- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
icetihi
csendes tag
válasz
Tattix #12028 üzenetére
Azoknak, akinek sok lett hirtelen a rózsaszín Mustang...
Angie tegnap letisztította a játékát, és a hiba forrása valószínűleg a moddolt Physics.cpr. Nála legalábbis az volt. Ha berakta, DLC Hack Detected, ha kivette, minden ok. Próbáljátok ki. Szerver leállás volt, ilyenkor előfordulhat, hogy valamit piszkálnak.Egyéb esetben javaslom a Knyazev féle launcherrel való belépést, mielőtt bármit is csinálnátok a játékkal!!
-
TOM-202
senior tag
válasz
Tattix #11436 üzenetére
Igen, ezt én is igazolom. Nekem is volt olyan napom amikor az airport race-en ha tele volt a rajtrács akkor napi 4-500e-et is meg lehetett keresni. Egy hosszúhétvégén tavaly csináltam 2M-t csak a versenyzéssel. Sajnos manapság már nincs annyi verseny és versenyző sem, de azért még ma is a napi 100e még így is hozható akkor ha valaki elég türelmes és kivárja míg jönnek az emberek sorban.
-
TOM-202
senior tag
válasz
Tattix #11381 üzenetére
Én még mindig klubtag vagyok csak azt nem tudom hogy minek. Ha jól emlékszem éppen a prohardver.hu-ban. Hónapok óta egyetlen klubtársat sem láttam már fent pedig sokan vagyunk/voltunk. Eddig bíztam benne hogy talán lesz még valami de én is erősen gondolkodok rajta hogy elfogadom az egyik (persze nem orosz
) külföldi klub hívását inkább mint hogy továbbra is magamban üldögéljek a klubházban várva arra hátha valaki felnéz.
-
TOM-202
senior tag
válasz
Tattix #11345 üzenetére
Én kb. 3 hónapig nem tudtam belépni a kettőbe közvetlenül a motorozós update után. Írj a supportnak, nekem bevált. Igaz hogy kb. 1 hónapig rám se bagóztak, de úgy a ötödik ticket után már felvették velem a kapcsolatot. A problémát megoldottuk közösen párbeszéd alapon. Azóta nincs gondom a belépésel.
-
KBjunior
tag
válasz
Tattix #11082 üzenetére
Ez nem csak ennél a játéknál van. Nagyon sok multiban előfordult már velem ez. Pl. League of Legendsben is. Megyek egy kört azt ha kiderül, hogy egy magyar van fent és megtudja, magyar vagyok két eset lehetséges. Vagy elküld melegebb éghajlatra, mert hogy "sz@rul" játszok vagy a végén egyből Friend list. UTÁLOM!
Sajna ez van.
-
bimbilla09
tag
válasz
Tattix #11013 üzenetére
nyugodj meg, nem! fel eve kaptam meg ajandekba a jatekot steamen. nagybuzgon letoltottem, mind az osszes 15gigat, es elkezdtem jatszani. aztan szep sorban jottek a negativ elmenyek... a hangok, a server offline volt allandoan, a lathatatlan falak, a csiterek. stb... tetszett a jatek, de mar az elejen abbahagytam ezen problemak miatt. neha ujra megjon hozza a kedvem, de csak ezekre ragondolok es el is megy, amilyen hirtelen megjott
-bocsanat a sok negativ miatt-
-
DigitXT
félisten
válasz
Tattix #10921 üzenetére
Jaja, az volt: már meg is vetem a mocit. Kérdés: csak ez a három gép van?
Mondjuk egy krossz gép igazán elvárható lenne, ha már ott a sok terep...
Meg van valami verseny a motoroknak, vagy csak úgy l'art pour l'art vannak?
(Tegnap csak pár percet voltam fent, de ti hátha tudjátok már a válaszokat.) -
TOM-202
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest