- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Semmi. Nincs optimalizálva. Mostanában az a szokása, hogy városban 20-30... Eddig ott is volt 40, de most nem... Meg néha ilyeneket csinál...
Bizonyos helyeken, bizonyos irányba fordulva. Játék újraindítása megoldja a problémát.
-
Mulderpapa
aktív tag
Igazság szerint nekem is sokkal jobban tetszik az első rész, de állandóan ledobál mindenkit a szerverről, konkrétan játszhatatlan az online része és nagyon úgy néz ki, hogy nem is akarják javítani ezt a problémát. Külön jó, amikor nem enged fel a szerverre, akkor offlineba sem tudsz játszani a profiloddal.
-
szacsee
nagyúr
Lehet a DLC1-el már javították, de azóta lecseréltem a routert és lehet 2 variáció:
- TPlinkel normálisan megy
- DLC1-ben javították.
Mindegy, hogy milyen verzió, steamesnél is az UpLauncher indul és az frissít, mint a DVD-s verziónál.bazso29: Grat jó lett, más is látja ha felállsz a "kocsiban" vagy csak a karakter feje mozog?
-
bazso29
aktív tag
Minden ugyanúgy működik ahogy az első részben, csak kicsomagolt játék kell hozzá, meg egy "kiskapu" amivel indítod a játékot. Az első autó-mod Tool Carrera GT-je volt, illetve jönnek az egyre jobb audio modok is. Sajnos a moddolt autót csak te látod, a hangot csak te hallod, de ez az egész talán jó lesz arra, hogy végre megjelenjen pár újabb autó a Storeban.
-
kefizor
tag
-
czundermák
aktív tag
Köszönöm az info-t, ezek szerint érdemes lesz rátenni.
Tricolore sajnálatos bizony, nagyon szeretem még most is, de sajnos ha van Bugatti vagy König a mezőnybe semmi esélye.Régebben azért meg lehetett szorongatni vele még az SS-t is gyors pályákon. Kanyarban meg aztán egyik sem jó, oda való az FXX meg a McLaren.
-
Dantenero72
aktív tag
-
fatal`
titán
Én már ebbe is belefutottam, igaz az még a harmadik patch előtt volt. Bemész a házba és jó lesz.
Erről jut eszembe: Rég nem találkoztam a kocsi eltűnős buggal sem, talán azt is javították volna?
(#7670) nap: A nagyon nehéz timed convoyok levághatók
Én pl. az R8ast úgycsináltam meg, hogy megfordultam
Hosszabb a táv, de nincs szerpentin, könnyebben megcsinálható. Másik küldiknél is levágható az út.
A Stratost érdemes tuningolni, a Chargert még nem próbáltam.
-
szacsee
nagyúr
Idővel csak sikerült, de látom Te is online vagy.
Beültem pókerezni, ha valaki CvC-zni szeretne írjon ide, és lelépek az asztaltól.
Esetleg ha nincs hozzá kedvetek, akkor pár pókeres acsim lenne hátra 6 vagy 10-es public asztalnál. Polonic-nak is sikerült jópár próba után belépni, ha nem bugzik az acsis küldije, akkor odanézek, ha miattam megszakítja, akkor CvC vagy póker... -
DigitXT
félisten
Mármint vezetés közben egyik kézzel nyomva tart gombokat a keyboardon?
Szerk: #6450-re:
viszont itt jobban elszúrták és nagyobb vele az előny
Aham, akkor úgy lehetett bevenni azt az ominózus első kanyart olyan jól!
Ugyanis nem is a kanyarban dőlt el, hanem már a gyorsuláson lemaradtam.(Javasolnám tomsolonak, hogy hasonló esetben a gyorsítási szakaszra is
tegyen egy checkpointot, rögtön kiderülne, hogy hol kell keresni tizedeket.)Btw. azt én is megfigyeltem, hogy nagyon el van szúrva, mivel csak alig kell
"hozzáérni" a kuplunghoz, már hagy is váltani, miközben a nyomaték marad
(azaz még bőven nem csúszik a kuplung, csak el lehet váltani a fokozatot).Holnap visszajön a G25, aztán megnézem, mit lehet vele alkotni...
Persze
nem semmi, hogy ha egykezes vezetéssel lehetett ilyet menni: respect. -
TESCO-Zsömle
titán
Na jó, csak máskor meg nem nagyon számít. Pl volt egy kör, ahol 4 lap volt sorban. Az egyik fickónak a felette levő volt meg, a másiknak az alatta levő. Aztán szépen 50-50 osztoztak, mert mindkettejüknek sora volt. Az nem számított kinek volt magasabb lappal.
Szóval nem értem. A szabályokkal eddig is tisztában voltam, csak vannak körök, amikor nem úgy működik a dolog.
Ha két különböző sor egyenlő és osztozkodik, két különböző flush miért nem? Meg hasonlók... Am én is úgy tudom, hogy egyforma állások esetén az dönt, kinek a kezében vannak nagyobb lapok.
-
Sonja
nagyúr
-
DigitXT
félisten
3 GPU-ra hivatkozik, szóval sanszos...
Más kérdés, hogy
szerintem 45-ről 75-re nem olyan nagy ugrás, így gyanítom,
hogy az 5870-e csak piheg, hiába mutat a grafikon 90%-os
kihasználtságot. Ha tényleg olyan f*szán skálázódna, akkor
135 fps körül kellene járnia, kivéve persze, ha CPU-limit van.
(De akkor meg megint nem lehetne 90%-os a kihasználtság,
így ezt az 90%-os értéket én nem nevezném túl hitelesnek.)Mondjuk nem ez volt az alapvető kérdés, hanem egyáltalán
megy-e a CF, mert panaszkodtak már itt a topikban is, hogy
nem frankó a dolog. Ezért gondoltam (+az első HSZ alapján,
illetve egyéb forrásokból), hogy a "multi GPU" úgy általában
nem nagyon támogatott a játékban egyelőre. SLI profilja tuti
nincs, ellenben ellenőriztem, hogy az első résznek már van. -
Fel
addikt
Sejtettük... Nyugi, engem is ledobott később
.
Más téma:
Holnap este 8 órai kezdettel szerveznék egy elég hosszúra tervezett hawaii kirándulást... Open wheel túra lenne, Caterham és Ariel járgányokkal lehetne jönni. Indulás a British Cars West kereskedéstől. (A nyugati part közepe táján van, ott meg is lehet venni ezeket a szépségeket, ha valakinek nincs, de jöne.)
-
Shuki
tag
Hádde pont az, hogy nem megy!!! Nekem is ezt írja ki, de bejelentkezni már nem tud!!!
Na meg a másik ami döbbenet, hogy miután kiírja, hogy nem a szever offon van, nem tudsz kilépni!! Vagy leteszed tálcára, és leállítod, vagy csinálsz offline nick et, és onnan lépsz ki.
Ez azért elég durva!http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=26631
-
DigitXT
félisten
Jaja.
Vsync fix 60 alatt én pl. neki sem kezdek... (De a srác még büszke is
rá, hogy "elkezdte a warez verziót": én mondjuk reflexből kezdeném bannolni.)Amúgy a bétában azért azt néztem, hogy ezt most hogy, mivel a GTX285-ön is
szaggatott picit, pedig nem sz*rtam össze magam a látványtól. Azt hiszem az
Environment Quality-t* kellett eggyel lejjebb venni: nem sokat romlott a látvány,
de mindjárt megugrottak az FPS-ek, így jelentősen nőtt az élvezeti faktor. Azért
a végleges verzió remélem jobban fog menni + ha nagyon kell neki a kraft, akkor
használja majd az SLI-t is: nem viccből van beépítve a gépbe a másik kártya.*: nem emlékszem pontosan, lehet, hogy valami World Detail volt a neve.
sagesz93: az még hagyján, de még az is lehet, hogy figyelmeztetnek is...
-
ubi91
tag
de tényleg, a California-nak olyan a hangja, mintha csak 4000-ig pörgetné :/
remélhetőleg ua. a módszerrel lehet majd ezt is moddolni, és akkor hamar elkészítik majd a kocsikhoz az NFSHP sound mod meg egyéb NFS sound modokat (kár, h az NFS-ben mára a hangokon kívül semmi jó nem maradt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest