- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nevo
aktív tag
Én ma ezt kaptam az ATARI-tól:
Szolgálati közlemény:
"Atari recently learned of a potential security violation in connection with the unauthorizedaccess to Cryptic Studios’ user databases that occurred in December 2010. At that time, Atari owned Cryptic and the intrusion may haveaffected users on Atari’s databases as well and, therefore, we are taking proactive measures to correct the issue. This includes notifyingcertain users who are registered on Atari.com and TDU2.com (Test Drive Unlimited 2).
As a precaution, on Atari.com and TDU2.com, we have resetall accounts for users which we believe were affected. This will require you to reset your password upon attempting to log into each site separatelyto regain access to your account. To do so, please refer to our website at http://atari.com/pages/cryptic-studios-security-notice-atari-websites fordetailed instructions and more information about this issue.
If the existing user name and password was used to access other online accounts, wehighly recommend that you update those passwords as well.
We take the security of our user accounts very seriously and are investigating thisissue further with Cryptic Studios. Please note that this was not an intrusion on our existing database, but one that occurred prior toour divestment of Cryptic Studios in July of 2011. Cryptic no longer manages Atari’s databases. Our deepest apologies for theinconvenience.
Atari"
-
Sirpi
senior tag
Update
Megírtam a problémám a supportnak, és ezt írták vissza:
Hello,
Thank you for contacting customer support,
Can I please have your nickname, account name, CD key and proof of purchase.
Sincerely,
Atari Customer SupportSzóval úgy néz ki, tényleg bannoltak. Lehet, hogy valaki kulcsgenerátorral pont az én kulcsom használta? Vagy van más tippetek, hogy fordulhat elő ilyen? Nem is multiztam tavaly nyár óta (de amúgy se csalnék).
-
TOM-202
senior tag
Szerintem nem olyan nehezek az új küldetések mint ahogy esetleg elsőre tűnik. Talán egyetlen egy, a China Ferrari-s volt amit többször is végig kellett vinni hogy sérülésmentes legyen az autó. A Subaru-nál ha nem mész le jobbra a földútra 50mp-et lehet nyerni az aszfalton.
Igen, a GT500 eléggé kezelhetetlennek tűnik akkor ha egy stabil autóról váltunk át rá, de hozzá lehet szokni a kontrollálásához. -
TESCO-Zsömle
titán
Addig kell próbálkozni, amíg találsz.
Szemben más versenyekkel, ranked-be nem enged a lobby-ba, mikor a verseny folyamatban van. Csak is akkor, mikor a többi versenyző is a lobby-ban tartózkodik. Néha percekig csak nyomkodsz, mire beenged.
Most gondolj bele... Fel akartam tölteni a PH! - #00-t. És minden címváltoztatás után új tesztkört kellett futni. Kb fél órát csesztem el, mire kiderült a dolog...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
DigitXT
félisten
Meg amúgy voltak 3 perc fölötti pályák bőven, csak ugye nem azért
voltak 3 perc felettiek, mert 1-2-3-ban toltuk az Enzonak a városban:
volt benne nagy tempó, sok változatos kanyar, minden, ami kell.Egy példa: PH! - #24
(Bár az is igaz, hogy voltak hangok a rövidebb pályákra szavazván.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest