Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mostanában a Beamng-vel szórakozok, egy ilyet el tudnék képzelni online, illetve ilyen fizikával egy TDU-t. Így lenne értelme versenyezni a pénzért, hiszen egy kisebb esésnél is milliókat költhetnél a Veyron vagy Zonda javítására. De ugye egy "origi" játékban ilyen nevű autók sose fognak komolyan törni..
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Meg lehetne neki említeni, nem tart sokáig a javítása. V0.3-ban már benne is lehetne.
Valóban jó móka lenne egy Street Legal szintű tuning, színt vihetne az online versenyzésbe, értelmet nyerne az online market amit a TDU2-ben akartak csinálni, de szerintem egy pegi 12-es játéktól ilyet manapság ne várjunk.. Nem mi leszünk a célközönség.
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezek szerint lemaradtam 1-2 hírről. Jópofának tartottam az Ubit, annak is örültem volna ha a Test Drive-ot ők veszik át.
Ha már kicsit megindult a topik, akkor ajánlanám is ezt a nem hivatalos patchet ami sok dolgot kijavít és nyugodtan lehet használni online is.
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nitró meg bojlerek még nem probléma, nem lesz ezzel nagy gond ha nem lesz TDU2-s irányítása és hangja.
Mi a baj az Ubival?
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jónak ígérkezett már az E3-on is míg nem láttam/hallottam ezt a Mustangos jelenetet. Igaz odébb van még a végleges verzió, remélem még faragnak rajta.
A trailer igen hangulatos lett.
-
bazso29
aktív tag
válasz
Barell
üzenetére
Régi felfedezésem fájltúrkálás közben.
Kibontod az audio fájlt majd a CarVSTConfig.xmb-ben átírod a megfelelő adatokat egy hexeditorral tetszőleges értékre. Hogyha hangosabbra veszed a turbó hangját és a lefújószelepet, akkor ilyesmi lesz az eredmény. Persze lehet jobb is, ha jobb hangokra cseréled a fájlokat. -
bazso29
aktív tag
válasz
ZeroX92P
üzenetére
Emlékszem az egyenes végére már valami 2-3 tizedes előnyöm volt a szekvenciálissal szemben. A legtöbbet azzal lehet nyerni, hogy nem egyesével kell visszaváltogatni, így rövidebb a féktáv a jobb motorfék miatt. Utána vissza is töltöttem az összeget más versenyekkel.
-
bazso29
aktív tag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
A 0.1-es verzió elérhető, de az új szűrők miatt lehet, hogy "cheater detected"et kapsz. A további fejlesztését rég abbahagyták.
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Icetihi elég jó matricázásban. Én pl. nem szoktam, minden autóm eredeti festésű.

-
bazso29
aktív tag
TDU2 Graphics Enhancer, avagy több Lightbloom és HDR.

-
bazso29
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Akkor felkapom a trikómat.
-
bazso29
aktív tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Minden AWD bugos. Ha egy kicsit elpattog az autó és közben nyomod a gázt, akkor sokkal jobban gyorsul.
2 példa: saját videó, 0:40-től látható a legjobban
Bronco videója -
bazso29
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Jó a Ginetta, de szerintem hegyen az Rturbo megeszi az AWD-vel (főleg, hogy bugos). Este kipróbálhatjuk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bazso29
aktív tag
Hivatalos verseny. Nem sokáig fog élni hősünk, de vajon letakarítják-e az idejét a héten..
-
bazso29
aktív tag
Nálam nem kanyarodnak a motorok. Ez valami új HC mód, vagy van rá megoldás?
-
bazso29
aktív tag
Készítettem egy CRC versenyt amit csak barátok és klubtagok látnak. Kicsit trükkös lett, de a lényeg, hogy 3 napig él, 10 dolcsi a belépő és 1 millió a nyeremény. 458 Italiaval kell menni és 1:30 körüli idő lesz a nyertes, szóval nem hosszú. Hajrá!
-
bazso29
aktív tag
-
bazso29
aktív tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
A korábban leírt két program mellé csak egy webkamera kell. Érdemes a legújabb bétát letölteni, az több kamerát kezel normálisan, illetve jó ha a kamera tud legalább 30fps-t, különben szaggatni fog a mozgás és nem tudsz majd vezetni. A többi csak beállítás kérdése.
Még egy fontos dolog: A tdu2 camera hack nevéből is sejthető, hogy nem támogatott program, így csak saját felelősségre használd!
-
-
bazso29
aktív tag
-
bazso29
aktív tag
Szinte senki nincs már a klubból. Egyébként biztos lehetne versenyezni, mert folyamatosan esünk vissza a listán.
-
bazso29
aktív tag
Még nincs meg a forrás, de úgy tűnik nem hackelt a moci. Jönnek a motorok:

-
bazso29
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Lehet nem jó klubban vagy.
Minden jól megy, 2 perce lőttem. -
bazso29
aktív tag
Péntek esti gáz!
Avagy kötetlen autós találkozó péntek este Oahun a Ford Island-i Loch Stilt Housenál. Időpontnak a 8 órát gondoltam.
Addig pedig itt egy kis finomság:
-
bazso29
aktív tag
Minden ugyanúgy működik ahogy az első részben, csak kicsomagolt játék kell hozzá, meg egy "kiskapu" amivel indítod a játékot. Az első autó-mod Tool Carrera GT-je volt, illetve jönnek az egyre jobb audio modok is. Sajnos a moddolt autót csak te látod, a hangot csak te hallod, de ez az egész talán jó lesz arra, hogy végre megjelenjen pár újabb autó a Storeban.
-
bazso29
aktív tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Vannak milliárdos orosz hekkerek, viszont nem veszik meg a Saturnodat, mert nincs Saturn, se online kereskedelem. Viszont napokon belül újabb infókat kapunk a DLC2-ről, amiben elméletileg lesz auction hall.
Nem is csodálom, hogy végre léptek valamit, hiszen már minden második emberke moddolt Lamborghinivel mászkál. -
bazso29
aktív tag
Kezdetleges mod a tdu1 hangjaival gyorsan összedobva, ettől csak jobbak lesznek később: Impreza
-
bazso29
aktív tag
Folyamatosan olvasom a topikot.. A kamera hacket én is használom időnként némi kockázattal (gyak. letojom ha bannolnak), jelenleg is készítek egy videót, hála neki egészen egyedi jelenetekkel. Bizonyos helyzetekben és nézetben előnyhöz juttathat e program használata, ezért akár csalásnak is nevezhetjük, attól függ ki milyen kamera állásban tud jól vezetni, illetve mire használja a programot. Pl. belső nézetben a disable steerlook jelentősen megkönnyíti az irányítást.
Az uplauncher sok dologra figyel ahogy tomsolo is írta, és a program készítője is figyelmeztet mindenkit, hogy csak saját felelősségre használja a progit. -
bazso29
aktív tag
Ha "kidobják", akkor a cd kulcsot és accountot tiltják, tehát lehet megint vásárolni egy eredeti játékot amennyiben megint akar az illető online játszani. Egyrészt nem érdemes csítelni, másrészt senki se nézi jó szemmel. Kerüld az ilyen dolgokat, ha pénzre lesz szükséged szólj, megoldjuk crc versenyen keresztül.
-
bazso29
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Igazából már letettem a dologról, de lehet róla szó.
-
bazso29
aktív tag
II. Wörthersee autós találkozó pénteken este Ibizán a European Classic szalon melletti benzinkúton. A téma adott: hozd a legszebb(/matricázottabb) oda illő verdád aztán majd lesz valami.

-
bazso29
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Van 5 napod.. Egyébként meg elég ha ráragadsz az 1. emberkére, betanulod az utolsó pár km-t és ott pedig megelőzöd. Ja és bízol abban, hogy ő tudja merre kell menni.

-
bazso29
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Ott ahova azt a szöveget írtam. Meg ezt is.

Úgy nézd a térképet, hogy minden kanyar tökéletesen illik a tdu-s térképre, gyak. érdemes alaposabban megnézni.Eltévedésért felelősséget nem vállalok, senki nem vár senkire, ha meg mégis akkor úgy járt. Komoly levágásért kizárás jár. Lesz 1-2 checkpoint, ezekről majd később lesz szó, illetve mivel rövid a táv (
), tervezek folytatást is ami létszám függő. -
bazso29
aktív tag
Olyan pletyka terjed Oahu szigetén az autósok között, miszerint e hét szombatjának estéjén megint összeverődnek a száguldás szerelmesei egy versenyre. Amennyiben elég ügyesnek érzed magad és szeretnél indulni hát ne késlekedj: nyomás a műhelybe s tuningold a verdád, hogy esélyed legyen a győzelemre, ezután pedig nem kell mást tenned, mint felírod a neved e falra s várod a kezdés pontos időpontját amit biztonsági okokból csak később tudhatsz meg. Bár a szervező kiléte ismeretlen, de állítólag betiltotta a hekkelt fizika és/vagy gps használatat. Azon szélhámos ki mégis ezen fegyverekhez nyúl, annak Káosz kapitánnyal gyűlik meg a baja. Most pedig nyúlj a kesztyűtartóba és alaposan vizsgáld meg a térképet, hogy el ne tévedj a szigeten, mert ez itt az..
-
bazso29
aktív tag
válasz
tomsolo
üzenetére
Este még érdekesnek tűnt a neve, hogy a gyerek átnevezett egy autót és átírta a teljesítményét, de reggel olvastam fórumon, hogy ez a Bristol Fighter T. Sima ID csere, mint a lambónál. Mindenesetre tempós kis járgány lesz.

-
bazso29
aktív tag
Hahaha.. Vicces emberek járnak crc-be.
-
bazso29
aktív tag
Megkérnék egy Prohardver.hu klubtagot ha netán betéved a játékba, akkor hívjon vissza a klubba. Játék újratelepítés után a régi mentésemmel se vagyok klubtag. Még jó, hogy ma akartam tagokat felvenni..
-
bazso29
aktív tag
Top Secret a kis találmányom, és ezt nem önzőségből teszem.
Viszont érdemes lesz majd kipróbálni a későbbi versenyeket is.
-
bazso29
aktív tag
Annyira különleges, hogy megérdemelt egy videót.
Lehet vele próbálkozni pár napig 250 ezerért, sajnos valamiért az ütközést nem veszi büntetésnek, na majd legközelebb keményebb lesz. -
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Előbb-utóbb csak kapunk valami újabb helységet.
Mivel a klubom erősen inaktív, ezért úgy döntöttem elkezdem magamat klónozni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bazso29
aktív tag
Akármi is az, szerintem nem fogják befejezni. Hamarabb lesz Dubai a játékban.
Viszont töltöttem fel 2 különleges crc versenyt, sajnos a nevüket nem tudtam átírni. Az egyik Ibizán egy tengerparti offroad szakasz (nem úton), a másik pedig Oahun a secret islanden egy karika.
-
bazso29
aktív tag
-
bazso29
aktív tag
Tattix, Czunder: Na ez már valami, hasonlított a régi tekerésekre. Végre valaki aki tudja úgy hajtani a SuperSportot ahogy azt illik.

Mondanám, hogy holnap klubtag felvétel, de tök felesleges, mert akkor senki se jön, szóval: Holnap este A3 kategóriás krúz, indulás este 8-kor a Privilege Club parkolójából, természetesen Ibizán.
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mivel nem tudok csatlakozni senkihez, így magányomban próbáltam megfejteni a Tricolore titkát, pontosabban azt a részét, hogy miként lehet egy ablaktörlővel a szélvédőn ilyen nyomot hagyni.
hege: Nem te tehetsz róla.
-
bazso29
aktív tag
Több hétnyi remek működése után ma este tökéletesen megszívatott a szerver + a német srác. Pontozás így esélytelen, meg amúgy is van még mit csiszolni a versenyen. Kár érte, mert tele volt a layer ami mostanában elég ritka..
Jelenleg egy érdekes dologgal küzdök: nincs esc, nincs map, nincs semmi billentyűzeten csak a chat. A játékosok nevét sem látom. -
bazso29
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Ez fontos tényezője a végeredménynek.

Próbálj ki más drivert, vagy nyúlj bele afterburnerrel, legrosszabb esetben próbáld ki knyazev barátunk launcherét. Bár a legutóbbinak nem sok köze lenne hozzá, de végső esetben egy próbát megér.Zsömi: Alakul a banda, remek kis csapatás lesz.

-
bazso29
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Na akkor el is dőlt a végeredmény..

Addig is itt egy örök klasszikus ízelítője. -
bazso29
aktív tag
Ágyúgolyó futam I.
Avagy free ride verseny holnap este 8-tól! Három szakasz lesz:
1.: Ibizán az olasz tunertől a reptérig tart GPS segítségével ami ehhez hasonló utat fog mutatni: [link]
A reptér parkolójában találka ahol megvárunk mindenkit, majd Oahura utazunk és újra összeverődünk.
2.: Itt GPS nélkül a reptértől az északi vonalon megyünk keletre a jachtig, valami hasonló útvonalra lehet számítani: [link]
3.: Miután itt megvártunk mindenkit elővesszük a GPS-t és célként berakjuk a sziget legdélibb részét, ami valami hasonló útvonalon fog mindenkit navigálni: [link]
Bárki jöhet bármivel, de ajánlott az "A" kategória. Aki beér a checkpointba az jelzi chaten, hogy elérte a célt. A három szakasz alapján legjobban teljesítő versenyző nyereménye egy képzeletbeli "RESPECT" cédula lesz. Várok mindenkit szeretettel, a kezdés időpontján változtathatunk egy kicsit ha szeretnétek. -
bazso29
aktív tag
válasz
BigStraw
üzenetére
Pontosan így van! Az első képen látható grafikával játszik mindenki miközben a játék "jóval szebb" képet adhatna ha átírnának pár adatot. Én sajnos nem tudom mik ezek az adatok, így nem tudom véglegesíteni a második képen látható látványt. A második képet térképre ugrás előtt készítettem a gomblenyomás utáni pillanatban, valamiért akkor átvált egy jobb látótávolságra..
-
bazso29
aktív tag
Ma este is összejött egy 5 órás krúz ebben a rém unalmas játékban. Remek volt, meghódítottam ez egyik ház tetejét, majd felülről fotóztam ts új festését:

+ 1 rejtvény: Találd meg a különbséget a 2 kép között:

Megjegyzés: Az első kép in-game készült, a második pedig szintén.
Mindkettő very high environment beállításnál készült. -
-
bazso29
aktív tag
Itt a jó idő így hétvégén high speed krúz lesz Oahu partjainál. Aki szeretne jönni az tegye fel a kezét és írja le, hogy neki mikor lenne jó. Senki nem fog várni senkire 500 méterenként, szóval a gatyát fel kell kötni!
15 perc múlva az észak-keleti világítótoronynál is indul egy Köenig-futam.
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ilyen távolságból már úgysem rajzolja ki az autót és a yachtot, így a fontosabb szerepet nem is ezek játsszák a képen.
-
bazso29
aktív tag
Tapasztalataim alapján a játékosok kb. felének nem tetszik, hogy törik a luxusautó, így van értelme pár textúrát kicserélni, hogy ne sérüljön. Vegyünk csak egy példát: épp fotóznád az autódat mikor jön a hülyegyerek és ronggyá töri a járgányt mielőtt pauseba lépnél. Ugorhatsz a lakásba, hogy helyreálljon a külseje, pedig a kocsival már szépen beálltál a megfelelő pozícióba, a nap is a legjobb szögben sütött, felhő is pont annyi van az égen ahogy te szeretnéd. Tökéletes pillanat lenne fotózni, de a hülyegyerek tönkretette ezt, mivel nincs lehetőség fotómódban állítani az időt/időjárást. Velem sokszor megesett, így jutottam el ehhez az ötlethez.
szabod: Nem véletlenül van úgy.
Szombaton délután, vagy este lesz link, de ne felejtsd el, hogy csak kicsomagolt tdu-val megy, ha ilyet akarsz, akkor vállalni kell a kockázatot.
Linket majd privátban osztok akinek kell. -
bazso29
aktív tag
Időm videószerkesztésre sajnos ugyanolyan kevés, mint modot készíteni, de talán a lényeg látszik: No damage mod, illetve lesz belőle No dirt mod is. Nem kell semmi durva dologra gondolni, továbbra is csak textúra-modról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már csak visszarakni kéne valahogy.