- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
Már jó ideje nem voltam belépve a játékba, de ha a pedálok linearitását lentebb veszed, akkor nem lesz annyira harapós. Én DFPvel használtam nekem bevált. Volt itt PH-n egy jó kis kormány beállítós cikk, lehet Logout volt, én az alapján tökéletesre be tudtam lőni a kicsikét anno.
-
TOM-202
senior tag
Biztos hogy nálad lesz a hiba mert nálam MOMO-val is és G27-el tökéletesen analóg módon fékez az autó. A G27-el még a fékezés közbeni csúszást is "érzem" az autón, vagyis amennyire erősen fékezek annyira erősen fog a fék, tehát jól adagolható. Mondjuk az is igaz hogy én elég sokat eljátszadoztam anno az irányítás beállításokkal mivel nekem sem volt jó a default beállítás. Próbáld meg Te is magadnak kitapasztalni megtalálni akokat a beállításokat amik megfelelőek. Én még a billentyűzetre is sikeresen beállítottam az irányítást (érzékenységet és szaturációt) hogy akkor is tudjak a többiekkel óvatosan gurulni amikor neincs fent egyik kormány sem.
-
Hát pedig nekem is Xbox360as kontrollerrel játszom, és adagolható volt a fék mindig.
Igen ha fullon behúztam a ravaszt akkor persze satuzott...Persze ha 400-zal mész a Bugattival és megugrik a bukkanón akkor hiába húzod a féket mire leér a kerék be fogsz satuzni. De gondolom neked nem ez van, hanem valami kontrol hiba...
-
TOM-202
senior tag
Nekem csak úgy működik rendesen a fék és a gáz hogy a profilerben külön tengelyre van téve. Kombinált pedálokkal nálam is hibázik a MOMO is és a G25 is. Érdekes a dolog, mert (kevés korábbi kivételtől eltekintve) az összes többi játék a kombinált pedálokat szereti, ez meg a külön fék-gáz tengelyeket.
Hunfatal: Azért írtam hogy mindenkinek más-más beállítás lehet az elfogadható. A különböző tipusú kormányokhoz is más-más beállítások szükségesek. Kíváncsi lennék más MOMO tulaj véleményére is hogy nála milyen beállítás lett a megfelelő.
Amikor én elkezdetem ezt a játékot pár napig csak keseregtem hogy ez így egyszerüen irányíthatatlan. Még az iskolákat sem tudtam teljesíteni hibátlanul mert soha nem azt csinálta az autó amit szerettem volna. Utána olvastam, majd állítgattam a csúszkákat és ma már ugyanezen beállítások mellett elég jól tolom a versenyeket is. -
TESCO-Zsömle
titán
Holtjátékot? Gondolom holtteret.
Minél nagyobb a holttér, annál kisebb aktív tér marad, amire a féket leoszthatja.
Ráadásul pedáloknál alsó és felső holttérnek is kéne lennie, szóval két irányból is szűkítheted az aktív zónát...
A leírásod alapján te a felső holtteret húztad maxra, vagyis alig érsz a pedálhoz, az már 100%-on van. De ennek már a profilerben látszódnia kéne, mert abban is van visszajelzés.
-
TOM-202
senior tag
Pedig de!
Mindenki másra esküszik de egyben mind közös, saját ízlésednek megfelelöen kell beállítanod a csúszkákat. Nekem ez a beállítás jött be sok állítgatás után:
Így egy kicsit ideges az autó viszont az irányítás közel áll a valóságoshoz és könnyen tudom akár négykeréken is csúsztatni az autót. A fék és a gáz is jól adagolható és tényleg annyit változik a pedál állásra mint amennyire lenyomom. Persze egy jó kormány+pedál is kell hozzá. -
TESCO-Zsömle
titán
Na jó, de itt benne van az Achievement-be, hogy nyerj 20 rendőrös-üldözést, és kapj el 20 bűnözőt.
szabod: Hát, én ezen a néven se találtam semmit...
polonic: Majd holnap ránézek a témára. Én ma már üldöztem, de nem jött össze. Vicces, hogy sima Q7-est nem érte utol ugyanaz a rendőrverda, amivel aztán majdnem elcsíptem egy Veyron-t...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
tkesy
addikt
Hát ha ez az "új demó" lesz a ténylegesen a boltokba kerülő verzió, akkor nálam ez az év bukása....
Grafikailag szerintem az 1 jobban nézett ki, sebességérzetem nulla, helyette van mikrolagg ha városba autókázok, ha felrakom az AA x8-ra durván késik a billentyűzet, ütközések fizikája röhej, AI meg ugyanolyan hülye mint az első részben volt... Az hogy kaptam esőt, meg feltupírozták közösségi élettel a játékot szerintem édeskevés, az meg hogy egy 2007-es játékot minimális változtatással kiadjanak újnak 2011-ben, nálam a pofátlanság felső határát súrolja...
-
fatal`
titán
Laggolni csak neten tud valami lévén az magas pinget / csomagveszteséget jelent, így nem értem a problémát. Gondolom meg megakad, nekem viszont nem csinálja úgyhogy nem tudom mi okozza.
Q7 úgyahogy van borzalom, mert a hangjának semmi köze egy TDIhez
Persze, csak ma már vagy a 20. ember kérdezi (több fórumot egybevéve), és egyesek igen bicskanyitogató stílusban "mekkorafoseznemlehetkirakniteljesképnyőre" ezért már én is más stílusban állok a dolgokhoz
-
fatal`
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest