- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Triviális - tehát nem feltétlen ez a baja, de hátha: a hangerőgombok csak a Master volume-re vannak hatással, a Wave meg Mic csatornákra nem. Ez utóbbiakat egyik másik program képes kérdés nélkül lehúzni 15-20%-ra, én meg csak lesek, hogy vajon a gombra nem reagál, vagy mi lehet vele.
-
Gondwana
addikt
Igaz, hogy a Diamondban van GPS, de soxor használhatatlan, ezért én egy ilzen univerzális megoldást választottam:
Az akkujának a töltése kifejezetten problémás (zasszony régi mobiljában töltöm), de WinXP alatt a tracklogok kinyerése is rendesen megoldott. -
Shadowfax
addikt
Amit evone linkelt pont az van benne a gépedben (az emilben küldött képek alapján). ThinkVantage GPS szoftver meg egy SIM kártya kell bele, s máris használhatod GPS vevőként.
-
Shadowfax
addikt
A 7458-W7M típusúban valóban nincs WLAN kártya, csak wi-fi előkészítés (azaz a helye megvan antennástul). Itt a magyar nyelvű specifikáció: [link]
Ne külső kártyával old meg, hanem vegyél bele wlan kártyát, nem olyan vészes az ára. Supported WLAN cards:
Intel® WiMAX/WiFi Link 5350
Intel® Wirless WiFi Link 5100
Intel® Wirless WiFi Link 5300
Intel® WiMAX/WiFi Link 5300
ThinkPad 11b/g Wireless LAN Mini PCI Express Adapter IIIA lényeg, hogy eredeti IBM/Lenovo legyen a kártya, különben nem fog menni.
-
petij
tag
Ha még nem tetted meg, nézd meg, hogy a bios-ban nincs e kikapcsolva a wifi!
Esetleg, ha bátor vagy, szedd szét a gépet és nézd meg, van-e benne kártya vagy nincs!
Itt szép kis videókkal illusztrálva megnézheted, hogyan kell szétszedni a gépet. És mivel a wifi kártya a CRU csoportban van, ezért elvileg a garanciát sem bukod el. (Én azért megkérdezném a szervízt telefonon!)
Ha megpróbálod, akkor sok sikert kívánok a szereléshez!
Aktív témák
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest