- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
AlexWolf #11879 üzenetére
Ha 2 év alatt nem csinálták meg, miért most tennék?
Nem mintha 100%-ra lehetne hozni a játékot. A póker-szobák üresek, CvC verseny alig akad, az is főleg Veyron-huszárokkal... Tegnap próbáltunk Czunderrel egy A2-est, de semmi...
Napfénysüti: Nem számít bele. Csak a CvC versenyeket számolja. Ebből adódik, hogy jó eséllyel soha a büdös életbe nem lesz lvl3-as a klubunk...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
AlexWolf #11875 üzenetére
Nekem is tetszett, Subaruval nyomtam le. Ja majdnem pont 10 percet sikerült rávernem a másodkra. Csaka zért meglepett a hossza, persze 1M-ért azért küzdjön meg az ember.
Viszont az kellemetlen volt hogy előtte az összes futamon elsőként kellett végezni, ott volt pár izzadós pillanatom. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
AlexWolf #11858 üzenetére
Azt néztem hogy 2 fajta van. Előfordulhat hogy még nem rakta ki mindet mert amiket látok azokat már mind megnyertem. Most nézegetem a netes térképet hogy mik hiányozhatnak még.
Ezek a bombás küldetések amikről itt beszélnek mik? Hogy jönnek elő és hogyan kell teljesíteni őket?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
AlexWolf #11852 üzenetére
1 Millió + Lotus?
Na ilyet még nem kaptam de a térképen található összes versenyt megnyertem már. Mondjuk nem volt túl sok.Térkép már van az 1. hzsz-ből szedtem ki és tényleg ott van a reptér felett. Nem is tudom miért nem fedeztem még fel.
Érdemesebb lenne akkor először a Discovery-re ráhajtva körbeautókázni mindent mint átmenni a másik szigetre?
-
icetihi
csendes tag
válasz
AlexWolf #11652 üzenetére
A ranglistán csak a nyert összegeket mutatja, a befektetettet nem. Ha valaki e mellé még eljátszik a cheatengine-nel.... Hááát.. Na meg ott vannak a pokeresek. 4-es szinten napi 2-3szor nyersz, az napi 2-3 milla, és ezt játsszák sokan megjelenés óta. Akárhogy is nézem, az már több mint egy milliárd, uh. akár még legálisan is össze lehet hozni. Arra viszont nem emlékszem, hogy mikor a rouletten beütött a double glitch, azt elkönyvelte-e a rendszer nyereségnek. Azidőtájt én is gyűjtöttem vagy 30-40 milliót
-
BigBlackDog
veterán
válasz
AlexWolf #11614 üzenetére
Én voltam az elkövető. Persze a régi helyen nincs fent, mert biztos "megsértettem a szerzői jogomat, vagy töröltem". Szóval feltöltöttem újra. Egyébként egy AutoIt script, ha valakinek kedve van, alakíthatja, személyre szabhatja, a zipben benne van a forrás is.
-
TOM-202
senior tag
válasz
AlexWolf #11538 üzenetére
Minden egyes motor ugyanúgy 80 tokenbe kerül darabonként. Megveszed a tokeneket a játék honlapján majd visszalépsz a játékba, és a kereskedésben a "Download DLC"-vel beaktiválod a kívánt járművet. Kérni fogja a belépési jelszavadat, aztán nem túl barátságos módon még játékbeli pénzt is fizetni kell a gépekért. Miután kifizetted a tiéd, mehetsz vele bármerre.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
AlexWolf #11527 üzenetére
Tegnap miután végre megint volt szerver megpróbáltam belépni az online profilomhoz. Már elég régen játszottam vele, kb 1 éve.
az a gondom, hogy nem fogadja el a felhasználó név/jelszó párosomat,enélkül pedig nem tudok visszalépni a meglévő profilomba.
Próbáltam azt is, hogy lementetem a save game-t, aztán létrehoztam egy új online profilt, majd belemásoltam a cuccot, de akkor meg abajgott, hogy nem tudta betölteni a mentést.Van valakinek valamilyen ötlete? Vagy ez már kuka és kezdhetem elölről az egészet?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest