- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
Csedit
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani, hogy ha egy darabig nem nyúlok a géphez leveszi a fényerőt mondjuk félállásra?
Egy T60-on láttam ezt Windows 7 alatt.
Most a T42p-men keresgélem ezt ,szintén win 7 alatt, de sehol se találom. -
Csedit
aktív tag
Ide is beírom, hátha nagyobb szerencsém lesz.
Vennék 15"-os T43p-t. A többi paramétere igazán nem számít, a kijelző minősége lenne a fontos.
Ja és azért a 128Mb vga is jól jönne hozzá..... -
Csedit
aktív tag
Segítsetek légyszi!
Adott egy eladó T61-es gép 7661 modelszámú.
Sajnos serial számot nem tudok róla, de azt már megnéztem, hogy világgaranciás.
Ezekre biztos, hogy 3 év gar van? Ha Amerikában vették akkor is? -
Csedit
aktív tag
válasz
nagypasztor #5309 üzenetére
Én is megnéztem azt a gépet, 2009.09.05-ig garanciális lokalizációja magyar.
Viszont a winchester gyárilag más méretű,mint amit az eladó ír és még rákérdeznék arra a kis esztétikai hibára is. Ha minden rendben vele 100-at simán megér. -
Csedit
aktív tag
válasz
Shadowfax #5165 üzenetére
Feltettem, megnéztem, az alaplapra rev 3-at ír, a proci foglalata 479 mPGA. És egy T2400 Yonah proci van benne.
Tényleg csak elméleti a kérdés, hogy mekkora a legnagyobb ami beletehető.
Az ismerősömnek van egy core2 duo procija T8000 széria, pontosan nem tudom mekkora, talán 2 ghz. Azzal merjünk-e próbálkozni? -
Csedit
aktív tag
válasz
Gondwana #5107 üzenetére
Az R51 oldalról lilás szinű, de ez egyáltalán nem zavaró és szerintem szebbek a szinei.
A T60-nál a fehér olyan piszkossárgának hat, ha egymás mellé teszem a kettőt ( márpedig itt vannak együtt , telepítem a T60-at) Ennek a kijelzője viszont minden szögből ugyanolyan szinű és tisztán látható. -
Csedit
aktív tag
Megvettem a T60-at (2007-BF3), most ismerkedési szakaszban vagyok vele.
A kijelzője ennek is 15"SXGA+ , mint az eddig használt R-51-emnek.
Viszont a szinei teljesen mások, talán kevesebb is a fényereje és a fehér sem annyira vakítóan fehér.
Lehet rajta valahogyan korrigálni? A fényerő maxon van mindkettőnek. -
Csedit
aktív tag
Ha egy gépre a Lenovo oldalán a garanciánál ez a szöveg van, az milyen gar? Nekem kell elvinni a szervízbe, vagy esetleg jönnek érte?
"This product has a three year limited warranty and is entitled to mail-in or carry-in repair service." -
-
Csedit
aktív tag
Légyszi segítsetek!
Adott egy eladó T42-es gép. Tudom a tipusszámát, széria számát, viszont a Lenovo ellenörző oldalán e két szám alapján nincs ilyen gép. Ilyenkor mi van? -
Csedit
aktív tag
Nézzétek meg ezt a két gépet. Ha lenne rá pénzem nem sokat gondolkoznék......[link]
-
Csedit
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy ThinkPadnak elromlanak az USB portjai az utalhat más hibára is?
Mostanában több ilyen eladó gépet láttam, érdemes fogalkozni az ilyen gép vásárlásának gondolatával?
Aktív témák
Hirdetés
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest