
Más. Ez a system update leszedi az összes szükséges drivert/programot vagy csak a már telepített cuccokat frissíti?
-
Mészike
aktív tag
válasz
Scalpel #9084 üzenetére
Annyival én is kiegészítem, hogy asszony R61-eséhez, meg én T400-amhoz is 90W-os tápot adtak. Mindkettőben integrált a VGA.
Másik: én be is tiltanám a licensz nélküli gépek forgalmazását.
Mondhatja mindenki, aki ilyen gépet vesz, hogy neki ugyan nem is kell, mert majd a linux. Aztán 1 hét után kerül fel az illegális win. -
_ak_
addikt
válasz
Scalpel #8980 üzenetére
Evone linkelt egy topicot a lenovo fórumból, ott azt írja az egyik tag, h betelefonált és azt a választ kapta, h máj vége, júni eleje felé várható és ha nem is a régi system update formájában, de azzal egyszintű szolgáltatást indítanak. Remélem tényleg így lesz.
Az jutott még az eszembe, h nem lehet, h w7 miatt (is) alakul át (vagy legalábbis szünetel)? Májusba jött az RC nem?Btw, a lyukacsos bill alátétet cserélik gariba nem lyukacsosra?
Más. Nektek nem volt semmi gáz a legutolsó audio driverrel? Elvileg a hangdriveren kívül az új smart audio 2 progit is tartalmazza, de én sehogy sem bírtam az újat működésre bírni. Egyből leállt amint elindítottam, pedig oda vissza próbáltam mindent, de még csak a neten sem találtam senkit akinek lenne hasonló problémája.
Nem mintha sokat számítana, csak zavar, ha vmi nem up to date, de még rosszabb, ha nem is megy. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Scalpel #8977 üzenetére
Road warrior DTR szerintem nem is lesz soha, üti egymást a kettő.
Ma megnyomogattam Otisz fórumtárs T400-át. Köszönet érte. Állat gép nagyon még nem szállt el a lila köd. Viszont mi azt néztük hogy ennek az akksija nem biztos hogy kompatibilis visszafelé a T/R 61-es sorozattal
Erről van valakinek biztos infója? -
Tim82
félisten
válasz
Scalpel #8974 üzenetére
Csak annyit, hogy mindig letakarom a webcam-ot szex előtt, nehogy az ilyen perverz kukkolók, mint Scalpel, valamilyen hekkeléssel/távoli hozzáféréssel olyasmit lássanak, ami nem való a pici lelküknek.
# 8975: a barátnőt?
Lehet, de akkor hazaköltözöm gépestül. Különben eddig meg ő lakott itt nálam.
Kérem, hogy az offolást fejezzük be, jó poén egyébként, csak nem szeretném, ha egy modi felfigyelne és takarítgatna.
-
Tim82
félisten
válasz
Scalpel #8969 üzenetére
Eladni nem akarom, de ha nem kért volna meg rá, nem vinném. Neki egy régebbi asztali gépe van, amit oda akar adni a szüleinek. Az én gépemből meg főleg filmnézős/zenehallgatós, HTPC-jellegű masina lesz ott, úgyis ebbe az irányba fejlesztgettem. Munkára kb. akkor lesz használva, ha valamiért kell a nagy képernyő, vagy barátnőmnek a Matlab. Mellesleg egy 19" CRT-ért nem kapsz valami sokat mostanában.
-
Tim82
félisten
válasz
Scalpel #8966 üzenetére
Ne is mondd, a jövő héten valszeg átköltözöm a barátnőmhöz - a megegyezésünk alapján viszem az asztali gépet is. 19" Trinitron CRT - jájj...
Mert még a mATX házikó csak-csak. Nehezítésként egyébként nincsen autó.
(Még mielőtt megkérdezi valaki, ragaszkodom a monitoromhoz - gyönyörű képe van, még az S-PVA paneles TFT-knél is szebb. Igaz, hogy súlyos darab...)
-
amargo
addikt
válasz
Scalpel #8957 üzenetére
A web fejlesztés a minimális része(részemről-vannak kollégák aki csak azzal foglalkoznak), vastag kliens fejlesztés, legtöbbször más-más platformokon ezért virtuális gépeket használok.
Nem akarok tényleg ebbe a GHz hajhászásba belemenni, egy ilyen asztali géppel dolgozok és többször igen igen nehézkes ezzel is fejleszteni, mert belassul.
Üzleti megfontolás az egész, ha valakinek van arra ideje, hogy várjon a gépre és a munkáltatója ezt ki is fizeti külön, vagy inkább a családjától veszi el az időt, és hasonló fejlesztéseket csinál, mint én is, akkor Ő úgy csinálja ahogy jól esik.
Továbbá nem akarok senkit meggyőzni, mert mindenki olyat vesz, amilyet akar.
Nem igazán értem, ezen mit nem lehet megérteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- Milyen TV-t vegyek?
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fujifilm X
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest