Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Triviális - tehát nem feltétlen ez a baja, de hátha: a hangerőgombok csak a Master volume-re vannak hatással, a Wave meg Mic csatornákra nem. Ez utóbbiakat egyik másik program képes kérdés nélkül lehúzni 15-20%-ra, én meg csak lesek, hogy vajon a gombra nem reagál, vagy mi lehet vele.
-
Gondwana
addikt
Igaz, hogy a Diamondban van GPS, de soxor használhatatlan, ezért én egy ilzen univerzális megoldást választottam:
Az akkujának a töltése kifejezetten problémás (zasszony régi mobiljában töltöm), de WinXP alatt a tracklogok kinyerése is rendesen megoldott. -
Shadowfax
addikt
Amit evone linkelt pont az van benne a gépedben (az emilben küldött képek alapján). ThinkVantage GPS szoftver meg egy SIM kártya kell bele, s máris használhatod GPS vevőként.
-
Shadowfax
addikt
A 7458-W7M típusúban valóban nincs WLAN kártya, csak wi-fi előkészítés (azaz a helye megvan antennástul). Itt a magyar nyelvű specifikáció: [link]
Ne külső kártyával old meg, hanem vegyél bele wlan kártyát, nem olyan vészes az ára. Supported WLAN cards:
Intel® WiMAX/WiFi Link 5350
Intel® Wirless WiFi Link 5100
Intel® Wirless WiFi Link 5300
Intel® WiMAX/WiFi Link 5300
ThinkPad 11b/g Wireless LAN Mini PCI Express Adapter IIIA lényeg, hogy eredeti IBM/Lenovo legyen a kártya, különben nem fog menni.
-
petij
tag
Ha még nem tetted meg, nézd meg, hogy a bios-ban nincs e kikapcsolva a wifi!
Esetleg, ha bátor vagy, szedd szét a gépet és nézd meg, van-e benne kártya vagy nincs!
Itt szép kis videókkal illusztrálva megnézheted, hogyan kell szétszedni a gépet. És mivel a wifi kártya a CRU csoportban van, ezért elvileg a garanciát sem bukod el. (Én azért megkérdezném a szervízt telefonon!)
Ha megpróbálod, akkor sok sikert kívánok a szereléshez!
Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő