- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
smk17
tag
Igen ! Sikerült !
Password reset megvolt , de ugyanúgy nem engedett fel . Most próbálom , és megy !
Úgylátszik kell neki pár nap . De most tökéketes . THX ALL !Apropó ! Valaki nem tud felvenni egy klubba , ahol már autók is vannak ?
Ahol én vagyok , oda sosem jelentkezik fel senki . -
bazso29
aktív tag
Tapasztalataim alapján a játékosok kb. felének nem tetszik, hogy törik a luxusautó, így van értelme pár textúrát kicserélni, hogy ne sérüljön. Vegyünk csak egy példát: épp fotóznád az autódat mikor jön a hülyegyerek és ronggyá töri a járgányt mielőtt pauseba lépnél. Ugorhatsz a lakásba, hogy helyreálljon a külseje, pedig a kocsival már szépen beálltál a megfelelő pozícióba, a nap is a legjobb szögben sütött, felhő is pont annyi van az égen ahogy te szeretnéd. Tökéletes pillanat lenne fotózni, de a hülyegyerek tönkretette ezt, mivel nincs lehetőség fotómódban állítani az időt/időjárást. Velem sokszor megesett, így jutottam el ehhez az ötlethez.
szabod: Nem véletlenül van úgy.
Szombaton délután, vagy este lesz link, de ne felejtsd el, hogy csak kicsomagolt tdu-val megy, ha ilyet akarsz, akkor vállalni kell a kockázatot.
Linket majd privátban osztok akinek kell. -
SityiSXT
őstag
Ez az addon kell akkor neked Dropboxhoz, nekem is így menteget.
-
bazso29
aktív tag
Tudom, csak tisztáztam a dolgot.
Szívesen segítek bárkin, nekem nincs szükségem a pénzre, mert nem érdekel annyira a játék, hogy többet akarjak, mint ami már meg van, de ha mégis kellene a pénz összeszedem legálisan CRCben. Ahogy mondtam: vasárnap 4 napra, A2, Oahu, aszfalt, max. másfél perc: "Get rich or die tryin"
-
bazso29
aktív tag
Ez nem jelenti azt, hogy csalni is fogok. Sose tettem, nem is fogok. Minden amit teszek csak a saját szórakoztatásom/unaloműzésem miatt van, más játékában/szórakozásában kárt nem teszek, illetve előnyhöz sem juttatom. Van most 7.5 millám, holnap felteszek egy privát CRC versenyt 1 millióért gyenge idővel amit én nem fogok megdönteni. Indulj rajta, versenyezz, nyerd meg.
-
szabod
senior tag
Egy szigorúan titkos címzéssel ellátott dokumentumból idézek:
"Fogsz egy régebbi mentést, ahol van 1-2 milliód. Ha nincs eladsz mindent amid van. Fogod magad létrehozol egy könnyű kis versenyt. Pl 2 checkpoint egymástól 100 m-re. Ezt feltöltöd CRC-be a privát versenyekhez (1 napos hosszúsággal). Hogy nehogy valamelyik haverod elvigye a pénzt, adsz neki egyértelmű címet (pénz farm nekem, saját verseny stb). Visszatöltöd az aktuális mentésed. 1 nap múlva kapod a pénzt. Ismételd míg szükséged van a pénzre." -
bazso29
aktív tag
Bár egy kicsit átalakult a kikötő, de egy ősTDUsnak nem kihívás a megfejtés.
Zsömi: Én pl. nem ismertem az aláírását, sose olvasnám ki belőle a nevét.
k4rL^: Ha rajtam múlik, akkor ez örök titok marad. Semmit nem mondhatok erről, mert ez a legkomolyabb szintű beavatkozás ami létezhet. Szinte bármit megtehetek a játékban. Bármit, kockázat nélkül.
De komolyan, ilyet programoztak le Edenék: "Ellenőrizzem a fizikai csítet?: ON/OFF kapcsoló -
DigitXT
félisten
Jó, akkor a teleportálós bug kb. megmaradt, de ez nem az.
Ha megfigyeled, az első részben állandóan későn tűnnek fel
a szembejövők: sokkal többet belátni az útból - tisztának tűnik,
erre egyszer csak jön szembe mégis. Nem pont eléd teleportál,
csak épp úgy tűnik fel, ahol már rég látszania kellett volna...
(A 2-ben sokkal jobban meg van csinálva, életszerűbb a dolog.) -
TOM-202
senior tag
A bugos időszak alatt én is végigjártam a hiányzó DLC roncsok helyszíneit. Elég szokatlan helyeken volt némelyik elhelyezve (pl. a semmi közepén egy farmon egy fészerben, messze bent a tengerben egy stégen,stb.).
Az volt nekem a furcsa hogy nem a hiányzó radarok jelentek meg hanem egyből tucatnyi gratuláló képernyő fogadott amikor elindítottam a játékot ma délután. Mindent megkaptam automatikusan.TESCO-Zsömle: Sajnos nekem még van hátra 10 futam. Kénytelen vagyok megvárni amíg levillog valaki. Csak abban reménykedek hogy nem csaló az illető, csupán vakmerő.
Dantenero72: Állítsd be legkisebb érzékenységűre a pedálokat a játék menüben. Én majdnem emiatt dobtam el a játékot az első napokban mert pedálokkal is csak padlógáz volt meg satufék. Még az autósiskolákat sem tudtam így elsőre letudni. Szégyen hogy ezt így elrontották az első rész óta. Ott ugye nem voltak ilyen gondok.
-
Fel
addikt
Pontosan ahogy írod.
Úgy kellene működnie, hogy teljesítesz egy új küldit, és utána elérhetővé válik egy roncs. Csakhogy jelen állás szerint ezt elrontották, és nem ad minden küldi után felfedezni valót... A startoshoz két roncsot jelenít meg, a chargerhez 3-at, és ezzel kész is lesznek... Szóval bugzik ez is rendesen, de a kocsikat beszerezheted, csak az értük járó exploration pontokat nem kapod meg. A roncsok megtalálásához fölösleges a videó, mert amikor elérhetővé tesz egyet, akkor a térképen megjelenik egy radarképernyő szerű grafika, ami mutatja a roncs hozzávetőleges helyzetét, és onnan már könnyen megtalálható. -
hülyegyerek
addikt
A subarus meg az atimos egybôl megvolt, mivel nem fordultam be a szembeforgalommal, hanem továbbmentem a menetirány szerinti sávba. Én a rendôr viperessel szívtam sokat, próbáltam perfektre megcsinálni. Kb.a harmadik elkúrt próba után már nem érdekelt a perfekt befejezés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest