- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
válasz
hoffman_ #12853 üzenetére
Akkor az tényleg elveszhetett. Esetleg ha ott volt korábban de eltűnt és még nem íródott felül akkor érdemes lehet a mappa tartalmát visszaállítani egy korábbi verzióról. Nekem volt hogy az hozott vissza elszállt mentéseket más játékoknál is. De pl. amikor napi szinten TDU-ztam mindkét rész esetén legalább hetente 1x a komplett mappát átmásoltam egy másik partícióra hogyha bármi gond van csak simán visszamásolom. Nem is egyszer mentette meg az "életemet", vagyis a visszaállítás szükségessé vált néha amikor a mentés közben szállt el a játék.
@ TESCO-Zsömle: Na ezt nem is néztem. Csak azt látom hogy jpg képek sorakoznak ebben a mappában. De ahogy írtam én eleve a FRAPS-et használtam. Esetleg konvertálni a jpg-ket valamivel valamivé?
-
TOM-202
senior tag
válasz
hoffman_ #12851 üzenetére
Nekem a Dokumentumok / Eden Games / Test Drive Unlimited 2 / Save Game / "Nicknév" / PHOTOS mappában van mind amit az évek alatt a játékban lőttem. Viszont azt tapasztaltam hogy elég megbízhatatlan mert volt hogy pont a képkészítés közben vágott ki a játék az asztalra anno. Pont emiatt én szinte mindenhol FRAPS-et használok sok-sok éve, az alapértelmezettként legalább mindig a saját mappájába menti.
-
Reaper
őstag
válasz
hoffman_ #12803 üzenetére
Hali, elvileg az eredeti DLCs autókat nem nagyon lehet belerakni, én legalább is nem találtam rá megoldást, pedig kerestem.
Viszont az unofficial patchet én javasolnám felrakni, majd a TDU launcherrel indítani a játékot. Abban van pár finomság, köztük az én régi kedvencem az S7 is, bár visszafogott változatban. Annyi, hogy ha ezt egyszer így csináltad, akkor onnantól nem szabad a normál indítóval indítani újra, különben az extra autók mind rózsaszín Mustangok lesznek -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #12803 üzenetére
Én nem tudok megoldást, szerintem a szerverek se húzzák már sokáig...
ui: Talán majd a Crew-ban, ha nem riaszt az NFS-szerű irányítás...
ui2: Úgy, hogy a TDU2 is pont annyira volt kész megjelenéskor, mint a TDU1... Eredetileg a játékon belül lettek volna a DLC-s gépek a maguk szalonjaiban, nem a használt-autó kereskedőt toszta volna tele, de mivel nem volt kész, tudjuk mi lett. Hogy meg lehessen őket venni, fel tették az oldalra. Amint kész lettek ezzel a résszel, a következő DLC-s gépeket már csak ide pakolták be.
Úgyhogy a vásárlás azóta úgy megy, ahogy eredetileg kéne. Váltasz tokent, bemész játékon belül a szalonba és ott veszed meg tokenért.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #12638 üzenetére
Arcade-abb lesz a TDU-nál, ez szinte biztos. Amolyan TDU/NFSU hibrid. Utóbbit sokan szerették, szóval lesz piaca, az UBI gondoskodik róla.
Sanszos, hogy halasztani fognak. UBI nem szokott fű alatt piacra dobni dolgokat, attól azért nagyobb kiadó...
sz: A tuning vizuális kivitelezése engem kicsit a Street Legal-ra emlékeztet, bár annyira biztos nem lesz alapos a dolog, hogy a motorblokkot is te rakhasd össze. De szép is volt RedLine-ban keresgélni az adott blokkhoz megfelelő vezérműelemeket...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #12635 üzenetére
+ Asbee: Az "új TDU" egy teljesen új játék, amit az egykori Eden Games tagjaiból összeállt Ivory Tower és az Ubisoft Reflections (Destruction Derby, Driver széria) közösen készítenek "The Crew" címen.
A fél éve megnyitott topicjában jelenleg 29 hozzászólás porosodik...
Ha minden igaz, még március vége előtt meg is jelenik.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #12632 üzenetére
Nem akarlak kiábrándítani, de az Atari csődbe ment. Szerintem ebben a helyzetben már nincs olyan, hogy "pofátlanság". A szerverek még mennek (már amikor...), amíg ki vannak fizetve/amíg a szerződés kötelezi őket az üzemeltetésre, aztán az is megy a levesbe...
Idén pedig jön az "új TDU".
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #12389 üzenetére
a single részét nem is teljesen értem, mert itt ugye nincs online meg offline profil, mint az elsőben
De van. Csak az állandóan lerohadó szerverek miatt itt pár hét után beletettek egy lehetőséget, hogy offline módban is lehessen az online profilt használni. Viszont létrehozni nem tudsz online profilt kapcsolat nélkül.
-
csaba951
veterán
válasz
hoffman_ #12385 üzenetére
Ezekben a hozzászólásokban találsz tippet arra, hogyan csinálj gyorsan pénzt!
Egyébként csak multizni akarsz vele? Mert sp-ben pont az a lényeg, hogy végigmenj a feladatokon...
-
Dezike
tag
válasz
hoffman_ #9177 üzenetére
Sajna nem csak nálad fordul elő. És nem is tudok a hiba orvoslásáról. Cimborám szív ilyen kormánnyal. Nekem csak 1 formula force gp futotta a tárcámból filléres műanyag vacak de működik. Szal nem tom logitech-ék hol ba**tákel a momo-t ha az olcsóbb kormányuk meg rendesen megy, de lehet az atariék ba**ták el.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #9176 üzenetére
Az csak velem fordul elő, hogy a momo racing folyton bebuggol? Egyszer csak kanyarodás közben gondol egyet, és pl fix 30 fokkal elfordítja jobbra a tengelyt, aztán csináljak, amit akarok. Egy játék újraindítás segít, dehát nincs kedvem ezt eljátszni, se 20 percenként, se 3 naponta.
-
szabod
senior tag
válasz
hoffman_ #9152 üzenetére
Ejj de beindult az élet hirtelen a topikban
Kár hogy már én se nagyon játszok vele egy ideje.
A pénzproblémát én úgy oldottam meg, hogy privát CRC-be felraktam pár versenyt ilyen milliós pénzekkel (vagy éppen amennyim volt), úgy neveztem el, hogy a barátoknak is feltűnjön hogy ez pénz farmolásra kell. Toltam egy backupot, és amikor lejárt a verseny, akkor kaptam a pénzt. Nem olyan gyors módszer mint az első részben, de itt ez a leggyorsabb.
-
bazso29
aktív tag
válasz
hoffman_ #9152 üzenetére
Vannak milliárdos orosz hekkerek, viszont nem veszik meg a Saturnodat, mert nincs Saturn, se online kereskedelem. Viszont napokon belül újabb infókat kapunk a DLC2-ről, amiben elméletileg lesz auction hall.
Nem is csodálom, hogy végre léptek valamit, hiszen már minden második emberke moddolt Lamborghinivel mászkál. -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #9151 üzenetére
Srácok, még nem raktam fel, de rögtön egy skót kérdéssel indítanék
Itt is vannak már orosz milliárdos hackerek, akik megveszik a 25k-s Saturn-t 40 millióért? Nyilván szeretném mind off, mind online végignyomni, de szeretem azzal tolni, ami a kedvencem, ilyen okból pedig bevásárolni mindent rögtön az elején.
Előre is köszi
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #6469 üzenetére
Elég cpu igényes, az első rész is az volt már. Szerintem próbáld ki a virágboltit, mert nem biztos, hogy rendesen futna, akkor meg kár megvenni.
Bár a játék, ha jól tudom csak 2 magot használ és nekem alapórajelen van a Q9400 (2,66), de nem tudom a cache, fsb meg ilyesmi mennyire szól bele.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #443 üzenetére
Az UBI-nál sem a DRM-mel volt a baj, az tökéletesen működött. A szervereik voltak szarok.
TDU1-be is kb olyan DRM volt, mint amit az UBI csinált. Ha menet közben szakadt a netkapcsolat, dobott le a francba... Csak há GameSpy komolyabban figyelt a szervereire... Ennyi.
Ettől függetlenül néha a TDU1-be is volt, hogy hetekig nem lehetett játszani, mert épp mókolták a szerverparkot. Pl a Megapack elötti/utáni 1 hónap is ilyen "vagy beenged vagy nem" időszak volt.
Én amondó vagyok, hogy idén is a GS-ra fognak építeni. Az egész TDU2 inkább egy kibővített/ráncfelvarrt TDU1, mintsem új játék. Ugyanaz a grafikus motor felturbózva, és a layerenkénti 8 autóból következtetünk, hogy a szerveres kiszolgáló rész is kb hasonló, kicsit átrendezett struktúrával. (Ugye -elvileg- minden játékos kap egy külön -valszeg virtuális- szervert, a layerek pedig ezen szerverek csoportjai lesznek)
Összefoglalva, én nem aggódom emiatt a DRM miatt, bár meg kell jegyeznem, én nem voltam itt induláskor, csak jóval később, az 5k-s TDU idejéban csatlakoztam*.
*Mea culpa, mea maxima culpa...
-
madstunt
addikt
válasz
hoffman_ #433 üzenetére
annyira szar a vinhét hogy a 7000-es béta megjelenése óta (tavaly január) használom,az RC is megjelenésétől(tavaly május) addig volt fenn míg le nem járt idén márciusban(~10hónap) és most is W7 van fenn.(van egy xp-m másik partíción mert kitudja hátha történik valami) ezalatt a másfél év alatt 1szer sem volt komolyabb leállás pedig sokakkal ellentétben bőven nemcsak játékra használom(sőt mostanság már jó ha időnként előveszem a passziánszt vagy hetente lenyomunk egy RA2 mecsett (olyan rossz lefele a 7nek a kompatibilitása hogy a 2001-es RA2-YR is röhögve fut csak adminisztrátorként kell elindítani ) ) szóval sokkal jobb mint az xp-m ami ehezz képest egy instabil sz*rnak tűnt amellett hogy lavult is lassan... aztmondom nem hátrány haladni a korral
-
hoffman_
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #388 üzenetére
Nincs olyan, hogy "túl sok", csak "eddzetlen ember"... (Mint most én
)
Eddig minden ilyesmi csak egyszer volt az életemben. Bebaxás, beszívás, bagó... Valahogy egyik se hiányzik, de lehet bennem van a hiba...
Sose szerettem ilyen helyekre járni... Egy live jazz-koncerten, vagy egy Deák Bill-en az OldMan's-ben sokkal jobban érzem megam, mint a bulizók zöme bebaxva/drogozva egy diszkó (vagymi) közepén. Szerintem.
sz: Persze lehet, hogy tévedek...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_ #382 üzenetére
Sörbenfürdéshez, bútorzúzáshoz és faltól-falig hányáshoz nem kell TDU2...
Én szívesen részt veszek egy ilyen partin, de hogy én még 1* nem leszek részeg, az biztos.
Egyszer elég volt. Megszereztem csapatunknak az első hányásért és árokbanfetrengésért járó különpontokat.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
hoffman_ #375 üzenetére
igen..ez a gondolat kezd valoban egyre érdekesebbnek tünni
ha meg is valósítanánk a rendelési bulit, nem elég, h már rohanhatna mindenki is haza és tolhatnánk a legjobb játékot a világon (csén kivül persze), hanem egyben lehetne egy kis talit is tartani, sörben fürdéssel, bútorzúzással, faltol-falig hányással
nem egy rossz gondolat.Én támogatom.
-
StormLine
senior tag
válasz
hoffman_ #321 üzenetére
egy trükkel eléred hogy nem resetel ha vízfelülethez érsz, a másikat teszt szigetnek hívom: placeguide.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest