- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Nem látok ilyet everestnél, fizikai memória: összes, használt, szabad, kihasználtság,
ugyanez van a virtuálisnál, lapozó területnél és a végén PAE op rendsz. támogatás, proc. tám. és aktív és mind3 "igen" ennyi van az alaplap memória résznél.de memóriáknak egyezniük kell a MHz-ben, nem?
-
Warp
csendes tag
Mivel szoftvertől független a dolog (Ja, az említett R51e-n is kipróbáltam Xp,Vista melett egy LiveCD-s linuxal is, nem csinálta) nem lehet, hogy ez a szenzornak valami defektje? Bizonyos modellekbe ilyen kerül, másikba olyan?
Az a baj, hogy eddig én is csak a hiba leírását találtam neten, de megoldást sehol -
Mészike
aktív tag
-
TOZ
addikt
Tulajdonkeppen a te hozzaallasod a helyes. Hasznalni kell, aztan ha elhasznalodik venni masikat. Az quartzorabol sem veszuk ki ejszakara az elemet, hogy "tovabb birja". (Hanem inkabb felhuzos, vagy automata orat hasznalunk, mert az ora, a tobbi idomero eszkoz csupan 8-) )
-
Integra
titán
ez viszont sokat nyom a latban..
akkor viszont ha led-hez ragaszkodom, akkor kisebb felbontású notesz lehet csakwizard: nagy a káosz, lehet, hogy megkéne várni a pontos új t sorozatot ami az új platfrommal jön ki, akkor lehet agyalni hogy érdemes e akkor venni egy új, jó gépet és most egy alapabbat átmenetileg, vagy a mostani szériából..
majd csak összeáll a képlenovo oldalán ilyenek vannak p8600-as cpu-val:
t500, 1680x1050 wsxga+, tft, ati3650
t400, 1440x900 wxga+, led, ati3470
t400, 1280x800 wxga, led, ati3470 -
-
TOZ
addikt
Azert volt itt tema nem olyan reg, hogy attol, hogy a warranty lookupban in warranty a status meg lehet lopott. Csak egyszeruen nincs bejelentve. Aztan az is lehet, hogy emberek nincsenek tisztaban azzal, hogy mit is arulnak... vagy mi szeretnenk azt hinni, hogy gepeink tobbet ernek...
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Igen kb ezt jelenti az én olvasatomban is. Magyarán nekem felesleges rendelgetni recovery lemezeket.
Amúgy a többieknek akik nem tudják: vinyó lett cserélve a gépben így azon természetesen nnem található recovery partíció. Nincs valaki olyan rendes Székesfehérvár környékén aki rendelkezne Vista recovery lemezekkel? -
Scalpel
senior tag
Igen, a csatlakozóra gondoltam, mert arról nem találtam semmit. Vajon kompatibilsek egymással?
Mert arra gondoltam, hogy [ennek] a fő klaviatúra részét kicserélem egy T6x billentyűzetre, a felső kék gombos sávot meg némi fusival átszerkesztem.
Feltételezem egy az egyben vették át a notebook alkatrészeket az asztali billentyűzetbe. -
Scalpel
senior tag
Nem tudod véletlenül, hogy a t4x széria windows gomb mentes billentyűzeteinek és a T6x=< sorozat win gombos billentyűzeteinek a csatlakozója mennyiben tér el egymástól?
Csak mert arra gondoltam, hogy megveszem olcsóért a problémásnak vélt teljes méretű ultranavos billentyűzetet, és a fő rész kinézetét tekintve a T4x szériáé amin nincs win gomb és kicserélném egy T6x billre, amin van win gomb.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged