- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Triviális - tehát nem feltétlen ez a baja, de hátha: a hangerőgombok csak a Master volume-re vannak hatással, a Wave meg Mic csatornákra nem. Ez utóbbiakat egyik másik program képes kérdés nélkül lehúzni 15-20%-ra, én meg csak lesek, hogy vajon a gombra nem reagál, vagy mi lehet vele.
-
Gondwana
addikt
Igaz, hogy a Diamondban van GPS, de soxor használhatatlan, ezért én egy ilzen univerzális megoldást választottam:
Az akkujának a töltése kifejezetten problémás (zasszony régi mobiljában töltöm), de WinXP alatt a tracklogok kinyerése is rendesen megoldott. -
Shadowfax
addikt
Amit evone linkelt pont az van benne a gépedben (az emilben küldött képek alapján). ThinkVantage GPS szoftver meg egy SIM kártya kell bele, s máris használhatod GPS vevőként.
-
Shadowfax
addikt
A 7458-W7M típusúban valóban nincs WLAN kártya, csak wi-fi előkészítés (azaz a helye megvan antennástul). Itt a magyar nyelvű specifikáció: [link]
Ne külső kártyával old meg, hanem vegyél bele wlan kártyát, nem olyan vészes az ára. Supported WLAN cards:
Intel® WiMAX/WiFi Link 5350
Intel® Wirless WiFi Link 5100
Intel® Wirless WiFi Link 5300
Intel® WiMAX/WiFi Link 5300
ThinkPad 11b/g Wireless LAN Mini PCI Express Adapter IIIA lényeg, hogy eredeti IBM/Lenovo legyen a kártya, különben nem fog menni.
-
petij
tag
Ha még nem tetted meg, nézd meg, hogy a bios-ban nincs e kikapcsolva a wifi!
Esetleg, ha bátor vagy, szedd szét a gépet és nézd meg, van-e benne kártya vagy nincs!
Itt szép kis videókkal illusztrálva megnézheted, hogyan kell szétszedni a gépet. És mivel a wifi kártya a CRU csoportban van, ezért elvileg a garanciát sem bukod el. (Én azért megkérdezném a szervízt telefonon!)
Ha megpróbálod, akkor sok sikert kívánok a szereléshez!
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Milyen TV-t vegyek?
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest