- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Triviális - tehát nem feltétlen ez a baja, de hátha: a hangerőgombok csak a Master volume-re vannak hatással, a Wave meg Mic csatornákra nem. Ez utóbbiakat egyik másik program képes kérdés nélkül lehúzni 15-20%-ra, én meg csak lesek, hogy vajon a gombra nem reagál, vagy mi lehet vele.
-
Gondwana
addikt
Igaz, hogy a Diamondban van GPS, de soxor használhatatlan, ezért én egy ilzen univerzális megoldást választottam:
Az akkujának a töltése kifejezetten problémás (zasszony régi mobiljában töltöm), de WinXP alatt a tracklogok kinyerése is rendesen megoldott. -
Shadowfax
addikt
Amit evone linkelt pont az van benne a gépedben (az emilben küldött képek alapján). ThinkVantage GPS szoftver meg egy SIM kártya kell bele, s máris használhatod GPS vevőként.
-
Shadowfax
addikt
A 7458-W7M típusúban valóban nincs WLAN kártya, csak wi-fi előkészítés (azaz a helye megvan antennástul). Itt a magyar nyelvű specifikáció: [link]
Ne külső kártyával old meg, hanem vegyél bele wlan kártyát, nem olyan vészes az ára. Supported WLAN cards:
Intel® WiMAX/WiFi Link 5350
Intel® Wirless WiFi Link 5100
Intel® Wirless WiFi Link 5300
Intel® WiMAX/WiFi Link 5300
ThinkPad 11b/g Wireless LAN Mini PCI Express Adapter IIIA lényeg, hogy eredeti IBM/Lenovo legyen a kártya, különben nem fog menni.
-
petij
tag
Ha még nem tetted meg, nézd meg, hogy a bios-ban nincs e kikapcsolva a wifi!
Esetleg, ha bátor vagy, szedd szét a gépet és nézd meg, van-e benne kártya vagy nincs!
Itt szép kis videókkal illusztrálva megnézheted, hogyan kell szétszedni a gépet. És mivel a wifi kártya a CRU csoportban van, ezért elvileg a garanciát sem bukod el. (Én azért megkérdezném a szervízt telefonon!)
Ha megpróbálod, akkor sok sikert kívánok a szereléshez!
Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest