- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz
Reaper #12843 üzenetére
Lehet nem a lagg a legjobb szó. Igazából annyi, hogy nem folyamatos a kép, mintha kisebb lassulások lennének. Unoff patchet most raktam fel, megpróbálom azzal.
Viszont esetleg arra a kérdésemre tud valaki válaszolni, hogy Hawaii szigete végül bekerült e teljes egészében? -
atomeec
senior tag
válasz
Reaper #12616 üzenetére
Igen, tokent vettem, most az az 5 dollár nem a világ, ki akartam próbálni, lehet az időzítés nem a legjobb
Mostanában nem játszottam normálisan, így nincs játékon belül pénzem, hogy megvegyem a feloldott autókat, pedig jó lenne, hogy aztán ha már csak offline lesz, akkor meglegyenek mentésben legalább. Ha esetleg nem jön össze, az sem a világvége. Bár kívánom, hogy valaki megvegye a jogokat és feltámassza a játékot. Vagy ha már ezt nem lehet, akkor egy új részt, ami marad a realitások talaján és nem megy át túlzottan árkád módba, lökdösős és egyéb hülyeségekkel. Persze ez nagyon saját vélemény. -
atomeec
senior tag
válasz
Reaper #12613 üzenetére
Hát én már sajnos beruháztam (az áruházból, játékon belül még nincs meg, de ha offline nem elérhetőek a DLC-k, akkor minél hamarabb össze kéne szedni rá a lóvét, hogy mentésben meglegyen). De még asszem 1-2 autót tudok venni a tokenekből. Nekem az hiányzik, hogy normális tempóban nem lehet a váltót kiélvezni...150 felett meg azért autógat kerülgetni... (oké, lehet most le leszek amatőrözve, de nekem még nem volt szerencsém konvojban menni eddig). Persze ez már más téma. Amúgy tuti játék, csak kéne hasonló hétköznapi autókkal is
Persze lehet már van erre is mod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest