- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Nem látok ilyet everestnél, fizikai memória: összes, használt, szabad, kihasználtság,
ugyanez van a virtuálisnál, lapozó területnél és a végén PAE op rendsz. támogatás, proc. tám. és aktív és mind3 "igen" ennyi van az alaplap memória résznél.de memóriáknak egyezniük kell a MHz-ben, nem?
-
Warp
csendes tag
Mivel szoftvertől független a dolog (Ja, az említett R51e-n is kipróbáltam Xp,Vista melett egy LiveCD-s linuxal is, nem csinálta) nem lehet, hogy ez a szenzornak valami defektje? Bizonyos modellekbe ilyen kerül, másikba olyan?
Az a baj, hogy eddig én is csak a hiba leírását találtam neten, de megoldást sehol -
Mészike
aktív tag
-
TOZ
addikt
Tulajdonkeppen a te hozzaallasod a helyes. Hasznalni kell, aztan ha elhasznalodik venni masikat. Az quartzorabol sem veszuk ki ejszakara az elemet, hogy "tovabb birja". (Hanem inkabb felhuzos, vagy automata orat hasznalunk, mert az ora, a tobbi idomero eszkoz csupan 8-) )
-
Integra
titán
ez viszont sokat nyom a latban..
akkor viszont ha led-hez ragaszkodom, akkor kisebb felbontású notesz lehet csakwizard: nagy a káosz, lehet, hogy megkéne várni a pontos új t sorozatot ami az új platfrommal jön ki, akkor lehet agyalni hogy érdemes e akkor venni egy új, jó gépet és most egy alapabbat átmenetileg, vagy a mostani szériából..
majd csak összeáll a képlenovo oldalán ilyenek vannak p8600-as cpu-val:
t500, 1680x1050 wsxga+, tft, ati3650
t400, 1440x900 wxga+, led, ati3470
t400, 1280x800 wxga, led, ati3470 -
-
TOZ
addikt
Azert volt itt tema nem olyan reg, hogy attol, hogy a warranty lookupban in warranty a status meg lehet lopott. Csak egyszeruen nincs bejelentve. Aztan az is lehet, hogy emberek nincsenek tisztaban azzal, hogy mit is arulnak... vagy mi szeretnenk azt hinni, hogy gepeink tobbet ernek...
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Igen kb ezt jelenti az én olvasatomban is. Magyarán nekem felesleges rendelgetni recovery lemezeket.
Amúgy a többieknek akik nem tudják: vinyó lett cserélve a gépben így azon természetesen nnem található recovery partíció. Nincs valaki olyan rendes Székesfehérvár környékén aki rendelkezne Vista recovery lemezekkel? -
Scalpel
senior tag
Igen, a csatlakozóra gondoltam, mert arról nem találtam semmit. Vajon kompatibilsek egymással?
Mert arra gondoltam, hogy [ennek] a fő klaviatúra részét kicserélem egy T6x billentyűzetre, a felső kék gombos sávot meg némi fusival átszerkesztem.
Feltételezem egy az egyben vették át a notebook alkatrészeket az asztali billentyűzetbe. -
Scalpel
senior tag
Nem tudod véletlenül, hogy a t4x széria windows gomb mentes billentyűzeteinek és a T6x=< sorozat win gombos billentyűzeteinek a csatlakozója mennyiben tér el egymástól?
Csak mert arra gondoltam, hogy megveszem olcsóért a problémásnak vélt teljes méretű ultranavos billentyűzetet, és a fő rész kinézetét tekintve a T4x szériáé amin nincs win gomb és kicserélném egy T6x billre, amin van win gomb.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged