- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
TOM-202 #12743 üzenetére
Én a kaszinóba szerintem sose jutottam be, talán a béta alatt, de akkor sem voltam sokáig ott.
A mai napig a "céltalan" száguldásért szeretem ezt a játékot, ma pl kipróbáltam a nem hivatalos patchet, mert benne van a TDU1ből a kedvencem, a Saleen duplaturbós elmebaj. Veyron félrerak, és csak a Saleennel cirkáltam, volt, hogy találtam online embereket, akkor szó nélkül csak mentünk tovább, lehet ezt még élvezni, nem kell annyira szintezni, az elég, hogy mindent tudj tuningolni, meg hogy megvehesd a kedvenc autódat. Ha nekem elveszne a mentés - nem fog, mert ki van másolva biztos helyre - akkor is simán újrakezdeném gond nélkül. -
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
TOM-202 #12712 üzenetére
Abszolút egyet értek, bár nem ismerem túlzottan a ubisoft autós játékok iránti törekvéseit
Szerk: Van a ubi accountomon egy Driver San Francisco, annak eléggé bejött a fizikája és a belső nézetek is aránylag rendben vannak, el tudnám képzelni átírva de jobban átgondolva egy TDU3-ba.
Sokan szidják pl a mi Race 07 motorunkat és fizikánkat, hogy elavult, de még sok játék elbújthat mögötte. Ha TDU2 kapott volna egy SimBin fizikát összecsókolná minden kezét az Atarinak az összes user.
Azért megadom én is neki a kezdő esélyt, de a bemutató videókon meg gameplay-eken olyan szintű FPS droppokat meg Stutteringet látok mint a ház teteje. Még az E3 bemutatón is. Optimalizálástól kicsit tartok. Tipikus alacsony gépigénnyel felhozott (itt ott meglepetéseket okozó) játéknak tűnik ha nincs meg hozzá a rendes vasad. Papíron persze bármin elmegy persze. Oké tegyük hozzá az MP faktort ahol minden másképp számolandó. Battlefield-el is bárki tud játszani SP-ben.
Ahogy látom 10GB környékén megáll majd a dolog, tehát SSD possible.TDU3: Tökéletesen megértem, hogy egy ilyen projektet nagyon nehéz összehozni, de sajnos nem ismeri fel az ATARI ennek a komoly piaci lehetőségét, ahogy az EA sem az Underground 3 lehetőségét sem. Ez van.
Írtam nekik levelet, vissza írták teljesen igazam van, de nincs ilyen tervben. Az ötleteimet nem osztottam meg min kellene javítani mit kellene belerakni (nehogy még elvigyék). Levédeni meg úgy sem tudom.Szabad játéktérnek én is nagyon örülök, én egy dologra vágyom: Fizikát ne csesszék el teljesen árkádra.
Ha minimum egy Most Wanted 2012 szintet hoznának, ámen.Nem kívánom a TDU3-nak a Criterion Games-t
azzal együtt, hogy nekem tetszik az MW2012 azért is vettem meg hiába hiányolom a belső műszerfalas nézetet, de még a semminél is jobb lenne és jóval ütősebb verzió lenne mint a TDU2 csomag. (Szvsz). Nagyon van ebben lehetőség mármint a Test Drive Unlimited-ben, érthetetlen miért nem lát ebben senki fantáziát. Legyen Free to Play meg legyenek benne fizetős autók hogy ne a warez miatt ne legyen bevétel, mindegy csak csinálják meg.
-
-
SylarHUN
senior tag
-
Geryson
addikt
válasz
TOM-202 #11451 üzenetére
Na hát ismét köszönöm szépen a válaszokat.
Az A4-ben a Ferrari 612 nagyon szimpi lett, ezerszer kezelhetőbb nekem mint egy Aston Martin, pedig ez sem gyenge kocsi és a legnagyobb tuningot tettem rá.
Este valaki cruise? Én tuti leszek fent, mert nekiállok a kocsikat megkeresni Hawaii-on.
-
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
válasz
TOM-202 #11445 üzenetére
Köszi Neked és Dj Tommy-nak is, ezek szerint akkor tényleg Zonda lesz. Nekem így tuningatlanul kicsit lassúnak tűnik, de akkor megnézem, hogy milyen tuninggal. Azt hittem jó az Aston, de mondjuk mostanra fejtem be az A4-et kompletten egy AM-al és azt kell, hogy mondjam, hogy egy gyökér egy kocsi szerintem. Olyan hamar keretsztbe áll, hogy 1000-el többet szenvedtem vele mint az A2 kategóriával az R8-al. Számomra tiszta kiszámíthatatlan, mondjuk annyi igaz, hogy tapasztalatom semmi az autóval (míg az R8-al van, mindenhova azzal megyek).
Olyan bugot találtam, hogy csak na. Viszem "haza" a Koenigsegget, 50.000 dodóért, csak ugye sérülnie nem szabad. Csapatom neki a városban vagy 250-el, erre egy padkán olyat repült és pördült, hogy öröm volt nézni. Gondoltam ez szuper, erre visszarakott az útra és nem kaptam semmi büntetést!
-
Tattix
tag
válasz
TOM-202 #11387 üzenetére
A szovjetek nagy csíterek!A jelenlegi klubban van 3 szerb 5 francia 3 német 1 orosz meg nem tudom milyen a piros fehér kék de talán hollandból 2,egy finn...
A klubalapítás....az egy kemény dió.Ha alapítunk is egyet sok verejtékes verseny míg felküzdjük a klubot aztán fejleszteni meg klubautók...Ha nem baj maradok ahol vagyok. -
Tattix
tag
válasz
TOM-202 #11380 üzenetére
A minap tapasztaltam hogy az eddigi klubomba nem vagyok tag
Valószínűleg ez is azért van mert a klubelnök megunta a játékot vagy a klubtagságot és átadta a helyét másnak ő pedig kitett(gondolta- ezt nem ismerem mit keres a klubba!)vagy a másik variáció hogy szimplán kitett a góré.A régi klubba ha klubversenyre szerettem volna menni akkor elég sokszor nem volt kedve a tagoknak igaz volt olyan is mikor az én kedvem ment el.
Nem bánkódom egyébként mert elég sok klubmeghívást kapok,igaz nem magyaroktól.Mikor láttam hogy nem vagyok klubtag másnap már beléptem egy nemzetközi klubba és jobban jártam mert jobb versenyzők közé kerültem és jóval előrébb van a klub a rangsorban
...és ami fontosabb hogy majdnem mindig versenyzünk!(persze van akinek ez nem lényeg mert jobban szeret freeride-olni.TDU1-ben én is jobban szerettem!) -
Tattix
tag
válasz
TOM-202 #10755 üzenetére
A játék megy nekem is gond nélkül csak éppen egyenlőre élvezhetetlen!Azokkal az autókkal amikkel eddig is mentem:
- bénább hangot adtak nekik
-teljesen koppig tekerve a kormányt nem fordul úgy az autó
-erősen alulkormányozottakA motorozásnál nagyon reálisak akartak lenni.Ha belegondolunk nagyjából sikerült is.Mert bármilyen érzékennyé teheted a kormányt a motor bedöntéséhez idő kell mint az életbe.Egykerekeznem még nem sikerült csak padkáról.Első keréken gurulás megy de nem olyan frankón mint TDU1-ben.
Egy szó mint száz!Száradjon le a keze annak a balféknek aki hozzányúlt az autók irányításához!
-
dozzer
tag
válasz
TOM-202 #9887 üzenetére
én tegnap fejeztem be az összes versenyt egyedül A2 maradt de azt meghagyom későbbre
most kicsit multiba nyomnám.. de ez igy elég szar hogy ide oda kell teleportálnom a versenyekhez hogy tudjak rajta menni és hogyha nincsen versenyző akkor el is felejthetem... van valahol olyan hogy összegzi az összes bversenyt és egy helyről tudok joinolni valamelyikhez?
-
TGaben
tag
válasz
TOM-202 #9164 üzenetére
Ez így megvolt?
(fordító géppel lett lefordítva szerintem, mert nagyon furcsa a mondatszerkezet, de én nem tudok angolul.)
Jó hírek mindenki! DLC2 a jövő év elején lesz mentesít. Ez azt jelenti tartalom és a javítások a TDU2! További információ a jövő héten lesz mentesít. Emlékeztető: ez beburkol két kerékkel másképpen: egy teljesen új módon zúzására szolgálnak azt fel azt, hogy (fordítás: Bing, forrás: Facebook, hivatalos Test Drive Unlimited 2 post 2011.12.02)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TOM-202 #9164 üzenetére
Én ma dobtam fel, még csak ismerkedem vele. De ha LassuKapitány szembejön az utakon, az én leszek
Egyelőre tetszik. Sajnos a gépecském már nem tudja úgy futtatni, ahogy én azt szeretném
De így is van olyan szép, mint az egy, sőt, low/med és 2xAA simán játszható a város, máshol meg tökély.
Az újítások hol tetszenek, hol nem, de összességében jók, nagyon elégedett vagyok. Majd lehet, hogy jelentkezem pár kérdéssel, és ha belerázódtam, akkor szívesen krúzolnék olyan régi jóféle PH módra
-
fatal`
titán
válasz
TOM-202 #8887 üzenetére
"Remélem azért még lesznek vásárolható autók később is."
Szerintem erre írta, hogy nem feltétlen autók, hanem bármi más.
Nekem is van még 200 tokenem, de lenne mire elkölteni. Egyelőre viszont elfér, hátha jelenik meg még valami. Ráérek 2 év múlva is elkölteni, ha muszáj.
-
DigitXT
félisten
válasz
TOM-202 #8601 üzenetére
Úgy valahogy.
Én egyszer, amikor tök véletlenül (messziről látszottak
a fények, és épp arra krúzoltam) rátaláltam, bejelöltem a térképen, mert
beugrott, hogy olvastam a topikban néha szerveztek ott talit: ezért jó volt
oda visszatalálni. Más kérdés, hogy aztán nem kellett a könyvjelző soha. -
-
-
czundermák
aktív tag
válasz
TOM-202 #8219 üzenetére
"Mostanában Zsömin meg rajtam kívül szinte egyetlen klubtag sem aktív"
Kedd legkésőbb csütörtökön ékezem, sajnos nálam technikai akadályok vannak.
Jönnék minden este mint eddig az okát, hogy miért nem, pár sorral feljebb megtalálod.
Ezen felül ha DózerJancsikák és LökdösősFerikék nincsenek, sok gondot nem okozhat nyerni nektek srácok. -
DigitXT
félisten
válasz
TOM-202 #8097 üzenetére
Mondjuk a lökdösőt és a teleportálót azért külön-külön kezelném.
Azok a béna oroszok kifejezetten viccesek voltak, ahogy bénáztak.*
Meg amikor szembe jöttek ugye... Persze, ha betalálnak, akkor ez
is bosszantó, de amikor nem találnak el, akkor inkább röhejes.Egy másik pályán meg azon kuncogtam magamban, mikor a csávó
bazinagy lendülettel megelőzött a hajtű előtt, majd a szalagkorláton
kötött ki: ezt többször is sikerült eljátszania, én meg inkább szépen
lehúzódtam és hagytam elszállni, utána belső íven visszaelőztem...*: jó, az nem volt vicces, amikor szándékosan lökdöstek kifelé, de ha
számítottam rá s elkerültem a lökést, úgy már a próbálkozás igen. A
sokadik versenyen meg kb. 2x ("bosszúból") én sem tisztán előztem
(pedig simán befértem volna, annyira béna volt az illető), hanem "picit
rátartottam": hadd érezze ő is a törődést.Nem verseny volt az, na:
oktatás - ők láttak (végre) normálisan karikázó embereket is, mi meg
láttuk az IQ harcosokat. Harci kedvük az volt, tudásuk, esélyük nulla.Szerk: egyébként a Ginetta jobb valamivel, mint az Italia? Csak mert
czunder rendszeresen "alázott" vele mindenkit azon a pályán.
(Persze azt is el tudom képzelni, hogy ez az emberi tényező volt.)
-
-
Sirpi
senior tag
válasz
TOM-202 #7640 üzenetére
Tegnap én is kipróbáltam a botok elleni instant challenge-eket, de 10 után meguntam, egyben durva lenne lenyomni az 50-et...
Viszont most, hogy végre megjavult az exploration pack, azzal is szórakoztam, nem rosszak a timed convoy-ok, érezhető, hogy meg lehet őket csinálni, de be kell hozzá vágni a pályát (bár még 5 hátra van Oahun, lehet, hogy meg fog változni a véleményem :-) ). A GT500-assal pl. elvoltam, 2x is a végén szálltam bele egy szembejövőbe és 1 másodperc kellett volna, hogy meglegyen - ráadásul ennél a kocsinál nagyon kell vigyázni a gázadással, mert egyből mész a málnásba. -
polonic
félisten
válasz
TOM-202 #7622 üzenetére
Nem kell online tolni az instant challange-eket, hogy meglegyenek. Zsömi is írta, offline játszotta.
Kapcsold ki a beállításokban az online interakciókat és aztán botok lesznek a játékban. Ha 1000 $-ra van állítva az összeg, akkor mindegyik elfogadja, akit levillogsz. Így meg tudod csinálni. -
Dantenero72
aktív tag
válasz
TOM-202 #7619 üzenetére
Ma raktam fel a játékot és én pl kaptam ilyen TDU2 Beta Team kabátot (vagy 5színben),elvittem addig hogy lenyomtam az első B4 versenyt. Aztan csak ugy autokáztam és össze futottam egy porsches srácal aztan el autozgattunk bár a kis Lanciam fele olyan gyorsan se gyorsult mint az ő kocsija xD
ui.: Amugy nálam is elég erős a fék :S Megyek 220al féket megpöccentem azt mar 80al megyek o.O A brake linearity-veé kéne probalkoznom vagy mivel tudnam megoldani azt hogy normalisan tudjak fékezni,ne ilyen megpöckölöm azt megáll az autó. -
hülyegyerek
addikt
válasz
TOM-202 #7585 üzenetére
Hát akkor jól el lett ez is...Tényleg mintha az elsôben nem lettek volna ekkora bakik...
szerk: indítanám a gammát,a launcher szerint jó is minden, elindul, aztán nem elég hogy a patch óta kb. 2 percet töltöget, a végén még ki is írja hogy tdu2 servers unavailable at the moment...értem én, csak ezt miért nem a launcher közli velem? Komolyan mondom, vicc... -
Fel
addikt
válasz
TOM-202 #7407 üzenetére
Még több teszt?? Pár napja nagyot röhögtem, mikor valaki beszúrta ide, hogy azért késik a DLC, mert még javában megy a QA teszt.... Szerinted milyen minőségbiztosításuk van, ha már az alap játék is kiadásra került, akkora szarvas hibákkal, amelyeket soha sem fognak javítani? Nagyon amatőr bandáról van szó, ne várj tőlük lehetetlent... Kicsit úgy működnek, mintha a jobb kezük nem tudná mit csinál a bal. Pl.:
* 20 new wrecks give 2 new cars (10 wrecks = 1 car):
* Lancia Stratos version Rallye
* Dodge charger 1969
Itt ugye azt írják 10 roncsból megkapod az adott járgányt, ehelyett Ibizán 8 roncs van elszórva, Oahun 12... (átlagban kijön...)
Annak kell örülni amilyen, sokkal jobb soha nem lesz.Valaki másnál előfordul-e olyan, hogy néha-néha ránt egyet a kormány balra, indokolatlanul? Nálam pl.: küldi indításakor, a visszaszámláláskor (3 2 1 Go! ránt); valamint olyankor is ha valahonnan kijövök (pl klub, szalon), csak ekkor nagyobbat, majd' 90°-ot..! Arra gondoltam, hogy ez em is bug, hanem valamilyen francia "ébrentartó" rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest